• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Ay artistmiyim neyim vucutta düzelse:86:[/QUASKOLSUN FATOSCUM ALLAH BAGISLASIN ZATEN COK GUZEL BIR BAYANSIN ARTISTLER HALT ETMIS INAN BAYA BAYA BIR GITMIS GIDIK ALLAH SENIN AZMINI BANADA VERSIN INS OTEKI TARAFTAKI YAZINIDA OKUDUM AMA CEVAP YAZMAYA FIRSATIM OLMADI SAKIN DERIM :50:FATOS SEN AZIMLISN VERIRSIN YETRKI SAGLIGIN YERINDE OLSUN ALLAHTA AARAS PASA:YIDA SANA BAGISLASIN HAYRLI GECELR:58:

günaydın..
maalesef aldığım 1 kiloyu vermek için bi çaba sarfetmedim.iki haftadrda diyet yaptığım yoktu.üç aylık diyette ilk kez kilo alarak üzüldüm.inşallah bundan sonra daha iyi olurum.kilom 58:78::43:

kılzar bu hafta perşembe tartılmıştım ve tam 2 kilo fazla çıkmıştım 142 çıkmıştım perşembeden bu yana hep burayı düşündüm kızlara nasıl diycem diye bide ona üzüldüm cumarte adet oldum...şişlikte varmış yani ama bu sabah tartıya çıkınca inanaın şok oldum:52: 3 kere çıktım hemide şoktan
benden bu hafta giden canlarım 1800gr çok sevindim üzülüyodum haftada 1e düşmüştü kilo verimim hatta geçen hafta 500 gr dı..metobolima hızlandı yine çok şükür...yani arkadaşınız haftaya mutlu başladı...inşallah sizde vermişinizdir
geçen hafta 140 bu hafta 138.2 çok şükür 138 lere indim gelsin 120 ler....

Son düzenleme:
Ay artistmiyim neyim vucutta düzelse:86:[/QUASKOLSUN FATOSCUM ALLAH BAGISLASIN ZATEN COK GUZEL BIR BAYANSIN ARTISTLER HALT ETMIS INAN BAYA BAYA BIR GITMIS GIDIK ALLAH SENIN AZMINI BANADA VERSIN INS OTEKI TARAFTAKI YAZINIDA OKUDUM AMA CEVAP YAZMAYA FIRSATIM OLMADI SAKIN DERIM :50:FATOS SEN AZIMLISN VERIRSIN YETRKI SAGLIGIN YERINDE OLSUN ALLAHTA AARAS PASA:YIDA SANA BAGISLASIN HAYRLI GECELR:58:
canım benim allah razı olsun bu senin kalbinin güzelliği..evet canım ben perize çok azimle başladım bu sefer şimdiye kadar aklın nerdeydi bu kilolar gelmiş dersen22 sene berbattı ameliyatlar serumlar hastaneler kilom hayatımdaki zirvesine ulaşmıştı çok şükür atıyom yavaş yavaşameliyet olmuycam kararımı verdiminşallah sende isteyen herkeste verir allhım azim güç versin hepimize hepimizin yavrucağını bağışlasın ceylancım...
günaydın..
maalesef aldığım 1 kiloyu vermek için bi çaba sarfetmedim.iki haftadrda diyet yaptığım yoktu.üç aylık diyette ilk kez kilo alarak üzüldüm.inşallah bundan sonra daha iyi olurum.kilom 58:78::43:
kuzum aldığımız dönemlerde olcak sen hiç üzülme verirsin benim güzel arkadaşım abartı bi kilonda yok zaten...

spora başlayacam spor salonuna ama ne zaman bilmiyom ayarlamam lazım arasa annem kayınvalidem bakacak ayada 30 tl hem çok uygun hemde 10 kilo garanti veriyo adam...

etrafımda anlamıyo kimse yav hepsi yüz gitmiş vucuttan anlamıyo kimse ama anlayanlarda var...kilo çok ya bi 50 kilo gitmeden çakmayacak bu çakallar...

kaynanamlara gittik oraya yemeğe gitmek istemiyom yav pizza yaptı bana ne yiycen domates dielelimmi dedi keşkem olur deseydim kaynım olmaz oda bizle yesin dedi ve utanarak sölüyom 1 büyük 21 klüçük dilim pizza yedim sabah tartıda kilo vermeseydim çok üzülürdüm amam 2 ayda en büyük kaçamağımda bu oldu yani...

kılzar bu hafta perşembe tartılmıştım ve tam 2 kilo fazla çıkmıştım 142 çıkmıştım perşembeden bu yana hep burayı düşündüm kızlara nasıl diycem diye bide ona üzüldüm cumarte adet oldum...şişlikte varmış yani ama bu sabah tartıya çıkınca inanaın şok oldum:52: 3 kere çıktım hemide şoktan
benden bu hafta giden canlarım 1800gr çok sevindim üzülüyodum haftada 1e düşmüştü kilo verimim hatta geçen hafta 500 gr dı..metobolima hızlandı yine çok şükür...yani arkadaşınız haftaya mutlu başladı...inşallah sizde vermişinizdir
geçen hafta 140 bu hafta 138.2 çok şükür 138 lere indim gelsin 120 ler....

tebrik ederim fatoş çok güzel vermişsin.devamı gelsin inşallah..:nazar:

etrafımda anlamıyo kimse yav hepsi yüz gitmiş vucuttan anlamıyo kimse ama anlayanlarda var...kilo çok ya bi 50 kilo gitmeden çakmayacak bu çakallar...

