2010 Şubat Anneleri

Kızlar bende bugun saglık ocagını aradım yarın benı cagırdı hem kayıt yapıcaz hemde asını yapmamız laızm bu hafta dedı yarın geldıgınde asınıda yapalım dedı yarın sabah saglık ocagına gıdıcez eşimle bırlıkte bakalım hayırlısı ası olan varmı aranızda ne aşısı sımdı bu ...

canım şükür biliyon testim ii çıktı zaten sadece çocuğu hissetmedim ama bu günlerde hissedecem galiba.evet belki dün kilodan dedim ya ondan görmüşündür.

doğru ya sen sonuçları almıştın kafam karşık biraz kusura bakma
kendimide ruyamda karnımdan bıçaklıyolar dı öle gördüm ağlayarak baba ma babacım beni hastaneye götür bebeğime bişiy olucak diodum
ama benim öle bir kaygım var yolda sanki biri gelicek karnıma çarpıcak vurucak gibi gleiyo korkuyorum ondan gördüm heralde

canım ben 2 aydır gidiyorum sağlık ocağına çok iyi ilgileniyolar bilgiler veriyolar
aşı olmadım daha ama

ay beni bugün işten kovacaklar sabahtan beri size takılayım derken hiçbir işimi yapmadım daha canımda istemiyor :1closedeyes:

bana 20.haftada gel dediler.haftaya giderim.seninki erkenmi bilmem

kızlar bu arada topiğimiz 2000 sayfayı geçti
2000 nici sayfada olmaktan mutlyummm zemuszemus

Günaydın Burcu bu yandaki resim bebişin üç boyutlu resmimi yani senin bebişin resmimi.sayet öyle ise amanınnn yüz hatları belli artık herşeyi tas tamam.

Evet canım bu oğlumun dünkü resmi. Sadece gözlerinin ve burnunun önüne birşeyler geldiği için tam net gözükmüyor. Ama çok iyiymiş tontişim teyzesi:))

Gözün aydın canım. Bu sıralardatüm bebekler zaten biraz büyük çıkıyor. Vitaminlerden herhalde.

canım şükür biliyon testim ii çıktı zaten sadece çocuğu hissetmedim ama bu günlerde hissedecem galiba.evet belki dün kilodan dedim ya ondan görmüşündür.

Ben de yeni hissetmeye başladım canım. hiç endişe etme. Benim doktorum 22. haftaya kadar kendisi hissedememiş. Düşün artık doğum doktoru ama hiç endişe etmemiş.

canım banada seninki biraz erken gibi geldi... 20. haftada yapıyolar aşıyı... ben 21. haftanın sonunda olucam hatta... 20. hafta için randevu almıştım.. dr. um 1 hafta daha geciktir dedi... sende bi danış istersen...

canım ben bayadır pek giremedim.ters bişeymi olmuştuu..

Oglun iyiymiş esma gözün aydın herşey yolunda olunca insan daha bi rahatlıyo..

canım gribe yakalandımda yatıyodum biraz daha iyiyim bugün ıhlamur içtim bol bol kızımda bayağı hareketli artık maşallah

ben sağlık ocağı kaydımı yaptırdım ay başında gel kilo kontrol var sonrada 21. hafta geleceksin aşını vuracağız dedi. tetenoz aşısı olacaksın doğum da allah korusun uygunsuz koşullarda seni ve bebeği koruyor ama sadece doğum da değil ne zaman nereye çarpacağımız elimize ayağımıza birşey batmıyacağı garantisi yokki.ablamda yaptırmıştı bu sadece gebelere özel birşeyde değil kızlar belli bir yaştan sonra istiyen gidip yaptırıyor.5 doz halinde yapılıyomuş ama bunu hemşireden duymadım burda konuşulmuştu yine dozdan emin değilim yani.

aaa tamam insanlarımız çok normal değil ama bu kadarda manyak değillerdir niye karnına vursunlar. aklında sürekli bununla dışarı çıkarsan sakınılan göze çöp batar unutma kesin birinin yanlışlıklada olsa çarpacağı tutar.zaten çok ilginç ama ben dar biryerden falan gelçeyim elim hemen karnıma gidiyor onu koruyorum kendimce böyle bir savunma mekanizması geliştirdim.

canım gribe yakalandımda yatıyodum biraz daha iyiyim bugün ıhlamur içtim bol bol kızımda bayağı hareketli artık maşallah

geçmiş olsun canım.havalar bi iyi bi kötü.bende olacak gibiydim ama şükür havalar tekrar ısınınca atlattım.dinlen yat..

bende çok oldum kayıt olalı banada bayramdan sonra ayın 29 una gün verdiler bildiğim kadarıyla tetanos aşısı var başka da bilemiyorum drum doğumdan önce 2kere doğumdan sonra 1kere vurulacaksın dedi onuda sağlık ocağında yapıyorlar bana birde hemşirem gece 12de sonra bişey yiyip içme kan testleri yaptıralım dedi artık onlarda yapıyorlar demekki aile hekimliği muhabbetinden dolayı galiba aile hekimimiz bayan bizim burda ultrasonda var biz bakarız doktora gitmene gerek bile yok diyorlar ama ben gitcem her ikisine de alkisalkisalkis

bana sağlık ocağından 26. hafta hem aşı yapıcaz hemde bebeğin kalp atışlarını dinlicez dediler

Tetanoz aşısının uygulanış programı;

1. doz : hamileliğin 4. ayı.
2. doz : ilk dozdan en az 4 hafta sonra.
3. doz : ikinci dozdan en az 6 ay sonra.
4. doz : üçüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
5. doz : dördüncü dozdan en az 1 yıl sonra.

canım ben hiç böle hissetmesdim ama öküzün biri geldi yanımdan geçrken hızla çarptı çantasıda sert bi şekilde karnıma çarptı adama yavaş ya napıyosunuz dedim özür dilemeyi boşver kafasını bile çevirmedi

bana 20.haftada gel dediler.haftaya giderim.seninki erkenmi bilmem

Canım yarın 19 hafta bıtıyor ya herhalde o yuzden 20. haftaya giriyorum yarın zaten oyuzden cagırmısdır belkı bende bılmıyorum...

canım ben 2 aydır gidiyorum sağlık ocağına çok iyi ilgileniyolar bilgiler veriyolar
aşı olmadım daha ama

ben hiç gitmedim canım saglık ocagına ılk defa yarın gıdıcem ama bugun ebeyle telefonda gorustum sagolsun cok tatlı bırıydı cok seker konusdu ..

Dogrı soyluyorsunuz ben bırde doktoruma danısayım belkıde erken der bana haftaya gıt der ona gore adım atayım sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…