2010 Şubat Anneleri

Canım gözün aydın aman maşallah prensesine

gözün aydın canım
geçmiş olsun.

ayy sorma canım yaaa esra msn de bende facebook tan ona onerı gonderıyorum senı eklesın dıye bı turlu kavusamadınızz :roflol:

fatmacım tekrar beni bi bulmayı denesene ayarlarla oynadım... karıncaların arasından kurcala bi görüntü yakalıycaz inşallah...

yaren,gulsah,ozlem ve cakırım sagolun kızlarrr opuyorumnanaktan
doremı gunaydın canım...
cakır kız askolsun unuturmuyuz hıccc zemuszemus
yaren yakındır toplucak kovulcaz kız yakında :teytey:

esma kız haklısın degıselım konuyu hemen :hulya:
bu arada ıkımızınde takıp cızelgesı gorunmuyor

kızlar beni bu hayat şartları değil fatma yıprattı kız nerelerdesin hala bulamıyom seni ben.........

canlarım günaydın.. akşam bırtaktığım yerden devam ediyor galiba konu (eklemeler) iyi bişey kaçırmamışım kaydirigubbakcemile3
günaydın canım.esra akşam eşime diyomki oğlumuza kız buldum anlşattım işte kkda biri diye herkes beşikkte kerter bizimkilerde karında diyo çok güldüm.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi gözün aydın canım sonuçlar ii çıkmış kızıda kesinleştirdin hadi bakalım maşallah
günaydın kızlar...
günaydın canım
Ben yemeğe gidiyorum, görüşmek üzere

hadi afiyet olsun canım

kızlar bende kacım yawastan gezmeye gıtcem hafta sonu geldı tutmayın benııı :sm_cool:
fatos hep sen mı gezcen kız :roflol:
opuyom hepınısı cıcı anneler bebıslerınızıde opuyorummm popolarını ısırdım :asigim:
:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…