ay ben sosyal bir kadındım..
şimd eve tıkıldım fifa..
bildiğin gibi değil, ruhum daralıyor.. napıyım koca gün..
bi ses oluyor, arkadaş oluyor..
geceleri diziler var... bi yaprak dökümü, bir de aşk-ı memnu... o kadar yani.
gece zaten film izliyoruz biz kocişle.. tv izleme alışkanlığımız hiç yok.
ama işte ben gündüz, mecburen bu nesne ile oyalıyorum kendimi.. bi bilgisayarım, bir tv :)
Haklisin, eve tikilip kaldik, üstelik de benimki tüp bebek oldugu icin sizden daha önce basladi benim hapis hayati. Bir yanda hormonlar, bir yanda her hafta icin ayri bir ne oluyor, olacak stressi...
Hicbir erkek bunlara katlanamazdi, biz kadinlar bence olaganüstü güclüyüz her türlü kosula.
yalelcim ben Avustralya'dayim, coook uzaklardayim sizden.ama inan ki esimden sonra en yakinim su anda sizlersiniz..hamileligim konusunda o kadar rahtliyorum ki burda yazillanlari okuyunca..
4 yildir burdayim cok ugrastim universteye basliyayim diye coluk cocuk olamadan. turkiyede uniyi okuma firsatim olmamisti.ama simdilikte rafa kalkti planlar. olsun bebegimin herseyi yolunda olsun da raziyim ben biraz daha beklemeye..
Hoşbuldum arkadaşlar.......kaydirigubbakcemile5
Belli ki burda yıllarca sürecek arkadaşlıklar kuracağız. Ne güzel benimle aynı şeyleri hisseden, aynı konularda tereddüt eden, bilgi sahibi olan olmayan bir sürü hamiş var. Benim ilk bebeğim. Ailemden, akrabalarımdan uzağım. Arkadaşlarım içinde de ilk hamile olduğum için pek cahil kaldık. Sizi bulmam çok iyi oldu en azından artık yanlız hissetmeyeceğiz.opuyorumnanaktan
Biz 4+2 de müjdeyi aldık ve keseyi gördük. 6+6 da kalp atışlarımızı duyduk. Ben 3 yıldır istiyordum. Tedaviler sonuç vermedi, kendiliğinden oldu. Doktor bile çok sevindi. Hiç bir tehlike yok dedi doktorumuz ama günde 3 progestan verdi. Sonra 5. haftamızda kanama oldu. çok şükür herşeye rağmen iyiyiz. Progestanı 4 e çıkardık. Doktor hala bi sorun, tehlike yok diyor. İnşallah beni avutmuyordur. Gerçi ben hissediyorum bebeğime hiç bişey olmayacak, sağ sağlim kucağıma alacağım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar................
ebrulicim çooooooooookkkkkkkkkk sevindim canım allah bi daha öyle korkular yaşatmasın canım....................
Haklisin, eve tikilip kaldik, üstelik de benimki tüp bebek oldugu icin sizden daha önce basladi benim hapis hayati. Bir yanda hormonlar, bir yanda her hafta icin ayri bir ne oluyor, olacak stressi...
Hicbir erkek bunlara katlanamazdi, biz kadinlar bence olaganüstü güclüyüz her türlü kosula.
yalelcim ben Avustralya'dayim, coook uzaklardayim sizden.ama inan ki esimden sonra en yakinim su anda sizlersiniz..hamileligim konusunda o kadar rahtliyorum ki burda yazillanlari okuyunca..
4 yildir burdayim cok ugrastim universteye basliyayim diye coluk cocuk olamadan. turkiyede uniyi okuma firsatim olmamisti.ama simdilikte rafa kalkti planlar. olsun bebegimin herseyi yolunda olsun da raziyim ben biraz daha beklemeye..
Hoşbuldum arkadaşlar.......kaydirigubbakcemile5
Belli ki burda yıllarca sürecek arkadaşlıklar kuracağız. Ne güzel benimle aynı şeyleri hisseden, aynı konularda tereddüt eden, bilgi sahibi olan olmayan bir sürü hamiş var. Benim ilk bebeğim. Ailemden, akrabalarımdan uzağım. Arkadaşlarım içinde de ilk hamile olduğum için pek cahil kaldık. Sizi bulmam çok iyi oldu en azından artık yanlız hissetmeyeceğiz.opuyorumnanaktan
Biz 4+2 de müjdeyi aldık ve keseyi gördük. 6+6 da kalp atışlarımızı duyduk. Ben 3 yıldır istiyordum. Tedaviler sonuç vermedi, kendiliğinden oldu. Doktor bile çok sevindi. Hiç bir tehlike yok dedi doktorumuz ama günde 3 progestan verdi. Sonra 5. haftamızda kanama oldu. çok şükür herşeye rağmen iyiyiz. Progestanı 4 e çıkardık. Doktor hala bi sorun, tehlike yok diyor. İnşallah beni avutmuyordur. Gerçi ben hissediyorum bebeğime hiç bişey olmayacak, sağ sağlim kucağıma alacağım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım ben üniversite 1. sınıfta kaçarak evlendim. Okul hiç bi zaman umrumda olmadı. Varsa yoksa eşim. Evlendiğimizden beri bebek istiyoruz. İlk bi kaç ay dışında hiç korunmadık. yaklaşık 10 ay sonra da doktorlara gidip gelmeye başladık. Tahliller ilaçlar testler aşılamalar... Hiç bi sorun yok ama bebek de yoktu. Sonuç olarak bu ay mezun oluyorum, geçen ay müjdeyi aldık. Yavrum bu tarihe yazılmış. Çok şükür gene de. Geç olsun sağlıklı olsun. Düşünüyorum da belki de ne kadar istesemde korktum hamile olarak okula gitmekten. Belki de bilinç altı engelledi hep.
Senle benzer asıl konu ise şu. 1 senedir kpss ye hazırlanıyorum, ama başvuruları kaçırdım!! Çok üzüldüm, çok ağladım. Nasıl oldu hiç anlamadım ama kısmet işte. Herşeyde bi hayır var. üzülme sende. Önümüzdeki sene zaten çabucak geçer bizim için. Ayrıca bana doktorum " hamilelikte kafan daha çok çalışacak, sadece çok uyuyacaksın" demişti. Belki daha çok çalışır, daha iyi şeyler yapabiliriz.-tatlicadiarzu- Daha da doğrusu "amaaaan çok da tın. Bebişim geliyo benim var mı ötesi, kariyer şimdi olmaz bikaç sene sonra daha iyisi olur"kaydirigubbakcemile3
:enbuyukkk:
valla bence, biz buluşuruz yakında... havalar azıcık serinlesin bi... eylül gibi göbüşleri de çok büyütmeden, işler zorlaşmadan.. buluşuruz.. ne dersiniz? :)
selam kızlar baya kaynatmışsınız okuyamadım geçmişi
2gündür giremiyorum taşınma işlerim falan var
yeni hamişler var harelde hayırlı olsun
esim Avustralya da yasiyordu oyuzden buraya yerlestik bizde.. uzun zamandir dil sorununu halletmeye calistim turk diplomalarini kabul etmediler falan filan..burda okumak Turkiyemizdeki gibi degil cooook rahat.haftada 2 yada 3 gun gidip bitiriyorsun..
zaten annem ve babami turkiyeden buraya getirmeye calisicam doguma kadar.. bizimkilerin ilk torunu onlarda cook heyecanlilar..
yalel cnm gerçekten güzel olur şöyle bi toplansak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?