çok sağolun kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu hafta içi şeker yüklemesiyle renkli ultroson verdi dr. yaptıran varmı aranızda bide kızım 460 gr nerdeyse yarım kilo kıyma :ecrin_bebek: normal demi 22.haftaya göre kızlar
ya böyle uykusuz kaldıkça, şöyylleee kolumu bacağımı sonuna kadar uzatıp, gerinmek istiyorum ama yapamıyorum(
merhaba arkadaşlar benim ikinci gebeliğim ve 21 haftalık hamileyim.
ayrıntılı usg girdinizmi istanbullu bayanlar özellikle hangi hastane ve ücretini öğrenebilirmiyim.
bakan doktor uzm. doç.prof.hangisiydi bide..
kızlar aryacım volescim nasılsınız sesiniz çıkmıyo hiç unuttunuz mu beni ne yaptınız
cnm walla işin zor gerçekten eşine kızamıyorum annesinden babasından çekiniyordur kardeşini istemiyor gibi olmak istemez senin kardeşin gelse mesela okumaya sen istemezmisin yanında kalsın gerçi biz eşlerimizin fikrini önemseriz böyle bir konuda çekiniriz.benim kızdığım kayınvalden ve kayınpederin koskoca insanlar bunu düşünmeleri gerekir.inşallah eşinle aran açılmaz sabırlı olmaya çalış belki birsüre sonra kendi rahat edemez ve yurda çıkmak ister.koca delikanlı yaşıda ufak değilki sen daha genceciksin eşin geç gelio ne kayınvaldeymiş insan böyle şeyleri düşünür biraz ama onun işine geliodur.sinir etmekten zevk alanlardansa eğer.kendi kızlarına olsa kıyamazlar.klava:
22+3 olduk bugün canım valla dün dr.460gr dedi bende bi kaldım ama baktım netten normalmiş bu haftaya göre ama benim bebiş biraz tontiş olcak herhal :ecrin_bebek:cnm senin takvimin yokya ben hep unutuyorum kaç haftalık olduğunu sen bizden öndeydin epey 22.haftamıydı?benmi yanlış hatırlıyorum?benim 19+3 ken 295 gr çıktı.
canım şeker için erken değil mi daha ben 24. haftada yapılıyor diye biliyorum... bebişinede maşallah canım... kilolanmış bayağı... bundan sonra boy yavaşlıyo kilo artıkyo sağlam tepiklere hazır olun:)))
bilmiyorum ki canım haftaya 23. hafya girmiş olucam heralde normal
oo tepikler aldı başını gidiyo maşşallah baya baya hissediyorum kızımı
.
fatolina canım ne testi ki.
kız seni unutmak mümkünmü aşkolsunopuyorumnanaktan benim pc donuo kasıo inan zor okuyup yazıyorum sayfa sürekli hata verio.sanırım format istio.walla benim keyfim yok cnm ya akşama kına gecesi var tuvaletim gelirse orada napıcam bilmiyorum eşimde olmucak kayınvaldemle görümcemde düğünü severler kalkmak bilmezler kimse beni düşünmez yani.opuyorumnanaktanmafoldumben zırt pırt tuvaletim gelio benim ve heryerde yapamıyorum.tutarsamda karnım ağrıo.ayrıca ne giyicem diede düşünüyorum topuklu giyemiyorum yeni aldığım botlarında altı kayıyor.spor onlar.ayyy ne kadar dertlimişim gördünmü birinin nasılsın demesi gerekiomuşkaydirigubbakcemile3
kızlar gunaydın gecmıse bakamadım dolmus masallah nasılsınız herkes ıyımı :asigim:
ben sabahtan berı doktorlardayım walla once gıttım guatr kontrolum ıcın kan verdım ordan kızılay ın dıscısıne gıttım. 1 tane curugum warmıs ona dolgu ıcın gun verdı. 2 tane dısım daha kotuydu onlar dıpten curumeye baslamıslar dıs fılmı gerek ama su an cekemeyız doguma kadar beklemelısın dedı :sinifsinif: aylarca o agrıyı cekıcem yanı cıkar yolum yokmus 1 tanesını kurtarıyo dolguyla ama dıger 2 sı ıcın yapılcak bısey yok senağlama
kadın hamıle kadınlarda dıs curumesı ve hassasıyetı cok fazla goruluyor bolca d vıtamını ve kalsıyum almalısın dedı aklınızda bulunsun kızlar yoksa benım gıbı 3 dısınızı feda edersınız boyle :sinifsinif:
bu arada hastanede organ bagısı standı kurmuslardı ne zamandır aklımdaydı gıttım butun organlarımı bagısladım daha esıme de soylemedım bısey dıycenı sanmıyorum zaten boyle seylerde duyarlıdır oda...
