2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

benim kırmızılar geldi dün koca bi çikolata götürdüm şimdi gene canım istiyo ama bu dönemde yenen çikolata kilo yapmıyomuş doğrumu ki acep:)))

Selamlar kkızlar
akşam bol salata ve çorba içtim birazda derinin çikolatasından tırtıkladım regl olduğum için canım istedi valla bişi olmaz o kadardan
sbahata elma sirkemi hapımı içtim kafvaltı saatimi biraz geçe aldım 09:30 gibi yaptım bir kaç gün değiştiricem 1/2 simit ve çay ara öğünde 2 fındık 2 badem yedim öğle yemeğimi daha sonra yicem cnm istemiyo form çayı içiyorum şimdide 1,5 litrede su içtim toplamda
bu call egsersizi neymiş bende bakayım leslie ye ne oldu kızlar ben yapıyorum arada onu

ben bayadır spor yapamadım dikişlerden sebep ama başlıcam bugün şu calle

arada lesside yaparım

bende şimdi salata ve pırasa yiyorum neev aevde olmayınca pırasa bitemedi bende kaçamak kola çekti canım onu içiyorum ayşegülede söyledim kızlar bu seneki baklalar zehirlenme yapıyor bizim arkadaşlarda burda yediler sonra fenalaştılar bakla ya hiç yemeyin yada akşamdan sirkeli suya basın ertesi gün pişirin ne kadar ben çok iyi yıkadım desenizde arınmıyor

Selamlar kkızlar
akşam bol salata ve çorba içtim birazda derinin çikolatasından tırtıkladım regl olduğum için canım istedi valla bişi olmaz o kadardan
sbahata elma sirkemi hapımı içtim kafvaltı saatimi biraz geçe aldım 09:30 gibi yaptım bir kaç gün değiştiricem 1/2 simit ve çay ara öğünde 2 fındık 2 badem yedim öğle yemeğimi daha sonra yicem cnm istemiyo form çayı içiyorum şimdide 1,5 litrede su içtim toplamda
bu call egsersizi neymiş bende bakayım leslie ye ne oldu kızlar ben yapıyorum arada onu
afiyet olsun.bacım ben artık leslie yapmıyorum.bide buna bakak..:))

bende şimdi salata ve pırasa yiyorum neev aevde olmayınca pırasa bitemedi bende kaçamak kola çekti canım onu içiyorum ayşegülede söyledim kızlar bu seneki baklalar zehirlenme yapıyor bizim arkadaşlarda burda yediler sonra fenalaştılar bakla ya hiç yemeyin yada akşamdan sirkeli suya basın ertesi gün pişirin ne kadar ben çok iyi yıkadım desenizde arınmıyor

yaa gördünmü ben resmen zehirlenmişim yaa.bide deli gibi kusmamak için direndim taa 6 ya kadar.kıvranmıştım.allaha şükür kustumda kurtuldum..çocuklarad vermemiştim şükür..ee şimdi benim adamda yedi maşallah bişeycigi yok amaan ne olsa gelir beni bulur zaten.:1:
evdede 1,5 kilo bakla var.adanadan getirmiştik.kardeşinin tarlası var onlar yeni çıkarmış alın götürün dediler.eşimde sever aldı.bakalım onlarda bişey çıkacakmı. yok anam onlarada bişey olmaz:1:olan bana oluyo.ama bakla dünden kalmıştı didem ertesi günü yaptı rahatsızlık ilk yaptığımda yedim bende bişey olmamıştı.beklince iyice kötüleşti demek.bu saaten sonrada yemem zatenr yesin tek başına 1,5 kiloyu benim koca:60:

öglen
2 sozis az ekmekle
yarım portakal

bu fazla oldu biliyom ama yine zeynep yiycem dedi yemedi .ya ne olcak çöplük gibi olduk valla onlar yemeyince ben yiyem.
şimdi öglen yemegi yedim
1,5 kepçe kuru fasulye
iki kaşık yogurt
salata

bende yemeğimi yedim döner ekmek yaptırmışlar garezi var bana bunların ekmeğinden azıcık yedim içini yedim o kdar bakla almayalım o zaman yaa demek öyle
burcu nasıl gidiyo senin kilo olayı hapı bıraktıktan sonra

bende yemeğimi yedim döner ekmek yaptırmışlar garezi var bana bunların ekmeğinden azıcık yedim içini yedim o kdar bakla almayalım o zaman yaa demek öyle

afiyet olsun..serap senin ne kadar kaldı hapın..seninde az kaldıdimi..almayı tekrar düşünüyormusun yoksa almayacakmısın

ayşegülcüm 7 tane kaldı hapımdan valla bilmiyorumki ne yapsam alsamda olur aslında normalde 3 kutuyu kullanın daha etkili diyor ki zaten hani bende öle aşırı kilo verdirimi olmadı normal düzeyde olduğu için bide hap iştahımı kesiyor ama ben gene azda olsa yiyorum ondan dolayı alayım diyorum en azından 1 kutu daha alsammı bilmiyorum zaten derinde bıraktı gibi memeyiii akşam bi kereceik ağzına aldı 2 çekti kaçtı gel kızım meme diyorum alıyorum veriyorum kaçıyor en azından vicdanım rahat kendi istemiyorrr

