Evet canım bu oğlumun dünkü resmi. Sadece gözlerinin ve burnunun önüne birşeyler geldiği için tam net gözükmüyor. Ama çok iyiymiş tontişim teyzesi:))
valla bu bebeğe kız desen inanmazdım zaten sert bakışlı bi erkek olacağı kesin.Sağlıkla gelsin inşallah.
canım ben hiç böle hissetmesdim ama öküzün biri geldi yanımdan geçrken hızla çarptı çantasıda sert bi şekilde karnıma çarptı adama yavaş ya napıyosunuz dedim özür dilemeyi boşver kafasını bile çevirmedi
ee sende haklısın normali az sayıda artık insanlarımızın.
Tetanoz aşısının uygulanış programı;
1. doz : hamileliğin 4. ayı.
2. doz : ilk dozdan en az 4 hafta sonra.
3. doz : ikinci dozdan en az 6 ay sonra.
4. doz : üçüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
5. doz : dördüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
cici şubat annişleri selam hepinize opuyorumnanaktan
anam bu gecmıs bıtmez beee naıslsınız hersey yolundamı okuyamadım kı hepsını herkes ıyımı sıhhattemı bebısler nasıl?
anam bu gecmıs bıtmez beee naıslsınız hersey yolundamı okuyamadım kı hepsını herkes ıyımı sıhhattemı bebısler nasıl?
geçmiş olsun canım.havalar bi iyi bi kötü.bende olacak gibiydim ama şükür havalar tekrar ısınınca atlattım.dinlen yat..
kızlar ben çıkıyorum patronum var öpüyorum hepinizi arada girip okur çıkarımm
kızlar ben çıkıyorum patronum var öpüyorum hepinizi arada girip okur çıkarımm
slm kızlar..
bende kendimden haberleri vereyim size ne zamandır giremedim.
sağlık ocağına kayıt oldum, bir sürü soru sordu ebe hemşire.
kiloma kadar tarttı ve bebişimin kalp atışlarını dinletti..
resmen atlı koşturuyor gibiydi :) çok hızlıydı, çok komik.. dıkıdık dıkıdık :)) maaşallah kızıma dedim:) Allahım korusun bebişlerimizi..
bu arada aşım 28 inde olucakmış.
oo maşallah kuzucuğa.slm kızlar..
resmen atlı koşturuyor gibiydi :) çok hızlıydı, çok komik.. dıkıdık dıkıdık :)) maaşallah kızıma dedim:) Allahım korusun bebişlerimizi..
kızlar bende bişeyler atıştırıp geliyim... öptüm hepinizi... Şeniz
slm kızlar..
canım ilk doz 4. ayda yapılmıyor 20. haftada hatta 21. hafta gibi düşünelim yapılıyor...5 ayda gibi... 24. haftada 2. doz sonrakiler dediğin gibi 6 ay sonra 3. doz 1 yıl sonra 4. doz sonraki yılda 5. doz...
slm kızlar..
kızlar bende bişeyler atıştırıp geliyim... öptüm hepinizi... Şeniz
SAĞOL CANIM VALLA SORMA BİR SICAK BİR SOĞUK BOZDUK KENDİMİZİ İYİCE DÜN EVDEYDİM YATTIM BUGÜN İŞE GELDİM YİNE,ELALEM ANLAMAZKİ DERDİMİZDEN mafoldumben
canım ben hiç böle hissetmesdim ama öküzün biri geldi yanımdan geçrken hızla çarptı çantasıda sert bi şekilde karnıma çarptı adama yavaş ya napıyosunuz dedim özür dilemeyi boşver kafasını bile çevirmedi
Tetanoz aşısının uygulanış programı;
1. doz : hamileliğin 4. ayı.
2. doz : ilk dozdan en az 4 hafta sonra.
3. doz : ikinci dozdan en az 6 ay sonra.
4. doz : üçüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
5. doz : dördüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
günaydın canlarım yaklaşık 50 sayfa kadar geçmiş okuyup nihayet yetiştim sizlere... şükür kavuşturana...
canım aynen öyle maşallah bi birikmişki... bu arada paylaşım için sağol bi an 21. haftaları unuttun sanmıştım ama sonradan geldi:)) çok teşekkürler çok güzel bi yazıydı...
kızlar ben geldim hastaneden
bebeğim 17+6 çıktı maşallah doktor her seferinde büyük çıkıyo doğum tarhini şimdilik belitmiyorum dedi
3lü test yapıldı kan sonucunu yarın alıcam elimdeki kağıtta
BPD:42 mm ( sanırım bu kafa ölçüsü )
HC:143 mm
AC:124 mm
FL:23 mm
yazıyor analmalrını biliyormusunuz
doktor maşallah sonuçlar iyi dedi ama
bu arada topuklarım çok ağrıyodu vede uyuşuyodu kalsiyum eksikliği olduğu içinmiş kalsiyum ilacı verdi bide başım çok ağrıyo arada dedim minoset verdi çok dayanamayacağın hal halınca iç dedi
bu sefer cinsiyetini göremedik başı aşağıda ayakları yukarda uyuyodu ölçümler için iyi oldu ama :))
Kızlar gÜnaydın nasılsınız geÇmİŞe Çok bakamadım ama herkes İyİ sanırım ben bugÜn daha İyİyİm,bİr arkadaŞım var sabah akarŞı doĞum yaptı oraya gİttİm Çok zorlanmıŞ Öle dİyo
günaydın arkadaşlar :)) Cadılık dersi mi veriliyor? Beni de yazın sınıfa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?