• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Günaydınlar bende akşam yemek yemedim yemek hakkımı tatlıdan yana kullandım iyide oldu adet oldum biliyodum zaten benim başım ağrısa canım tatlı istese yediğim an adet oluyorum...sütlü tatlı yedim akşam ama az yedim yani çok deği su içip yattım ama 3 te yattım temzilik yaptım hafta sonu balıkesirdeyim saçımı boyatmaya gideiyotummm

sabahta bol su hapımı aldım bişeyler atıştırdım biraz ekmek ve peynir çay içiyorum şimdide

Günaydın kızçeler nasılsınız

akşam
1 kaseden az domates çorbası içtim

sonra 1 havuç yarım muz yedim

işin kötü tarafı yatarken 2 küçük benimo yedim

sabah elma sirkeli su
ve iş geç kaldığımdan dolayı yarımdan biraz fazla simit yedim
500 ml su
1 adet form çayı içtim

ooo nerdesiniz kızlar siz gelmeden ben aramı bile yaptım :) ara sayılırsa zeynebin omletinin artanını yedim aslında arttı diye değil çok fena midem kazındı bende yedim çok az ama iyide oldu kendime geldim = )

bende ara olarak 2-3 lokma simit attım ağzıma yanımda başka bişey yok
500 ml su içicem şimdi

Günaydınlar bende akşam yemek yemedim yemek hakkımı tatlıdan yana kullandım iyide oldu adet oldum biliyodum zaten benim başım ağrısa canım tatlı istese yediğim an adet oluyorum...sütlü tatlı yedim akşam ama az yedim yani çok deği su içip yattım ama 3 te yattım temzilik yaptım hafta sonu balıkesirdeyim saçımı boyatmaya gideiyotummm

sabahta bol su hapımı aldım bişeyler atıştırdım biraz ekmek ve peynir çay içiyorum şimdide
eh iyi bi secim.olsun yemek yememiysin iyi olmuş afiyet olsun..baelikesirde kim vardı kız.babaannemiydi:26:

Günaydın kızçeler nasılsınız

akşam
1 kaseden az domates çorbası içtim

sonra 1 havuç yarım muz yedim

işin kötü tarafı yatarken 2 küçük benimo yedim

sabah elma sirkeli su
ve iş geç kaldığımdan dolayı yarımdan biraz fazla simit yedim
500 ml su
1 adet form çayı içtim

günaydoın canım.menün çok iyi evet benimo akşam yemeseydin keşke.ama biliyorum o tatlıyo:27:hakakten küçükler..3-4 güne bir kaçamakçok etkileyimyo.ama üst üste olunca kilo olarak dönüyo maalesef..

ooo nerdesiniz kızlar siz gelmeden ben aramı bile yaptım :) ara sayılırsa zeynebin omletinin artanını yedim aslında arttı diye değil çok fena midem kazındı bende yedim çok az ama iyide oldu kendime geldim = )
oh afiyet olsun.eh benimde çoktur öyle ağzıma attağım.ne yapayım haffendiler bitiremiyo.dökeyimmi çöpe:))

bende ara olarak 2-3 lokma simit attım ağzıma yanımda başka bişey yok
500 ml su içicem şimdi

afiyet olsun...

ben defneyi uyuttum..şimdi yemegimde pişerken boşuna oturmayayım gideyimde bi leslie yapayım.ya spor yaparken ben çok sıkıloyurm ne zaman bitecet diye.ama sıkıyorum kendimi.bazende zsıkılıp yarıda bırakıorum.tek başına olunca sıkıloyu insan..neyse hadi başlayayım ben..

afiyet olsun iyi yapmışsın aç aç duramazsın ya

günaydoın canım.menün çok iyi evet benimo akşam yemeseydin keşke.ama biliyorum o tatlıyo:27:hakakten küçükler..3-4 güne bir kaçamakçok etkileyimyo.ama üst üste olunca kilo olarak dönüyo maalesef..
afiyet olsun...

keşke ama yiyorum maalesef ben şu ilaçtan alıcam yarım yarım içicem tatlı isteğimi kesse yeter

ben defneyi uyuttum..şimdi yemegimde pişerken boşuna oturmayayım gideyimde bi leslie yapayım.ya spor yaparken ben çok sıkıloyurm ne zaman bitecet diye.ama sıkıyorum kendimi.bazende zsıkılıp yarıda bırakıorum.tek başına olunca sıkıloyu insan..neyse hadi başlayayım ben..

