2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

evet bunu önce görmüştüm güzel fark etmiş dimiahh ahh..
kürlerde maşallah azımlisin devam et bacım.

bende akşam 3 kaşık makarna birazda karnıbahar yedim okadar kaçamak falan yok
sabah 1 simit 2 tanede beyaz sürme peynir 2 bardak çay içtim

afiyet olsun güzell..

maşallah kızlar diyete devam benim diyet 3 gündür bitti kaçamaklarım çok oldu bugünde oruçlarıma başaladım ramazan gelmeden tutayım dedim borçlarımı

allah kabul etsin bacım.kaç gün tutacaksın.ah benimde başlamam lagsım ama..artık saatlerde uzadı yaww..diyete oruç bitinremi başlayacaksın..hem sen kaç kilosun ya.heç demedin almadınmı tartı.

hoşgeldiniz kızlar

2 adet kepekli bisküvi ve 500 ml su içtim

afiyet olsun bu ara ögünmü.

Günaydın kızlar akşam domates çorbası ve 2 kaşıkta tavuk yahnisi yedim birde türk kahvesi suyumu içtim yattım o kadar dün benim beslenmem et ağırlıklı oldu ama denk öle gedli
sabahta bol su ilacımı içtim 1/2 simit yedim çayla bide peynir
bende çok spor yapamıyorum eksiklik var yaniii

afiyet olsun bacı güzel güzel.

günaydınn

dün akşam yemeği yemedim

bu sabahh 1dilim ıspanaklı börek yedim şekersiz çayla

kaynana geldi hergün bi çüşit var evde poffff

lessiden sonra şimdide call mı çıktı ama resimlerde gibiyle gerçekten sonuç süper valla

zeynom yollaya bilirsen bende isterim cnm

evet bunu önce görmüştüm güzel fark etmiş dimiahh ahh..
kürlerde maşallah azımlisin devam et bacım.

allah kabul etsin bacım.kaç gün tutacaksın.ah benimde başlamam lagsım ama..artık saatlerde uzadı yaww..diyete oruç bitinremi başlayacaksın..hem sen kaç kilosun ya.heç demedin almadınmı tartı.

afiyet olsun bacı güzel güzel.

tartı aldım önceden görümcemde tartılmıştım 72 di gene 72 yim benim 50 gün falan borcum var bakalım ara vere vere bitireyim ramazana kadar dünde eşimle iddaya girdik eylüle kadar 60 olursam kuyumcuda bir set beğendim onu alacak buna benzer bişeydi bakalım nasıl olcaksa
$EDE478+PDE479+RDE864.webp

Son düzenleme:
atayım canlar aksam ersın gelsın dosyayı sıkıştırsın gondereyım baya war cunku sıkıştırmadan gelmez.

kızlar selam

dün akşam kabak yemeği ile yeşil salata yedim hiç ekmeksiz...
kaçamak da yok, valla yatarken karnım zil çalıyodu, 1 bardak süt içsem mi içmesem mi derken unuttum kaldı, yattım sonna :18:

sabah kahvaltım klasik domates salatalık peynir zeytin 1 dilim çavdar yanında.

bu sabah kahvaltıda tost yedım yanında yesıl cayla

ara olarak 2 cevıs ve 3 fındık yedım

oglen erıstelı yesıl mercımek ve tarhana corbası war yanında yogurt ıle yıces ana kıs :)

ballı ıhlamur ıcıyorum yanında da 1 teker yedım

ascık oksuruyorum ıyı gelır dedım yemegıde 1,30 gıbı yerım dıye acıktım teker yıyım didim :37:

öğle yemeğimi yedim, akşam yaptığım patatesli-havuçlu brüksel lahanası
yanında 2 kaşık yoğurt
bir dilim çavdar....

şimdi de türk kahvemi içiyorum missss :)

bende sabah ara ögün kaçtı ya.
1,5 susamlı galeta
1 elma
diyet bisküvi ama paketin hepsi:77:
bonibondan biraz daha küçük 7 tane eder sanırım şeker:78:
1 tane salatalık

öglen bi tabak kabak yemegi ve yogurt yeşillik yedim. off offf

Son düzenleme:
tartı aldım önceden görümcemde tartılmıştım 72 di gene 72 yim benim 50 gün falan borcum var bakalım ara vere vere bitireyim ramazana kadar dünde eşimle iddaya girdik eylüle kadar 60 olursam kuyumcuda bir set beğendim onu alacak buna benzer bişeydi bakalım nasıl olcaksa
Eki Görüntüle 169312

hadi bakalım ödülün iyymiş kız.verirsin inşallah.
allah kabul etin bu arada.

atayım canlar aksam ersın gelsın dosyayı sıkıştırsın gondereyım baya war cunku sıkıştırmadan gelmez.

teşekkürlerrr..:)

kızlar selam

dün akşam kabak yemeği ile yeşil salata yedim hiç ekmeksiz...
kaçamak da yok, valla yatarken karnım zil çalıyodu, 1 bardak süt içsem mi içmesem mi derken unuttum kaldı, yattım sonna :18:

sabah kahvaltım klasik domates salatalık peynir zeytin 1 dilim çavdar yanında.

kız keşke süt eçseydin şeker yada bal koymadan bi şeycik olmazdı..neyse ..

ay bende hiç kaçamak yapmamaıştım başladığımdan beri ama bugün sabah arasında bi küçük hobiler var ya onlan yedim büyüyüğünden değil ama parmak kadra bişi olmaz dimi
yalnız kaçamak yapanlar tekrar nasıl kaçamak ediyonuz ebn çok vicdan azabı çektim valla yemem bi daha...

zeynepçim bende istiyorum o hareketleri canım banada atarsın bide sen erişteli yeşil mercimeği nasıl ediyon tarifini yazsana bana...

ayşegülll hani bu hafta hiç kaçamak yapmıycaktın hem diyon susamlı galteye dayanamıyom neden alıyon bacım hadi alıyon barim susamsız al anacım

ay bende hiç kaçamak yapmamaıştım başladığımdan beri ama bugün sabah arasında bi küçük hobiler var ya onlan yedim büyüyüğünden değil ama parmak kadra bişi olmaz dimi
yalnız kaçamak yapanlar tekrar nasıl kaçamak ediyonuz ebn çok vicdan azabı çektim valla yemem bi daha...

zeynepçim bende istiyorum o hareketleri canım banada atarsın bide sen erişteli yeşil mercimeği nasıl ediyon tarifini yazsana bana...

ayşegülll hani bu hafta hiç kaçamak yapmıycaktın hem diyon susamlı galteye dayanamıyom neden alıyon bacım hadi alıyon barim susamsız al anacım

kepeklii dün bitti.bunuda çocuklara almıştım:77:.olmayınca bari bunu bitireyim dedim.
şekeride zeynep yemedi güzel değil dedi.e ya atılacak ya mideye gidecekti bende mideyi seçtim:77:
hep bu çocukların yüzünden atıştıroyrum ben yaa..
aman uyma bıze fatoşş yeme bacımm

Son düzenleme:
benim kilo sabit malesef
hasta olcam ondan sanırım
yoksa öyle çok kaçamağım falan yok....
cuma günüde endokrin testim var sabah
ondan sonra maydonoz kürünü yapcam....

Back
X