ayşegülcüm 7 tane kaldı hapımdan valla bilmiyorumki ne yapsam alsamda olur aslında normalde 3 kutuyu kullanın daha etkili diyor ki zaten hani bende öle aşırı kilo verdirimi olmadı normal düzeyde olduğu için bide hap iştahımı kesiyor ama ben gene azda olsa yiyorum ondan dolayı alayım diyorum en azından 1 kutu daha alsammı bilmiyorum zaten derinde bıraktı gibi memeyiii akşam bi kereceik ağzına aldı 2 çekti kaçtı gel kızım meme diyorum alıyorum veriyorum kaçıyor en azından vicdanım rahat kendi istemiyorrr

bacım bi sorun teşkilm etmezse sen bi kuta daha al bari
emek istemiyorsa tam zamanı kesmek için serap ısrar etmede oda kessin .zaten emmiyorsa daha ne işte.bende kestim sadece gece emziriyorum gündüza ramıyo artık şükür.

öğleden önce ara olarak 5 fındık attım ağsıma

öğlendede tost ayran ve 1 armut yedim yemek istemedi canım

Bencede zehirlenmişsin Ayşegül.bakla nedir neye benze tadı nasıl hiç bilmem daha ağzıma sürmemişimdir.ama bak Didemde diyor zehirliymiş iyisimi bu sene bakla yapmayın siz.geçmiş olsun canım.

ben akşam biraz kaçırdım ya 1 tabak susuz bezelye yemeği( çok severim) 6-7 kaşık bulgur pilavı ve bol salata.sanki bunlar yetmiyor gibide salatayı bitene kadar yedim.

sabah klasik kalvaltım ve ara öğünde 1 paket çörek otlu kraker hemide 1 paket :37:

şimdide konfleks yedim ara öğün yapmıyacağım kociş bugün beni balık yemeğe davet etti :69: orda kesin irmik helvası yerim off akşam gec yatayımda biraz spor yapayım yoksa direk kilo yapışır.

öğleden önce ara olarak 5 fındık attım ağsıma

öğlendede tost ayran ve 1 armut yedim yemek istemedi canım
afiyet olsun cicim..

Bencede zehirlenmişsin Ayşegül.bakla nedir neye benze tadı nasıl hiç bilmem daha ağzıma sürmemişimdir.ama bak Didemde diyor zehirliymiş iyisimi bu sene bakla yapmayın siz.geçmiş olsun canım.

ben akşam biraz kaçırdım ya 1 tabak susuz bezelye yemeği( çok severim) 6-7 kaşık bulgur pilavı ve bol salata.sanki bunlar yetmiyor gibide salatayı bitene kadar yedim.

sabah klasik kalvaltım ve ara öğünde 1 paket çörek otlu kraker hemide 1 paket :37:

şimdide konfleks yedim ara öğün yapmıyacağım kociş bugün beni balık yemeğe davet etti :69: orda kesin irmik helvası yerim off akşam gec yatayımda biraz spor yapayım yoksa direk kilo yapışır.

afiyet olsun kız.hee zehirlendik bacı yaa.bende hiç sevmem ama koca sevince arada lıyorduk tabi çogunu kendi yiyordu:) şimdi yeyem artıkınn..salakayla karın doyur bacım zarar gelmez ondan..kocayla balık haa bende severim irmik helvasını.yap bari sporunu burcu bir ki bir kii:122::122:

kız sen ilaçla verdiğin kiloyu niye beğenmiyon bakayım ilk hafta yanlışmıyım 2 kilo falan gitmişti dimi.ki sen kaç aydır dikkat ediyordun vucut zaten alışmıştı senin kilo vermeye bence iyi gidiyorsun .ben diyet dedim kendimi tutamam dedim hemen aldım ondan ilk haftalarda daha çok gitti.bu haftada ilaçsız işte 800 gr gitmiş valla ne ne yalan söyliyeyim beklemiyordum ama bu hafta pek sanmıyorum akşamları ben yine abanmaya başladım.hee unutmadan dün öyle bir geçer zamankiyi izlerken o kadar sık reklam verdilerki sinir bastı beni bahane hazır tabii bana mısır patlattım yedim.bu hafta çok kaçamağım var dün akşam çok yedim.bu akşamda yiycem. bakalım ne olacak.

bende elma yicem birazdan bi tane bide yeşil çay içerim yeter ara öğündee

ya bak ben bunu hep unutuyorum yeşil çay tamam günde 2 kere içiyorumda su hiç içmiyorum off.bugün belki 2 bardak ancak içmişimdir.kalkıp su alayım.

valla spor yapmam lazım Ayşegül.ilaç alırken akşamları korıdorda at gibi koşuyordum hızlı hızlı yürüyordum ve esneme hareketleri yapıyordum o aralarda çok kilo gidiyordu kesin etkisi vardı .ben yine başlıyayım evde ilkel sporuma.

ama birşey diyeyimmi benim özellikle bacak kaslarım ağrıyor kaslardan mı veriyoruz kiloyu acaba.
ilaçla beraber spor yaptığımdada ağtıyordu ama onu ayırt edebiliyordum hamlamıştım ve o onun ağrısıydı ama bu 2 gündür bi değişik az ağrı var.

Back
X