ve hala dısım agrıyoooo :çok üzgünüm:
fatolina anladım canım onun için bişi demedi gittiğimde söler herhalde.
kızlar gunaydın gecmıse bakamadım dolmus masallah nasılsınız herkes ıyımı :asigim:
ben sabahtan berı doktorlardayım walla once gıttım guatr kontrolum ıcın kan verdım ordan kızılay ın dıscısıne gıttım. 1 tane curugum warmıs ona dolgu ıcın gun verdı. 2 tane dısım daha kotuydu onlar dıpten curumeye baslamıslar dıs fılmı gerek ama su an cekemeyız doguma kadar beklemelısın dedı :sinifsinif: aylarca o agrıyı cekıcem yanı cıkar yolum yokmus 1 tanesını kurtarıyo dolguyla ama dıger 2 sı ıcın yapılcak bısey yok senağlama
kadın hamıle kadınlarda dıs curumesı ve hassasıyetı cok fazla goruluyor bolca d vıtamını ve kalsıyum almalısın dedı aklınızda bulunsun kızlar yoksa benım gıbı 3 dısınızı feda edersınız boyle :sinifsinif:
bu arada hastanede organ bagısı standı kurmuslardı ne zamandır aklımdaydı gıttım butun organlarımı bagısladım daha esıme de soylemedım bısey dıycenı sanmıyorum zaten boyle seylerde duyarlıdır oda...
canım şeker için erken değil mi daha ben 24. haftada yapılıyor diye biliyorum... bebişinede maşallah canım... kilolanmış bayağı... bundan sonra boy yavaşlıyo kilo artıkyo sağlam tepiklere hazır olun:)))
canım bende korkuyorum ya gerinme ihtiyacı duyuyorum yarım yamalak gerinmeden bozma bişey yapıyorum ama kesmiyo...
canım anadolu yakasındaki dr. lar hakkında bi fikrim yok ama bu yakada çok sağlam bi dr. tavsiye edebilirim... biraz pahalı muayenesi... bir kaç ay önce arkadaşım gitti çok memnun kaldı bende ona gştmeyi düşünüyorum... adam perinatolog... yaklaşık 45 dk kadar sürüyo muayenesi 180 tl idi en son... ama pişman olmazsın... Op. Dr. Fehmi Yazıcıoğlu...
:teselli: cnm diş ağrısıda başka hiçbirşeye benzemez benimde arada ağrıyor ağrıyan yere karanfil koyuyorum.şükür bu ara yok.işin tuhafı dr gittim bende çürükte yok dr bu dişler nasıl ağrır tuhaf dedi yolladı demekki hamilelikle alakalı cidden.organ bağışında bulunmak güzel birşey ama büyük cesaret kutluyorum senia.s.kızlar gunaydın gecmıse bakamadım dolmus masallah nasılsınız herkes ıyımı :asigim:
22+3 olduk bugün canım valla dün dr.460gr dedi bende bi kaldım ama baktım netten normalmiş bu haftaya göre ama benim bebiş biraz tontiş olcak herhal :ecrin_bebek:
[/B]
Doğru diyorsun Aryaa. Kayınvalide çok düşüncesizmiş. Çok kızdım ben de ona. Umarım çocuk adam gibi bi çocuktur da Akpak açısından bakarak hareket eder hep. Gerçi böyle bencil bir anneden de düşünceli çocuk mu çıkar bencil çocuk mu çıkar onu bilemiyorum.
sen 20 haftalıksın canım demek bi kaç hafta sonra vercek
ben hepsini bir yaptırıcam çıksın aradan
ay renkli ultrosonda görücez acayip heyecanlıyım bide
kız seni unutmak mümkünmü aşkolsunopuyorumnanaktan benim pc donuo kasıo inan zor okuyup yazıyorum sayfa sürekli hata verio.sanırım format istio.walla benim keyfim yok cnm ya akşama kına gecesi var tuvaletim gelirse orada napıcam bilmiyorum eşimde olmucak kayınvaldemle görümcemde düğünü severler kalkmak bilmezler kimse beni düşünmez yani.opuyorumnanaktanmafoldumben zırt pırt tuvaletim gelio benim ve heryerde yapamıyorum.tutarsamda karnım ağrıo.ayrıca ne giyicem diede düşünüyorum topuklu giyemiyorum yeni aldığım botlarında altı kayıyor.spor onlar.ayyy ne kadar dertlimişim gördünmü birinin nasılsın demesi gerekiomuşkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?