ayy canım allah kolaylık versin. evde 3 erkek çok zor valla hamile hamile...
Ama grip aşısı dediğimiz de sonuçta sana yine virüs gönderiyorlar. Zayıflatılmış falan ama bir hafta ateş ve hafif grip yapıyor. Üstelik o kadar çok virüs çeşidi var ki sadece bir kısmından kurtarıyor aşı. Ben normalde iki kere oldum hiç memnun kalmadım. Zaten biçok rahatsızlığı olan insana da bildiğim kadarıyla tavsiye etmiyorlar. Tabii yine doktorun en iyisini bilir o ne diyorsa onu yap ama bence savunma hücrelerini güçlendirmelisin. Çok zayıf kalmışlar ki önleyemiyorlar. Bağışıklık sistemini güçlendirmek konusunda bir araştırma yapabilir, bu işe yarayan yiyeceklere ağırlık verebilirsin.
KAYNANALIK kesin hamileyken başlıyor laelaelaelaelae şakkıdı :dilcikar: lülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol:
kız ben ne halde internete giriyom haberin var mı?
kayınbabam geldi kaynımla birlikte. iki gündür bizdeler. arada yarım saat dışarı çıktılar da kendimi internetin başında buldum. sabahtan akşama kadar, hatta yatana kadar mutfaktayım sürekli birşeyler koymak gerekiyor önlerine. zaten internete girsem bir sürü laf ederler. mecbur gizli gizli giriyom. :gitme:
kaynım üniversiteyi kazandı ve bizde kalacak :gitme: kimsenin beni düşündüğü yok. bu kız nasıl yapacak, nasıl rahat edecek hamile hamile diye düşünen yok senağlama
varsa yoksa gece gündüz hizmetcilik yap, kirlettiklerini temizle, amaşır bulaşık delikafadulden senağlama
benim gençliğim elden gitmiş :gitme:
KAYNANALIK kesin hamileyken başlıyor laelaelaelaelae şakkıdı :dilcikar: lülülülülülü
kayınbabam geldi kaynımla birlikte. iki gündür bizdeler. arada yarım saat dışarı çıktılar da kendimi internetin başında buldum. sabahtan akşama kadar, hatta yatana kadar mutfaktayım sürekli birşeyler koymak gerekiyor önlerine. zaten internete girsem bir sürü laf ederler. mecbur gizli gizli giriyom. :gitme:
kaynım üniversiteyi kazandı ve bizde kalacak :gitme: kimsenin beni düşündüğü yok. bu kız nasıl yapacak, nasıl rahat edecek hamile hamile diye düşünen yok senağlama
varsa yoksa gece gündüz hizmetcilik yap, kirlettiklerini temizle, amaşır bulaşık delikafadulden senağlama
maraşta da bir kadın doğum doktoru hastalarına aşkım canım bitanem diyormuş :roflol:
birgün bir polis eşini götürmüş, adam karısına aşkım deyince girmiş bi güzel doktora :roflol:
ellerine sağlık
erkek kadın doğumcular cidden daha iyi kontrol ediyolar ama işte nihayetinde erkek bilmem nereleri kabardımı hipokratı bile buldumu bunlar öperler... töbe töbeeee illa kötü konuşturucaklar adamı..
kıyamam cnm sana ya çok zor işin cidden.kız olsa bir nevi daha iyi ama kaynın sonuçta evde rahat harekette edemezsin.Allah yardımcın olsun.:teselli:
aa bugün ayın 1 i
önümüzdeki hafta cuma kontrolüm var 1 hafta kalmış...bu ay neçabuk geçti
maraşta da bir kadın doğum doktoru hastalarına aşkım canım bitanem diyormuş :roflol:
birgün bir polis eşini götürmüş, adam karısına aşkım deyince girmiş bi güzel doktora :roflol:
ellerine sağlık
merhaba kızlar nasılsınız.... ben çok hastayım gece uyuyamadım boğazım şiş nefes alamıyom midem bulanıyo ama ben hasta olmak istemiyoruuumyaa bebişim nasıl büyür hasta olursam senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
merhaba kızlar nasılsınız.... ben çok hastayım gece uyuyamadım boğazım şiş nefes alamıyom midem bulanıyo ama ben hasta olmak istemiyoruuumyaa bebişim nasıl büyür hasta olursam senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
akpak canım allah yardımcın olsun. düşüncesiz insanlar Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
öyle canım ya istediğim gibi giyinemiyorum istediğim gibi yatıp uzanamıyorum.
