2010 Şubat Anneleri

canım benim sağol Allah razı olsun bilgilerin içinn a.s. a.s.

ay farketmez anlat kız merak ettim.mühteççen değilse anlat burda

siz eşinle ize geliyomuşsunuz esma diosun baksana benim usg sonuçun ne yazıyo diosun
alıyorum kağıdı elinde doktor sende rahim kalınlaşması var demiş burda diorum bursa daymışınız ama
neyse ben size çok iyi bir doktor buluyorum biri tavsiye ediyo adam gelsinler bakarım dio
ben size sölücem ama doktorun ismini unutuyorum
bukadar canım hayır olsun

ay hayır olsun canım inşallah.:gitme:

gözün aydın Esma sonuçların güzel çıkmış.

gözün aydın canım değerler hakkında yorum yapamıycam bişey anlayamadım ama dr. herşey yolunda dedikten sonra zaten bize bişey demek düşmez bence kaydirigubbakcemile3

sağolun canlar hoş buldummmm...a.s.
esmacım maşaallahhh bebişineee

sağolun kızlar hepiniz a.s. a.s. a.s.
böle sağlıklı olduğunu öğrenmek çok rahatlatıyor evet

aaa rüya diyince Caneylom yine rüyama girdi yaa bi rahat verin her gece her gece topikte kızlar sizinle ilgili rüya görüyorum akannehir uyku diye birşey kalmadıç. ama nedense Caneylom ile olan rüyaları iyi hatırlıyorum.

günaydın mydarling. Zorlanmıştır tabii kolay mı? Ama sonucu güzel öyle değil mi?

canım çok sağol zorlanmış ama sonuç maşallah nur topu gibi kızımız oldu..

günaydın burcu bu yandaki resim bebişin üç boyutlu resmimi yani senin bebişin resmimi.sayet öyle ise amanınnn yüz hatları belli artık herşeyi tas tamam.

Günaydın nasıl olsun iyimisin.

çok şükür iyiyim daha iyiyim
tuğba geçmiş olsun canım.
pofidi serasp hoş geldiniz günaydın.

hoşbulduk canım iyiyim çok şükür

sağolun kızlar hepiniz a.s. A.s. A.s.
Böle sağlıklı olduğunu öğrenmek çok rahatlatıyor evet

esmacım gözün aydın sevindim

evet canım yavaştan iyileşiyorum evet dikkat etmem lasım,allah hepimizi kurtatrsın çok güzel kızımız oldu sağlıklı maşallahh,

kız esma rüyaların çıkarmı ama benimki çıkmasın.

canım bence senin testlerin iyi çıkıcak
akşam aklıma gelmiştin hissetmyiroum diodun ya kilo yüzündendir die düşünmüştüm sonra ruyamda gördüm
mesela kendimide gördüm karışık ama testlrim iyi çıktı

evet canım yavaştan iyileşiyorum evet dikkat etmem lasım,allah hepimizi kurtatrsın çok güzel kızımız oldu sağlıklı maşallahh,

canım ben bayadır pek giremedim.ters bişeymi olmuştuu..

ya kızlar bu sonuçlarda bebeğin boyu kilosu neyle belirtilir anlamadım bilen varmı

oglun iyiymiş esma gözün aydın herşey yolunda olunca insan daha bi rahatlıyo..

canım şükür biliyon testim ii çıktı zaten sadece çocuğu hissetmedim ama bu günlerde hissedecem galiba.evet belki dün kilodan dedim ya ondan görmüşündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…