aynen canım bende 3 kilo almışım doktorun gözleri büyüdü görünce çok mu aldık acaba?bana normal gibi geldi amaCADIARZU
aynen canım bende 3 kilo almışım doktorun gözleri büyüdü görünce çok mu aldık acaba?bana normal gibi geldi amaCADIARZU
teyzeleri valla tepik attı bu yaşasın bende ilk defa bu kadar belirgin hissediyorum sositosositohihoyyyt:sm_cool: halada atıyor
kızlar selam bana bi yardım edin
prensesime isim düşündüm ecrin ve dila aslında ikisinide koymak istiyorum ama ön ismi hangisi olsun
sizce hangisi daha hoş geliyo kulağa
eşim bana bıraktı tamamen bende çok kararıs zkaldım artık kızımı ismiyle sevmek istiyorum
prensesime isim düşündüm ecrin ve dila aslında ikisinide koymak istiyorum ama ön ismi hangisi olsun
eşim bana bıraktı tamamen bende çok kararıs zkaldım artık kızımı ismiyle sevmek istiyorum
valla ben acayip çok yemişim sabah cokacimcoook daha acıkmadık biz ama ben 3 kilo almışım sağlık ocağındaki hemşire bile ooooooooo dedi çok mu almışım ya 5 ayda
biz de inci elif :asigim: düşünüyoruz... nasıl kızlar?
Allahım bebeğim gelsinde onu şöyle koklaya koklaya öpeyim :asigim:
yaren haklısın canım ay neydi öyle ilk aylar hepimiz kırılıyorduk bulantıdan kusmadan... aman bir daha istemem mirmirmirmir
hamile kaldığın kiloya bağlı canım. mesela ben ilk gebeliğimde 43 kiloyla hamie kalmıştım bana sınırsız kilo serbestti :roflol: zaten 20 kilo aldım delikafadulden ama şimdi 53-54 kiloyla hamile kaldım. en fazla 65e kadar izin veriyorum kendime ama iştahım bir arttı ki cokacimcoook biraz önce bir topikte haydari diye bir yemeği eşinin sevdiğini söyledi biri ben ne gördüm ne duydum neyle yapıldığını bile bilmiyom ama canım çekti :roflol: galiba ben manyak oldum laelaelaelaelae :roflol:alla aallllaa. bizim doktır biy, hiç yorum yapmadı..çok mu ki..
hah gözün aydın aferin ona yesin onu teyzesi dha neler yapacak annesi bizimkinin bana yaptıkları yetmiyo babasına tekme tokat girişiyo delikafadulden
biz de inci elif :asigim: düşünüyoruz... nasıl kızlar?
Allahım bebeğim gelsinde onu şöyle koklaya koklaya öpeyim :asigim:
yaren haklısın canım ay neydi öyle ilk aylar hepimiz kırılıyorduk bulantıdan kusmadan... aman bir daha istemem mirmirmirmir
ecrin dila bence
sende güzel isim bulmuşsun canım elif inci hoş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?