Canım ya hangi eczane o. Çok iyiymiş fiyatı ben 75 TL'ye aldım valla.
canım ben dedim eczanelerde sordum 75tlydi aynısımı bilmiyorum lierac phytolastil jel bundan aldım. En ucuz boynerde buldum.gerci netten strawberryden de siparis verirdim 48 tldiy ama 10 gunu bulur diye vermedim.surur surmez vucudum rahatladı oyle gerilmiski insallah catlamayız..
doktor bir kac defa tam pozisyonu yakaladi bebeyim saolsun durmadi yerinde buyuk ihtimal bu bitane kız dedi esimle gulmeye basladik esim sevindi cok
bu arad 3 lu testimizi yaptirdik persembe sonuclar hazir olur dediler
valla benim geçmişi okumaktan göbeğim çatladı yeni bitirdim. yeni takımını güle güle kullan canım beğendim. biraz canım sıkkın bebeğim iyi ama üçlü test sonucumdaki bir parametre riskli çıktı.. dr gene ikinci kez ayrıntılı ultrason istiyor bu sefer özel bir radyoloji merkezine yönlendirdi. canım sıkkın düşünceliyim korkuyorum fazla da düşünmemeye çalışıyorum sıkıntılıyım anlıcağınız..
voles,mydarling kızlar günaydın geçmişimi okuosunuz
günaydın arkadaşlar :)) Cadılık dersi mi veriliyor? Beni de yazın sınıfa:))
Kızlar gÜnaydın nasılsınız geÇmİŞe Çok bakamadım ama herkes İyİ sanırım ben bugÜn daha İyİyİm,bİr arkadaŞım var sabah akarŞı doĞum yaptı oraya gİttİm Çok zorlanmıŞ Öle dİyo
kızlar ben geldim hastaneden
bebeğim 17+6 çıktı maşallah doktor her seferinde büyük çıkıyo doğum tarhini şimdilik belitmiyorum dedi
3lü test yapıldı kan sonucunu yarın alıcam elimdeki kağıtta
BPD:42 mm ( sanırım bu kafa ölçüsü )
HC:143 mm
AC:124 mm
FL:23 mm
yazıyor analmalrını biliyormusunuz
doktor maşallah sonuçlar iyi dedi ama
bu arada topuklarım çok ağrıyodu vede uyuşuyodu kalsiyum eksikliği olduğu içinmiş kalsiyum ilacı verdi bide başım çok ağrıyo arada dedim minoset verdi çok dayanamayacağın hal halınca iç dedi
bu sefer cinsiyetini göremedik başı aşağıda ayakları yukarda uyuyodu ölçümler için iyi oldu ama :))
Kızlar gÜnaydın nasılsınız geÇmıŞe Çok bakamadım ama herkes ıyı sanırım ben bugÜn daha ıyıyım,bır arkadaŞım var sabah akarŞı doĞum yaptı oraya gıttım Çok zorlanmıŞ Öle dıyo
kızlar ben geldim hastaneden
bebeğim 17+6 çıktı maşallah doktor her seferinde büyük çıkıyo doğum tarhini şimdilik belitmiyorum dedi
3lü test yapıldı kan sonucunu yarın alıcam elimdeki kağıtta
BPD:42 mm ( sanırım bu kafa ölçüsü )
HC:143 mm
AC:124 mm
FL:23 mm
yazıyor analmalrını biliyormusunuz
doktor maşallah sonuçlar iyi dedi ama
bu arada topuklarım çok ağrıyodu vede uyuşuyodu kalsiyum eksikliği olduğu içinmiş kalsiyum ilacı verdi bide başım çok ağrıyo arada dedim minoset verdi çok dayanamayacağın hal halınca iç dedi
bu sefer cinsiyetini göremedik başı aşağıda ayakları yukarda uyuyodu ölçümler için iyi oldu ama :))
kızlar bu arada geçmişi okumadım herkes iyimi çok heyecanlaıım ve çok acıktım bişiyler yemeye çalışıyorumm bide :)
esma voles günaydın canlarım esma kız seninki erken doğacak desene.
bende kocişe dedim yarın için gidelim izin alamam dedi.bayramdan sonraya kaldı.
slmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
canım heralde öle olucak
tatlım ben seni ruyamda gördüm ya eşinle ikinizi özeldenmi anlatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?