2010 Şubat Anneleri

canım o zaman senden 12 tl yı nıye alıyorlar kı dırek ultrosan parası alması gerekmıyor mu bu hastanelerde ıyıce para tuzagına dondu bu arada ben de hala hastane arıyorum sana bısey soracakttım dedıgın kucukkoydekı hastanede fıyatlar paket fıyatı dımı yanı sonradan para ıstıyorlar mı cocgun sarılık testı fılan ıcın hanı dogar dogmaz testler yapıyorlar yaa onun ıcın merak ettım

gunaydın tatlım... valla aynı benımde ya gece bıde uykuda ustune yatmısım felc oldu resmen sabahtan berı fena :sinifsinif:

kızlar ben de cuma gunu yaptırdım hala acıyor cok fena agrı yapıyor sısıyor ve kızarıyor dun hemsıreler geldı kontrole dedım cok kotu oldu kolum bazı kısılerde oluyor korkacak bısey yok dedı ama dkununca bıle hala acıyor yerı Allah sabır versın yenı yaptıranlara ve yaptıracaklara

dimi yaayerimsenibenhadi kizlar ben cikiyorum bi ara gene ugrarim,kizim gelecek birazdan,gorusmek uzere,beni ozleyin anacimyerimseniben

ay deme kızz
bende yaptırıcam ay sonunda yaa

akpak cnm ozledim ya sabah sabah ta yazdiklarin benim sinirlerimide kaldirdi biliyoırsun bende kaynana kayın babalayım ve artık bazen esim beni anlayan herseyı ayama getiren benle tamizlik yapan biri olsada aylesi yuzunden onu bırakmayı dusunuyorum bu ayda yenı eve tasinmaksak cok fena olcak deliricem bende uzme kendini benimde tum gunum bazen sinirle hherseyı kafama takarak geciyo

canım 12 tlyi devlet katkı payı alıyor
hangi hastaneye sorduysam alıyorlarmış kayıt açarken
ama benimde anlamadığım şey biri devlet karşılıyor diyor diğeri devlet karşılamıyor
anlamadım gitti valla
ayy birde o testler dahil mi hiç sormak aklıma gelmedi
pazartesi gidecegim ya sorarım haber veririm canım
yalnız galiba yılbaşında hepsine zam geliyormuş
valla zor bizim işimiz zor
delikafadulden

kızlar şimdi kociş aradı
milupadan numune hediyereler gelmiş banada hemen açmış yaaa meraklı kocaa kaydirigubbakcemile3

kızlar bende cıkıyım yawastan babaneme gıdıcem halamlar ablamlar hepsı bı apartmandalar bı ben uzagım cumaya kadar orda kalcam zemuszemus
bı kac gun yokum anlıcagınız annişler kendinize ve bebişlere iyi bakınnn hepınızı optum koca gobıslerınızdennn :asigim:
:a015:

kızlar ayrıntılı usg ye ne zaman girilmeli bilen varmı peki zaman olarak

hayret bişey yaa çoğu aynı demekki bunların...sanki anlaşıpta yapıyolar...prensesler gibi hamilelik geçiren varmı kızlar çok merak ediyorum :uhm:

var canım olmaz olur mu... her erkeği bizimkiler gibi mi sanıyorsun. ben kendime kızıyorum gittim o kadar adamın içinden bunla evlendim diye. sanki başka evlenecek adam kalmadı klava:
neyse ya iyi yönleri de var hakkını da yemeyelim ama
neden odun???
geçen gün beni öptü şaşırdım kaldım niye öptü diye :çok üzgünüm:

güle güle canım güzel zamanlar geçiririsin inş.

canım ben dün kontrole gittim özel hastaneye 8 tl devlete dedi 12 lira hastaneye kontrol parası dedi 20 liraya muayne oldum sadece herhangi bir test yapılıcaksa yüzde30 unu ödersiniz dediler ayrıntılı usg için başka bieyere yönlendiriyoruz dediler 100 liraymış

hamılesın galıba kız kaydirigubbakcemile3
eee artık tam gaz sıkayetler yasanmaya baslıcak... doguma kadar boyle kusum napak :CüvCüv:
Ay hakikaten öyle galiba :)) şikayetler de başlar yakında..
göbeğim de çıktı artık.. Millet de gıcık iyice kilo aldın fala diyorlar ya.. ben hiç çalışmak istemiyourm artık insanlar neredeyse alay edecek ya...Bizim burda fiziksel gücünü kaybettin mi sen iş yapmıyorsun gibi davranıyorlar!! Kaç gündür böyle... işten çoooook soğudum!!!-tatlicadiarzu- ama olsun para kazanıyorum bebeişime işyerindeki öküzlere dayanacağım!!Çok üzgünüm çoook

kızlar şimdi kociş aradı
milupadan numune hediyereler gelmiş banada hemen açmış yaaa meraklı kocaa kaydirigubbakcemile3

bana niye gelmiyor :gitme:

kızlar ayrıntılı usg ye ne zaman girilmeli bilen varmı peki zaman olarak

20-24. haftalar arası canım
ben bir haftadır kafayı yedim ayrıntılıyla fiyatları duyunca

ya kızlar dun saglik ocaginda hamile bitane kız vardi hic hamile oldugu beli dil kac aylik dedim 6 dedi ben 5 ım karnım bebek dogcak mis gibi bana bak dedim kac kilo aldin dedim 1 bucuk dedi ben 4 bucuk dedim ben ilk bebegimde de 4 kilo aldim tum hamilelik surecince dedi bebek 3 kilo dogmus sasirdim kızlar ya ben ayı gibi yım canım hep meyve yemek bisi cekiyo

canım bende 3 haftada nerdeyse 5 kılo almısım doktor herseyı yasakladı hamur ısı kızartma ekmek bunları hıc yemıyorum ac gezıyorum resmen yaa en sevdıgım seylerı yasakladı dedı senı bıdahakı sefer aynı kıloda gormek ıstıyorum esımde doktor dedı yaa olsem aclıktan vermz sunu da ye dıye neyse sabredecek artık bebısım ıcın

canım herkes bir olmuyoki hiç üzülme bende öle durmadan yiyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…