2010 Şubat Anneleri

bende valla düşüncesizlik kötü

merhaba arkadaşlar benim ikinci gebeliğim ve 21 haftalık hamileyim.
ayrıntılı usg girdinizmi istanbullu bayanlar özellikle hangi hastane ve ücretini öğrenebilirmiyim.
bakan doktor uzm. doç.prof.hangisiydi bide..

izmitli hamişler cumartesi günü buluşma olucak izmtte gelmek isteyen olursa bana haber versin

ayrıntılı usg girdinizmi istanbullu bayanlar özellikle hangi hastane ve ücretini öğrenebilirmiyim.

hoşgeldin canım bebişin hayırlı olsun.

ben fatihteyim üç hastaneye gittim şuanda 29 mayıs hastanesine devam ediyorum uzman doktor mine hatipoğlu muayane ücreti ssk sız 90 tl.

medical park fatihte ayşegül sofuoğluna gittim çok tecrübeli bir bayan oda uzman olması lazım muayanesi 100 tl

yenibosna nisa hastanesinede mürüvet hanıma gittim ama mayane olmak nasip olmadı uzak diyede gitmedim çok yoğn bi doktor ama herkes memnun benim 3 ablamında doktoru muayane 55 tl. bu fiyatlar ssksız.

kusura bakma canım ben ayrıntılı usg olduğunu anlamadım okurken atladım heralde normal muayane için zannettim

canım eğitim fakültesinde okuyacak. ders programını aldı da birgün öğleden önce dersi yok bir gün öğleden sonra dersi yok bir gün iki dersi var falan filan... zaten böyle olacağını biliyordum derslerinin bizim de öyleydi çünkü.
ya bu çocuk tam bir evcimen. tahmin edemeyeceğiniz kadar evde oturmaya düşkün. evlerinde bile sadece bir saat internete giderdi onun dışında hep evdeydi burda da evde bilgisayar var bir saat bile rahat yok bana. öyle kız arkadaşım olsun geziyim tiplerinden de değil.
ama umarım üniversite değiştirir :Saruboceq:
yoksa çıldırırım -tatlicadiarzu-
ya zaten işin sevabını düşündüm baştan olur dedim. sonradan baktım ki bu iş öyle kolay bir iş değil. hamile olmasam yine neyse. bir de benim herifin nöbetleri oluyor kocamın yüzünü pek görmüyorum. nöbet sonrası geliyor sabaha kadar uyuyor. senağlama

eşimle defalarca konuştum.
"benim kardeşim benim evim varken başka yerde kalamaz" diyor başka birşey demiyor

aman be ne o öle kaynına bi ev tutsalar ya söle eşine insan rahat edemez hiç bi şekilde hem mecburmusun elin oğluna bakmaya ne rahat insanlar
çok rahatlar ya. bir de gelirken küçk bir bavul getirmiş ben kaynanam yorgan çrşaf gönderir diye beklerken kadın hiçbirşey koymamış iççamaşırına kadar herşeyini biz alacakmışız. sanki gelin getirdik eve klava:
Akpakçım eşinle konuşmadınız mı canım bu konuyu? Sen bu halinle nasıl uğraşacaksın hem evinde rahat etmek isteyeceksin sen ağırlaştıkça. Allah sabır versin.

valla bilmiyorum ama sabrım taşarsa fena olur.
beyefendi gün boyu ve çoğu geceler evde değil tabi ona kolay kardeşim bizde kalacak demek. işin bütün yükü benim üzerimde delikafadulden
ya ben yanıyorum da kendi saflığıma yanıyorum. kaynanamın karşısına geçip oğlunuzu yurda yazdrın diyemedim. gerçi desem kötü ben olacaktım çünkü eşim bizde kalmasını istiyor ısrarla :mymeka:

ooof aynı dert bendede var gerinmek isterken kramp giriyo bi yerime illa. :bbo:

şeker geçmiş olsun aman yat dinlen güneş bulursan çık arada ama evini güzelhavalandır.sıkı giyin.offf herkes hasta olmaya başladı bunun daha kara kışı var kızlar öpüşmeyn fazla kimseylea.s.

kızlar harbiden bizden kimler girdi ayrıntılıya ve kaç para ödedi.

cnmm benim dr ult.ayrıntılı olduğu için ben ayrıca para ödemedim muayene parası ödedim sadece.

