• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat anneleri zayıflıyor..

Selam arkadaşlar ben bu hafta 1 kilo daha verdim. Yanlız moralim çooooook bozuldu. Benim evdeki tartım klasik eski bir tartıydı rejime 69 ile başladım o tartıya göre şimdi 66 yım. Ama gel görki hafta sonu yeni kaliteli bir tartı aldım. Tam 2 kilo fazla çıktım. 68.600 çıktım ya demekki rejime başladığımda 71,5 kiloymuşum.. Boyum 1,73 bu arada.
Bende diyorum neden 66 kilo gibi hissetmiyorum..:9:
Durmak yok yola devam

Son düzenleme:
o kadar yoğundum ki giremedim bi türlü topiğe kızlar,
sabah tartıldım 71'e inmişim çok iyi, yaklaşık 2 kilo gitmiş görünüyor bu hafta, çok sevindim, geçen hafta akşam az yemek iyi oldu, gündüz de abur cubur yok tabii.

ticker ı da güncelleyeceğim bi ara.
öpüyorum sizi.

Günaydınlar...
ben aynıyım kızlar yarın regl olucam büyük ihtimal, haftaya belli olur benim kilo verimim

Selam arkadaşlar ben bu hafta 1 kilo daha verdim. Yanlız moralim çooooook bozuldu. Benim evdeki tartım klasik eski bir tartıydı rejime 69 ile başladım o tartıya göre şimdi 66 yım. Ama gel görki hafta sonu yeni kaliteli bir tartı aldım. Tam 2 kilo fazla çıktım. 68.600 çıktım ya demekki rejime başladığımda 71,5 kiloymuşum.. Boyum 1,73 bu arada.
Bende diyorum neden 66 kilo gibi hissetmiyorum..:9:
Durmak yok yola devam

tebrikler zehracımm...ee dijitallerle bir olmuyo bu tartılar kuzum.iyi etmişsin sende alarak.olsun 2-3 kilonun çokta önemi yok sen isteyeterdimi..hem taa kaç kilolardan burulara gelmişsin..maşallahh..

o kadar yoğundum ki giremedim bi türlü topiğe kızlar,
sabah tartıldım 71'e inmişim çok iyi, yaklaşık 2 kilo gitmiş görünüyor bu hafta, çok sevindim, geçen hafta akşam az yemek iyi oldu, gündüz de abur cubur yok tabii.

ticker ı da güncelleyeceğim bi ara.
öpüyorum sizi.

tebrikler çiğdemcim..iyi gidiyorsun..maşallah 71 olmuşsun işte..

Günaydınlar...
ben aynıyım kızlar yarın regl olucam büyük ihtimal, haftaya belli olur benim kilo verimim

neyse almamışsın işte fatmacım..benimde kırmızılar 2-3 gün sonra gelecek...

dün yedim yedim patladım resmen...sabah bi baktım tartıda 400gr fazla çıkmışım.ee yedim tabi çıkacaktı..bugün toparlıyorum inşallah,.zaten bugün koşuşturmacam var yemek aklıma gelirmi bilmem..
pazarada eşimin bütün iş arkadaşlarıyla piknik var büyük bi organizasyon.hava güzel olursa tabi..o zamana kadar yemeyeyimde pazara saklayayım yiyecegim şeyleri:27:
sabah rutin peynir.domates salatalık.ekmek..

günaydın kızlar bende biraz yoğunum dün öğlen
1 dolma yedim ama akşam evde derinle uğraşmaktan yemek yemeği unuttum ben yaaa elim ayağım titredi valla sonra 1 dilim börek ve taze fasulye yedim bir kaç dilimde kavun o kadar

bu sabah ta kaşarlı tost yedim yemeyince daha kötü oluyorum ben yaa dün acayitim resmen
birazdanda yeşilçayımı içerim tabi bide bol suuu

maşallah çiğdemcim kilolar gitmiş zaten kilolu durmuyosumki
ayşegül kendine ödülmü verdin iyi olmuş valla arada şarttt

tebrikler zehracımm...ee dijitallerle bir olmuyo bu tartılar kuzum.iyi etmişsin sende alarak.olsun 2-3 kilonun çokta önemi yok sen isteyeterdimi..hem taa kaç kilolardan burulara gelmişsin..maşallahh..

tebrikler çiğdemcim..iyi gidiyorsun..maşallah 71 olmuşsun işte..

neyse almamışsın işte fatmacım..benimde kırmızılar 2-3 gün sonra gelecek...

oldum valal canım, dikkat edince oluyo, inşallah devamı gelecek.

