Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar f..den paylaşıyorum ordan alın oldumu call
benim kırmızılar geldi dün koca bi çikolata götürdüm şimdi gene canım istiyo ama bu dönemde yenen çikolata kilo yapmıyomuş doğrumu ki acep:)))
kızlar f..den paylaşıyorum ordan alın oldumu call
afiyet olsun.bacım ben artık leslie yapmıyorum.bide buna bakak..:))Selamlar kkızlar
akşam bol salata ve çorba içtim birazda derinin çikolatasından tırtıkladım regl olduğum için canım istedi valla bişi olmaz o kadardan
sbahata elma sirkemi hapımı içtim kafvaltı saatimi biraz geçe aldım 09:30 gibi yaptım bir kaç gün değiştiricem 1/2 simit ve çay ara öğünde 2 fındık 2 badem yedim öğle yemeğimi daha sonra yicem cnm istemiyo form çayı içiyorum şimdide 1,5 litrede su içtim toplamda
bu call egsersizi neymiş bende bakayım leslie ye ne oldu kızlar ben yapıyorum arada onu
bende şimdi salata ve pırasa yiyorum neev aevde olmayınca pırasa bitemedi bende kaçamak kola çekti canım onu içiyorum ayşegülede söyledim kızlar bu seneki baklalar zehirlenme yapıyor bizim arkadaşlarda burda yediler sonra fenalaştılar bakla ya hiç yemeyin yada akşamdan sirkeli suya basın ertesi gün pişirin ne kadar ben çok iyi yıkadım desenizde arınmıyor
bende yemeğimi yedim döner ekmek yaptırmışlar garezi var bana bunların ekmeğinden azıcık yedim içini yedim o kdar bakla almayalım o zaman yaa demek öyle
burcu nasıl gidiyo senin kilo olayı hapı bıraktıktan sonra
ayşegülcüm 7 tane kaldı hapımdan valla bilmiyorumki ne yapsam alsamda olur aslında normalde 3 kutuyu kullanın daha etkili diyor ki zaten hani bende öle aşırı kilo verdirimi olmadı normal düzeyde olduğu için bide hap iştahımı kesiyor ama ben gene azda olsa yiyorum ondan dolayı alayım diyorum en azından 1 kutu daha alsammı bilmiyorum zaten derinde bıraktı gibi memeyiii akşam bi kereceik ağzına aldı 2 çekti kaçtı gel kızım meme diyorum alıyorum veriyorum kaçıyor en azından vicdanım rahat kendi istemiyorrr
afiyet olsun cicim..öğleden önce ara olarak 5 fındık attım ağsıma
öğlendede tost ayran ve 1 armut yedim yemek istemedi canım
Bencede zehirlenmişsin Ayşegül.bakla nedir neye benze tadı nasıl hiç bilmem daha ağzıma sürmemişimdir.ama bak Didemde diyor zehirliymiş iyisimi bu sene bakla yapmayın siz.geçmiş olsun canım.
ben akşam biraz kaçırdım ya 1 tabak susuz bezelye yemeği( çok severim) 6-7 kaşık bulgur pilavı ve bol salata.sanki bunlar yetmiyor gibide salatayı bitene kadar yedim.
sabah klasik kalvaltım ve ara öğünde 1 paket çörek otlu kraker hemide 1 paket
şimdide konfleks yedim ara öğün yapmıyacağım kociş bugün beni balık yemeğe davet ettiorda kesin irmik helvası yerim off akşam gec yatayımda biraz spor yapayım yoksa direk kilo yapışır.
bende yemeğimi yedim döner ekmek yaptırmışlar garezi var bana bunların ekmeğinden azıcık yedim içini yedim o kdar bakla almayalım o zaman yaa demek öyle
burcu nasıl gidiyo senin kilo olayı hapı bıraktıktan sonra
bende elma yicem birazdan bi tane bide yeşil çay içerim yeter ara öğündee