canım şükür biliyon testim ii çıktı zaten sadece çocuğu hissetmedim ama bu günlerde hissedecem galiba.evet belki dün kilodan dedim ya ondan görmüşündür.
canım crl yazmıyor sadce 3 lü teste bakmışlar sanırım
Kızlar bende bugun saglık ocagını aradım yarın benı cagırdı hem kayıt yapıcaz hemde asını yapmamız laızm bu hafta dedı yarın geldıgınde asınıda yapalım dedı yarın sabah saglık ocagına gıdıcez eşimle bırlıkte bakalım hayırlısı ası olan varmı aranızda ne aşısı sımdı bu ...
Kızlar bende bugun saglık ocagını aradım yarın benı cagırdı hem kayıt yapıcaz hemde asını yapmamız laızm bu hafta dedı yarın geldıgınde asınıda yapalım dedı yarın sabah saglık ocagına gıdıcez eşimle bırlıkte bakalım hayırlısı ası olan varmı aranızda ne aşısı sımdı bu ...
Günaydın Burcu bu yandaki resim bebişin üç boyutlu resmimi yani senin bebişin resmimi.sayet öyle ise amanınnn yüz hatları belli artık herşeyi tas tamam.
kızlar ben geldim hastaneden
bebeğim 17+6 çıktı maşallah doktor her seferinde büyük çıkıyo doğum tarhini şimdilik belitmiyorum dedi
3lü test yapıldı kan sonucunu yarın alıcam elimdeki kağıtta
BPD:42 mm ( sanırım bu kafa ölçüsü )
HC:143 mm
AC:124 mm
FL:23 mm
yazıyor analmalrını biliyormusunuz
doktor maşallah sonuçlar iyi dedi ama
bu arada topuklarım çok ağrıyodu vede uyuşuyodu kalsiyum eksikliği olduğu içinmiş kalsiyum ilacı verdi bide başım çok ağrıyo arada dedim minoset verdi çok dayanamayacağın hal halınca iç dedi
bu sefer cinsiyetini göremedik başı aşağıda ayakları yukarda uyuyodu ölçümler için iyi oldu ama :))
canım şükür biliyon testim ii çıktı zaten sadece çocuğu hissetmedim ama bu günlerde hissedecem galiba.evet belki dün kilodan dedim ya ondan görmüşündür.
canım ben bayadır pek giremedim.ters bişeymi olmuştuu..
Oglun iyiymiş esma gözün aydın herşey yolunda olunca insan daha bi rahatlıyo..
doğru ya sen sonuçları almıştın kafam karşık biraz kusura bakma
kendimide ruyamda karnımdan bıçaklıyolar dı öle gördüm ağlayarak baba ma babacım beni hastaneye götür bebeğime bişiy olucak diodum
ama benim öle bir kaygım var yolda sanki biri gelicek karnıma çarpıcak vurucak gibi gleiyo korkuyorum ondan gördüm heralde
canım gribe yakalandımda yatıyodum biraz daha iyiyim bugün ıhlamur içtim bol bol kızımda bayağı hareketli artık maşallah
aaa tamam insanlarımız çok normal değil ama bu kadarda manyak değillerdir niye karnına vursunlar. aklında sürekli bununla dışarı çıkarsan sakınılan göze çöp batar unutma kesin birinin yanlışlıklada olsa çarpacağı tutar.zaten çok ilginç ama ben dar biryerden falan gelçeyim elim hemen karnıma gidiyor onu koruyorum kendimce böyle bir savunma mekanizması geliştirdim.
bana 20.haftada gel dediler.haftaya giderim.seninki erkenmi bilmem
canım ben 2 aydır gidiyorum sağlık ocağına çok iyi ilgileniyolar bilgiler veriyolar
aşı olmadım daha ama
canım banada seninki biraz erken gibi geldi... 20. haftada yapıyolar aşıyı... ben 21. haftanın sonunda olucam hatta... 20. hafta için randevu almıştım.. dr. um 1 hafta daha geciktir dedi... sende bi danış istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?