fatoşcum biraz normal bence.çünkü fazla kilo olunca fark edilmek birazzor oluyo.120 lere indiginde bariz bi degişikligi herkes görecek.bende anca 60 olunca degişmeye başladım.:)
sporada iyi etmişsin.en azından sarkmalar için en çözüm spur.hem dahada fazla vermene sebep olur.hem sağlık dimi.keşke benimde bırakacagım bi yer olsada bende gitsem.fiyatıda çok uygunmuş.hiç kaçırma.bundada kararlı ol fatoş spor çok önemli oluyo.hadi kolay gele..
pizzada iki ayda bi kaçamak çok normal.işte benim gibi sürdekli maçamak edersen o zaman kilo bile alıyorsun:((

evet eşimle öyle konuştuk sabah 120 lere gel anlşılır diyo gerçi ben anlıyom diyoda:51: anla yani...

evet gidicem canım spora mayısta büyük bi temizliğim var annem gelcek badana boya temizlik olcak kaynannamda yok zaten o ara manisaya yaprağa gitçek ben mayıs sonu temizlik bitince annemle bursaya gidip bi 20 gün kalacam haziran temmuz gibi başalayacam spora anca öle ayarlanıyo gidecem işte bakalım evet fiyatı izmir gibi bi yer için çok uygun canım ya

Günaydın bayanlar
sabah elma sirkeli ve limonlu suyumu içtim
simit yedim sonra
şimdi 500 ml su içiyorum
ardından form çayımı içicem

bu arada geçen hafta 60,7 çıkmıştım bu hafta 60 çıktım ve reglim devam ediyor cumaya kesin sonuç alırım inş.

Bu arada fatoşcum tebrik ederim canım, böyle devam et seni dal gibi görücez inş.

Ayşegülcüm sende üzülme canım ya zaten çok güzel verdin yine verirsin inş.

bende dün akşam 62500 çıktım 700 gr almışsım.şaşırmadım ama.cumartesi pazar yedimde yedim.:30::30:

nerdeyse 1 aydır sirkeli su içmiyorum yarından itibaren tekrar başlıycam.son 2,5 kilo kala ipipn ucu kaçarsa birdaha yakalayamam.

sabah 2 dilim ekmek
1 domates
1 salat
2 zeytin ve 1 dilim peynir yedim.
ama börekçininönünden geçerken ayaklarım yön değiştiriyordu zor engel oldum.bu ara nevsime hakim olamıyorum.

slm kızlar bende ne almışım ne vermişim...aynıyım...
aslında alırım diyodum..bu hafta hiç dikkat etmedim...
kızlar bide ben perşembe günüydü sanırım bikaç damla leke geldi dedim regl oldum..
ama bigün sonra hiç gelmedi ondan sonrada olmadım daha..
niye böyle olduki hiç olmazdı..şimdi yine karnım şiş olcak gibiym..
bu ay boğazım için bi kutu antibiyotik kullanmıştım omu kesti dicem ama ozman hiç olmazdı...tamamen gecikirdi diye düşünüyorum..böyle bikaç damla olup yarım kalmazdı heralde..anlamadım ne iş...

fatoş tebrik ederim bacım..dormak yok yola devam..
ayşegül sende almışsın neyse bu hafta verirsin sen azimli hatun...
burcu sende dikkat et bacım 2 mayısa ne kaldı....
fatma reglin bitince alırsın canım sende tam sonucu...
ayy 2 mayısta napcaz ayolll ben durdum iyice....

doktorum da ödem söktürücü tarif...

4 su bardağı su
1elma
biraz maydanoz
biraz nane
bi ymek kaşığı yeşil çay
hepsini 10dk kaynatıp süzüyoruz...soğuk veya sıcak içilebilir...
içerken biraz limon sıkıcaz...

ben kalkıyorum yapmaya:)))

selam kızlar nasılsınızzz bendende bu hafta 600 gr gitmiş ama cumartesi pazar bende kaçırsım maalesef
hapımı aldım tekrr başladım bu hafta hadi bakalım hayırlısı yani bende 15 g
nde hapsız giden 1-1,5 kilo kadar aslında sonrası için bu iyi benim için yesemde kilo almıyorum dengelemeyi öğrendim galiba yada metebolizma şaşırıyo bi az ye bi çok yee
fatoş tebrikler cnm zamanla farkedilecektir üzülme hiç sen böyle git maşallahhh
burcu o bendede var bu ara engel olamıyorum ama ne yapim bu hafta yedim arada ödül vermek lasımm
sibel üzülme kız verirsin
ayşegül sen bildiğini yap bencedeee

selam kızlar ancak gelebildim uzun yollardan geldim bu sabah saat 6 da indik 10 saatlik yoldan geldik iki günlüğüne gittik davul gibi şişim inanın bu sabah 64 geldim ama daha azım cuma günü 63.8 gelmiştim neyse ben artık yarın tartılınca yansıtırım takvimimealmadığıma eminim çünkü diyetimi bozmadım bolda yürümüştük eminim az gelirim neyse yarın görürüz 64 de iyidir. fatom çooookkk tebrik ederim inan yüzünden belli yüzünden belliyse vücudunda küçülmüştür ama seni devamlı gördüklerinden farketmemişlerdir uzun zamandoır görmediğim biriyle görüş eminim farkeder :34:

kızlar foto eklicektim olmadı buraya faceye ekledim bende...

ama ben facede yokumki :30: göremiycem :(

bu arada çok işim var kızlar bi yandan telle konuşurken yazıyorum daha sonra tekrar gelirim yanlış bişey yazmamışımdır inşallah hoşçakalın

heyooo sonunda indim 6lı rakamlara çok mesudum hehe

69.600 olmuşum 500 gr gitmiş Allah bereket versin demi hehe

sibelcim kaynanamda sabah izlemiş doktorumda şu ödem söktürücü çayı yapmış koca bi tencere hehe bende başlıcam çok şişkinliğim oluyo inş. fayda eder

Back
X