bu çocuğun banyosu olacak traşı olacak iç çamaşırı olacak ve daha neler neler mafoldumben
ya sabır
akpak canım allah yardımcın olsun. düşüncesiz insanlar Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
fatolina canım yatıcaktım soyle bı sıteye bakıyım dedım hadı gozun aydınnn opuyorumnanaktan
kızıma bı arkadas daha gelıyor kaydirigubbakcemile3
yalel canım ıyıyız sen nasılsın sen gelmısın ben gıdıyorum :a015:
biz yatma moduna gecelim kızlar opuyorum hepınızı bebekımle
:CüvCüv:
merhaba iyiz sen nasılksın
ii hadi gözün aydın canım madem hayalinmiş dahada güzel.
geçmiş olsun canım dikkat et
Günaydın kızlar.. Mutlu günler..:dance::1hug:
Tebrik ederim canım.. Allah kucağıma alacağımız günleride görmeyi nasip etsin..
canım çok sevindim hayırlı olsun kızın
abovvvvvvvvvvv sapık canım o yaSapık hissi veriyor adam bana. Bi grip oldum gittim her hafta kontrole çağırdı. Yok şundan yok bundan diye. Acaba ücret mi alıyo bunlar ki diye düşünürken yok seni bi daha ne zaman görebilirim yok illa bi çay iç gibi lüzumsuz lakırdılar. Bi de elimi tuttu şuraların kırmızı olması gerek ama sende değil kansızlık olabilir gel tahlil yapalım. Korktum adamdan ya. Bi de babacan bi tavırla ilgilenmek şefkat göstermek başka bi şey direk gözlerinin içine çok dikkatli bakıp ağır ağır konuşmak ayrı bi şey.
canım valla ücret alıyolarmı bilmiyorum ben ücretsiz diye biliyorum ama bi arkadaşım bugün yatıyo yarın doğuracak eşimin arkadaşının hanımı ayrıntılı öğrenip yazarım tamammı canımFatoşçum Ege de doğum ne kadarmış biliyor musun? Araştırmaya başlamak lazım şimdiden benim kafama çok takılıyor nerede olacak diye.
Aile hekimleri çok ilgileniyorlar valla ben hastaneye gitmem telefonla bile hallediyorum işlerimi.Direk telefonları var sağlık ocağındaki doktorların arıyorum doktorla konuşuyorum soruyorum.
canım çok geçmiş olsun ayrıyetten sağol tatlım dinlen bol bpol dişkkat et kendinekızlar selam,
ben hala hastayım dun evde yatıp dinlendim ise gitmedim ama degisen bisey yok hala cok kotuyum. Bir de kesik kesik öksürük başladı. Off off...
Fatoscum buarada gecmisi okutyamadım ama ogrenmissin galiba oglun oluyormus hadi gozun aydın ogluma arkadas geldi yasasın Şeniz
oy oy oy kafam yarıldı anladım canım demekki okumamışın niye kızıyonki onlara kızıp bana bağırıyon işin şakası allah yardımcın olsun canımKAYNANALIK kesin hamileyken başlıyor laelaelaelaelae şakkıdı :dilcikar: lülülülülülü
voles alemsin canım doğru diyon benim yengem demişti kabaran şeyin allahı olmazmış bırak hipokratıoy kıyamam ya... Allah yardım etsin canım sana... zor cidden 3 erkek... insan ayağını uzatıp yatmak istiyo arada ama onlar varken zor... ne zaman dinlencen sen... k.peder ne zaman gidiyo hadi diğeri kalıcı...
erkek kadın doğumcular cidden daha iyi kontrol ediyolar ama işte nihayetinde erkek bilmem nereleri kabardımı hipokratı bile buldumu bunlar öperler... töbe töbeeee illa kötü konuşturucaklar adamı..
canım geçmiş olsun dikkat et bol bol dinlenmerhaba kızlar nasılsınız.... ben çok hastayım gece uyuyamadım boğazım şiş nefes alamıyom midem bulanıyo ama ben hasta olmak istemiyoruuumyaa bebişim nasıl büyür hasta olursam senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine bol bol vitamin alda hafif atlatmaya çalış... canım limon suyuyla gargara yap boğazınada iyi gelir... normalde içine aspirin atsan daha iyi gelir ama hamilelikte aspirini bilemediğim için bişey diyemiyorum ama limonun zararı olmaz... çay bardağına limon suyu sık 1 tane onla gargara yap... mikrobunu kırar canım... tekrar geçmiş olsun..
çok sağolun kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu hafta içi şeker yüklemesiyle renkli ultroson verdi dr. yaptıran varmı aranızda bide kızım 460 gr nerdeyse yarım kilo kıyma :ecrin_bebek: normal demi 22.haftaya göre kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?