2010 Şubat Anneleri

ohhh negüzel gezin bakalım
yarın bizimde bir düğünümüz var
yarın misaifrlerimde gelecek inş.
benim için yoğun olacak
aman olsun ya tek tek nereye kadar demi.

ohhh negüzel gezin bakalım
yarın bizimde bir düğünümüz var
yarın misaifrlerimde gelecek inş.
benim için yoğun olacak
aman olsun ya tek tek nereye kadar demi.

bencede. insan yalnız olunca bi şehirde, evime misafir gelsin diye dört gözle bekliyo. senin için iyi olur canım. Ama fazla yorma kendini..

selammmm güzel annelerrrrrrra.s. herkes iyidir inşaallah ben bi geçmişe bakem gelem bari....
hee biz de iyiyiz bu arada teyzoşlarr:asigim:

bencede. insan yalnız olunca bi şehirde, evime misafir gelsin diye dört gözle bekliyo. senin için iyi olur canım. Ama fazla yorma kendini..

evet canım ama işte yorulyoruz.
evet inş. güzel olucak.

bende acıkanlar arasındayım
bir yandanda yazıyorum
bir yandan yemek yiyorumm
akşamada yemek yapmam lazım.
dinleneyimde öyle kalkayım artık.

evet canım ama işte yorulyoruz.
evet inş. güzel olucak.

bende acıkanlar arasındayım
bir yandanda yazıyorum
bir yandan yemek yiyorumm
akşamada yemek yapmam lazım.
dinleneyimde öyle kalkayım artık.

çakıgözlü dün sen yoktun biz konuşurken İstanbul buluşmasına gelecekmisin.
Zeynep 2010 şubat anneleri istanbul buluşması diye topik açtı baksana bi ara orayada buluma ayarlıyozda.

çakıgözlü dün sen yoktun biz konuşurken İstanbul buluşmasına gelecekmisin.
Zeynep 2010 şubat anneleri istanbul buluşması diye topik açtı baksana bi ara orayada buluma ayarlıyozda.

canım ben istanbulda yaşamıyorum
bundan dolayı katılamıyacam
resimlerinize bakacam inş.

iyi gezmeler canım
bebişler acıktıcokacimcoook galiba herkes gitmiş
canım benimkide acıkmış
selammmm güzel annelerrrrrrra.s. Herkes iyidir inşaallah ben bi geçmişe bakem gelem bari....
Hee biz de iyiyiz bu arada teyzoşlarr:asigim:

slm canım iyiz sen nasılsın

selammmm güzel annelerrrrrrra.s. herkes iyidir inşaallah ben bi geçmişe bakem gelem bari....
hee biz de iyiyiz bu arada teyzoşlarr:asigim:

iyiyiz çok şükür canım. senin de iyi olmana sevindim. Bebişin ismini İlknur koyacaksınız sanırım Güzel isim, adıyla yaşasın inş.

Hatta o kadar iyiyiz ki, bugün kimse yok şuram ağrıyo, yok benim bebiş şöyle diyen.. kimse şikaye etmedi..çok şükür..hamilelik hariç herşeyi konuşuyoruz :)

ben çıkıyorum kızlar gelirim yine
yoruldum buğün hiç halim yok
dinleneyim azıcıköptüm sizleri

fatoş teyzesi iyiyiz bizde büyüyoruz işte:CüvCüv:
yarencim ALLAH nasip ederse ilknur koycaz ismini ama ilerde fikrim değişebilir çünkü ben ikizler burcuyum:uhm:

valla ben acayip çok yemişim sabah cokacimcoook daha acıkmadık biz ama ben 3 kilo almışım sağlık ocağındaki hemşire bile ooooooooo dedi çok mu almışım ya 5 ayda

aynen canım bende 3 kilo almışım doktorun gözleri büyüdü görünce çok mu aldık acaba?bana normal gibi geldi amaCADIARZU

valla ben acayip çok yemişim sabah cokacimcoook daha acıkmadık biz ama ben 3 kilo almışım sağlık ocağındaki hemşire bile ooooooooo dedi çok mu almışım ya 5 ayda

ben de şimdi acayip çok yemek istiyorummm cokacimcoook

bence çok değil canım, hemen hemen hepimiz bu şekilde gidiyoruz.ben de 5 ayda 3 kilo aldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…