2010 Şubat Anneleri

ya bende bayramlık şekerleri bitirdim
bide şeker yedikce oynıyo hoşuma gidiyo napim:ecrin_bebek:
alışveriş olayıda puanına göre oluyo canım benim resimlerim üzerine tkla orda katagoriler var onlara göre seçeneğini yap tabi puanın neye yeterse onu satın alıyosun

iyiyiz çok şükür canım. sabahtan yoktun? merak ettim seni...
bize de gönder kız şekerlerden. nasıl olsa fil gibi oldum ben, ye ye doymuyorum :)

sagol canım ya.....valla gelin yiyin anacım.bazen çocuklara veriyorum yiyin diyom.az kaldı bitecek artıkkaydirigubbakcemile3

sagol canım anladım dur bi deneyeyim...

benim pc mi gitti anlamadım bi türlü siteye giremidim..yeni giriyorum..

slm kızlar dun hem kontrole gıttım hemde detaylı ultrasona gırdım
bebegımın butun organlarını gordum çok sukurbebek acısından hersey cok ıyı ve normal masallah
ama benım ıcın aynı sey soylenemezbebek asagıda duruyo ve kasıklarıma cok baskı yaıobunun ıcınde bol su ıcmem ve yatrak dınlenmem gerekıyormus..10 dakıkadan fazla ayakta kalmayacakmısım falan fılan ıste
eee sızlerde ne var ne yok bakalım nasılsınız

gözün aydın canım bebişin negüzel sağlıklıymış.
darısı bizim bebişlere inş.

sende kendini yorma canım.
dikkat et.
benimde kasıklarımda agrı oluyor
sen kendin anlıyormusun bebişin aşagıda olduğunu yoksa
dokturmu anladı canım.

canım gözün aydın bebişini görmüşün herşeyin yolunda olmasına sevindim
kendinede dikkat et daha önce bol bol su içmedinmi sen bakimm :mymeka:

Çok dikkat etmen lazım. 10 dakikadan fazla ayakta kalmamak çok zor bişey ama. Ne kadar daha sürecekmiş bu? Oturmak ayakta kalmaktan sayılıyor mu? Yani dikey pozisyonda mı kalmayacakmışsın?

alın anacım alışverişimi yaptım bendee....ayy bimit korem peynir ve çay...çoook severim bu üçlüyü...ayy canım çekti gördünüzmü....

ayshe85 gözünaydın bebegin için.sende dikkat et bari bu ikinciydi senin degilmi..zor olacak senin için ama olsun dikkat...

gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah.. kızçeler atakta yine maşallah nazar değmesin topiğimize inşallah....

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ne var be yok

canım napıyon biz iyiyiz sen nasılsın bakim...?

oyy maşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın korusun onu.. kocaman olmuş boyu kilosu... canım ben bakırköt ethica'ya gidiyoruım ama detaylı için henüz bişey demedi bana yarın gittiğimde bakalım bişey diycekmi ona göre konuşur sanada haber veririm...

ayyy kızlar, bu akşam kocacığım adana'dan döncek inş. çok özledim valla,gelince hiç naz yapmıcam :gitme:

canım hayırlısıyla Allah kavuştursun... yap naz yapma yazık onlarada yoruluyolar... ben kocişime su istemek dışında pek naz yapmıyorum... napim kıyamıyorum ona...

göün aydın canım dikkat et kendine erken doğuma sebebiyet verebilir aşağıda olması... sakın suyu ihmal etme bari... bende azaltmıştım hemen yükleniyorum tekrar suya... korktum..

Tek tek alıntı yapmayı bilmediğim için.. Hepinize birden teşekkür ediyorum :)
ınşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz miniklerimize...
volescim senden haber bekliyorum detaylı ugs için.. öptüm cnm

bebişin sağlıklıymış çok şükür canım
aman sende dikkat et yorma kendini bande salı günü renkli ultrasona giricem çok heyecanlıyım ve meraklıyım

papatya yedim çikotaları tepikliyo kızım pıt pıt hayırlı olsun alışverişin bende bayılırım o 3lüye olsada yesek cokacimcoook

Eşim sevinmedi sanki ya. İyiyim ben çok mutluyum senden bir farkım yok diyor ama hafif bir hayal kırıklığı hissediyorum ben.

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ne var be yok

Kızlar gözünüz aydın ne güzel bebişlerinizi gördünüz geldinizdarısı uzun zamandır göremeyenlere.Bülbülcüm benim eşimde kız olduğunu duyduğunda öleydi ama sonradan alışıolar merak etme.şimdi ciciler alıo kızına.bende senle aynı olayı yaşadım kordon oynattı bizi.serapçım hoşgeldin.

Buarada ben yataktan kalkamıyorum resmen kalçama kemik batıyor.yandım ben çarede yok git gide daha kötü oluyor.:çok üzgünüm: İnşallah sizde olmaz acayip kötü birşey az önce dolaba gittim meyve almaya kitlendim kaldım dolabın önünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…