Fatolina cimcimen olucak demek seninde benim pc de sorun var geçmişi zor okuyorum kaç gr tonbişmi?

tşk.ederim bilgiler için canım.benim sürekli gittiğim bir doktorum var gebeliğin 23 24 haftalarında detaylı ultrason için başka bir doktor özellikle prof.bir dr.yönlendiriyorlar genellikle.
benim doktorum da iki hafta sonra istedi ben onu sormak istemişdim canım..
ben anadolu yakasında oturuyorum.
ilk gebeliğimde detaylı usg için prof.ahmet göçmen beye gitmişdim.o zaman uygundu indirimimiz vardı şuan malesef yok daha uygun bir doktor bulabilirsem ona gitmek istiyorum.

dün puanlayamadıklarımı bugün puanladım
güle güle kullanın. bol bol alışveriş yapın kaydirigubbakcemile5

cnm walla işin zor gerçekten eşine kızamıyorum annesinden babasından çekiniyordur kardeşini istemiyor gibi olmak istemez senin kardeşin gelse mesela okumaya sen istemezmisin yanında kalsın gerçi biz eşlerimizin fikrini önemseriz böyle bir konuda çekiniriz.benim kızdığım kayınvalden ve kayınpederin koskoca insanlar bunu düşünmeleri gerekir.inşallah eşinle aran açılmaz sabırlı olmaya çalış belki birsüre sonra kendi rahat edemez ve yurda çıkmak ister.koca delikanlı yaşıda ufak değilki sen daha genceciksin eşin geç gelio ne kayınvaldeymiş insan böyle şeyleri düşünür biraz ama onun işine geliodur.sinir etmekten zevk alanlardansa eğer.kendi kızlarına olsa kıyamazlar.klava:

bende 30 tl ye yaptırcam canım yaptırcan mı sende
aa senin ki daha uygunmuş testte verdmi canım sana
ben bugün gidicem hem ilaçlarımı alıcam hemde önmüzdeki hafta ya randevu alıcam canım

AAA nerde olucakkkk kaydirigubbakcemile5
canım cumartesi günü cafe la rue de yer belki değişe bilir bilmiyorum sana yolladığım linkten takip et sen yinede

evet canım cimcimem olucak inş. 460gr mış normal mi :ecrin_bebek:

evet canım cimcimem olucak inş. 460gr mış normal mi :ecrin_bebek:

cnm senin takvimin yokya ben hep unutuyorum kaç haftalık olduğunu sen bizden öndeydin epey 22.haftamıydı?benmi yanlış hatırlıyorum?benim 19+3 ken 295 gr çıktı.

kızlar aryacım volescim nasılsınız sesiniz çıkmıyo hiç unuttunuz mu beni ne yaptınız

Bak kaynanan çok ayıp etmiş. Ne demek iç çamaşırlarını siz alacaksınız. Bunlar bu çocuğun cebine harçlığını da az koyarlar. Belki bi saatlik internet parası veriyorlardır çocuğa. Tabi olmaz kız arkadaşı falan. Üniversite kesinlikle değiştirir canım. Değiştirmemesi mümkün değil. Lisedeyken bütün arkadaşları da evdeydi. Ama şimdi hepsi dışarda özgür olacak o onlara takılmazsa dışlanır zaten. Bu kadar evcimen kalamaz. Lise gibi değil ki. Ya kardeşin gibi düşün canım kaynım deme. Eşin geceleri de yoksa Allah korusun bu durumda zaten yalnız kalman da çok doğru değil. Kışın zaten ne giyeceksin rahat olmayacak. Boşver uzanman gerekiyorsa uzan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…