1 dolma yedim ama akşam evde derinle uğraşmaktan yemek yemeği unuttum ben yaaa elim ayağım titredi valla sonra 1 dilim börek ve taze fasulye yedim bir kaç dilimde kavun o kadar

bu sabah ta kaşarlı tost yedim yemeyince daha kötü oluyorum ben yaa dün acayitim resmen

sağol canım gitti, azı gitti çoğu kaldı ama :1:
ya allahtan boyum var, ama göbek falan fena yaaa:37:

yemeden olmuyo zaten serap.kan şekeri acayip düşüyo bi seferde yeme istegi fazlalaşıyo.aman ihmal etme yemeyi:))

oldum valal canım, dikkat edince oluyo, inşallah devamı gelecek.

sağol canım gitti, azı gitti çoğu kaldı ama :1:
ya allahtan boyum var, ama göbek falan fena yaaa:37:

oluyo valla yeterki isteyelim.dikkat edince gider tabi.
olsun o göbekte gidecek elbet.zamanla...

iş yaparken bende acıkmışım..hiç uzutmayayım dedim.yarım yeşil elma yedim.2 girissini yedim...off şu suyu hep unutuyorum yaaa..:41:

ayşegülcüm, canım ben tickeri nasıl değiştiricem ya, unuttum valla ki :61:

imza : diyet yaparken aklını da eriten çiğdem :1:

ayşegülcüm, canım ben tickeri nasıl değiştiricem ya, unuttum valla ki :61:

imza : diyet yaparken aklını da eriten çiğdem :1:

linki ver düzelteyim ben..link olmadan düzeltemem.hani pin kodunu falan girdigin link bacı..
imzanı yesinlerr..tekrar geri gelir korkma..:9:

serap kız ben kendime hergün ödül veriyom kız..ah bi günle kalsa zaten şimdiye kilo derdim kalmaz..hergün ödülmü olur yaa..işte ben böyleyim.ama bu hafta ödülm mödül yohh:19:

Son düzenleme:

Canım arkadaşım çook teşekkür ederim ilk başta 1 aydır diyet yapıyorum ama hiç verememişim gibi gelmişti. :9: Artık önemsemiyorum hatta daha azimliyim. Bu sabah 68.200 gördüm tartıda 2 günde 400 gr gitmiş. Bu arada bu hafta kırmızılar geldi bu haftanın sonunda iyi sonuçlar bekliyorum inşallah..

Kızlar bende sabah rutin kahvaltımı yaptım.
1 fincan şekersiz rezene
1 salatalık
1 domates
yarım dilim ekmek
1 kaşık lor peyniri ve
yarım haşlanmış yumurta

ara için birazdan oğlumla elma ve ceviz yiyeceğim.
aralarda bol su içmeye çalışıyorum.

Canım arkadaşım çook teşekkür ederim ilk başta 1 aydır diyet yapıyorum ama hiç verememişim gibi gelmişti. :9: Artık önemsemiyorum hatta daha azimliyim. Bu sabah 68.200 gördüm tartıda 2 günde 400 gr gitmiş. Bu arada bu hafta kırmızılar geldi bu haftanın sonunda iyi sonuçlar bekliyorum inşallah..

aynen aslında çokta tamamak lağzım.insan taktıkça veremeiyo gbi.çok iyi yaa 2 günde 400 gr verme.hadi bakalım süper gidiyorsun..hedefte kymuşsun tebrik ederim..bende bu aralar abur cubura çok arttırdımm bugünden itibaren kesiyorum..tekrardan toparlanmalıyom.bende bi hafta dikkat edip veriyorum.diger hafta sallıyorum.gecen hafta sallama haftası oldu.200gr veddim.bu hafta düzeltiyorum inşallah.:5:

Kızlar bende sabah rutin kahvaltımı yaptım.
1 fincan şekersiz rezene
1 salatalık
1 domates
yarım dilim ekmek
1 kaşık lor peyniri ve
yarım haşlanmış yumurta

ara için birazdan oğlumla elma ve ceviz yiyeceğim.
aralarda bol su içmeye çalışıyorum.

afyet olsun kuzum.çok güzel liste..

Back
X