çıkar rahatlarsın dicem ama,neyse dinlen barikalbim çarpıyo bayagı kötü oldum resmen kusasım var.ben bi dinleneyim..

deme yaa,çok severim açık büfe salatayı,bende onu severim bunu severim offf bu kilolar boşa olmamış yaniKIZ FATO TATLIDAN sonra sıcak su içmeyi söylemek yeni mi aklına geliyor senin hıııı
bende öğlen yemeği için açık büfeden salata aldım ama patates salatası kozlenmiş biber az kısır ve göbek çoğunluktaydı bu sefer güzümde açmış herhalde çok yedim patlamak üzereyim yiyeli 1 saat oldu ama hazmedemedim pofff.

ecsacı bişi demedi kıs ben kendim gördüm aldım denemek maksatlı,sonra netten yorumlarını okudum içip fayda görenler varmış evetselamlar bende öğlen fırında tavuk yoğurt 2 kaşık bulgur yedim akşamları daha az yiyorum ondan dolayı öğlen biraz daha çok yiyim dedim
zeynepcim o çaydan ben bir ara içmiştim evde var hatta bıraktım sonra o çay işe yarıyor gerçekten sana ne dedi eczacı peki benim arkadaşımda kullandı bayağı işe yaramıştı ondada
ara öğünde 3 badem 3 fındık 3 kuru üzüm yedim benim canım bu ara acayip tatlı istiyor engel olmam lasım kendimee