spor bende yapamıyorum sıkılıyorum vaktimde yok zaten, akşam totom yer görmüyor afedersiniz:27:
ama yürüyüş yaparım yanımda arkadaşımda olursa saatlerce yürüyebilirim

bende yeşil çayımı içiyorum
ananem var ayşegülcüm babannem rahmetli oldu 9 ayönce inanamasamdaaa

selamlar herkese günaydın

bugün erken başladı benim için 06.30ta kaltım
hemen kahvaltımı yaptım
1domates
peynir
ıhlamur
arada leblebi ve badem yedim 5.6 tane
öğle yemeğine dha var pofff

afiyet olsun canım
yakınlarımız vefat edince kabullenmek ve inanmak çoook uzun zaman alıyor, Allah geride kalanlara uzun ömürler versin

hemen kahvaltımı yaptım
1domates
peynir
ıhlamur

a.selam fatocum
çok az yemişsin ama yaaa
öglene kadar nasıl duracaksın

afiyet olsun iyi yapmışsın aç aç duramazsın ya

keşke ama yiyorum maalesef ben şu ilaçtan alıcam yarım yarım içicem tatlı isteğimi kesse yeter

spor bende yapamıyorum sıkılıyorum vaktimde yok zaten, akşam totom yer görmüyor afedersiniz:27:
ama yürüyüş yaparım yanımda arkadaşımda olursa saatlerce yürüyebilirim

ah birileri olsa bende saatlerce yürürüm yaa.başkalarıyla daha iyi oluyo spor..

evet ya birileri vardı ama ya anneanneydi ya babaanneydi diye düşündüm.
tabi ya kabullenmek zaman alıyo serahcım.mekanı cennet olsun.

hemen kahvaltımı yaptım
1domates
peynir
ıhlamur

afiyet olsun.evet daha var dimi zaman..:((

öğle

2 kepçe çorba
5 yemek kaşığı bulgur pilav(eskiden yediğimin yarısı)
soğan salatası (sütümü artırdığını gördüm dün bugün gene yaptım)

2 bardak çay

11,30 gibi yarım elma yemiştim

öğlen 1 dilim ekmek az domates salatalık biber
2 lokma ekmeklede tahine batırıp yedim

şimdiye kadar 1 lt su içtim
500 ml içmeye başladım

Kilolar gitmiş.. Süperrr:81::65: Harikasınız kızlar.:nazar::nazar::nazar:

gel bakimm kaçak.hani sen hiç katılmıyonsun bize:57:..hadi sende başla artık..az azda olsa gidiyo..sen kaç kilosun çabuk hesap ver..

öğle

2 kepçe çorba
5 yemek kaşığı bulgur pilav(eskiden yediğimin yarısı)
soğan salatası (sütümü artırdığını gördüm dün bugün gene yaptım)

2 bardak çay
afiyet olsun.bu aralar süpersin.iyi gidiyorsun..

11,30 gibi yarım elma yemiştim

öğlen 1 dilim ekmek az domates salatalık biber
2 lokma ekmeklede tahine batırıp yedim

şimdiye kadar 1 lt su içtim
500 ml içmeye başladım
yaw fatma ne bu tahin takıntısı sende:20:.bak dünde yedin dimi.yoksa o pidemiydi.haa tahinli pideydi dimi:27:..bacım yeme kızz..ama dger yediklerin iyi.afiyet olsun.ilacı ne zaman kullanacaksın.

Tam gaz devam kızlar 2 mayısta hedefe ulaşıcam inşallah..1 kg kaldı bakalım

fatoşum ha gayret.o zaman hedefe ulaşacak olan bi sensi maşallah.bizler pek yaklaşamayacaga benziyoruz..
hiç sende gelip bişey yazmıyorsun.ne yiyon ne içiyon bacımm..

benim bugün hiç vaktim olmadı yemeye.defneye aşıya götürdüm ordan gel çocukları giydir.falan.uyut zaman kalmadı.
öglen
2 kepçe nohut ve salata yedim
ara yok

şimdi akşam yemegi

haşlanmış butum var
salata az yogurt doymazsam bi dilimde ekmek yiycem..

fatmacım hedef kişlom 2 mayısta 137 idi.. ben geç duydum hedef koymuşunuz koyduğumda hedefi 140 dim canım...
ayşegül haklısın canım gelemiyom hafiften temizliğe başladım yıkanacakları yıkıyom 1.den sonra boya filan yağılacak annem gelecek bahar yaz temizliğini çıkarıp bursaya gitçem annemle ...o yüzden giremiyorum..ama yediklerim aynı sabah rutin öğlende akşiamda yanı siz gibi ama diyetisyenin ölçülerinde yiyorum canım..bu akşam mesela
çorba
pırasa
1 bardak yoğur
2 kaşık pilav bunları yedim canım

Back
X