kızlar inşallah bizim taşınma işi seneye kalır, stemmuzun ortasına kadar durumumuz belli olacak, Rabbim hayırlısı ise kalmayı nasip eder inşallah,
ben şimdiden yuvarlansam biyerlere ulaşırım kız. 1,65 m, 71 kiloyum:lepi:
kızlar dr.a sormak aklıma gelmedi heyecandan benim şimdi sata göremi hesaplancak doğum usg ye göremi kafam karıştı yaaa...
kızlar inşallah bizim taşınma işi seneye kalır, stemmuzun ortasına kadar durumumuz belli olacak, Rabbim hayırlısı ise kalmayı nasip eder inşallah,
aaaa kaydirigubbakcemile5 son ultrasonda doğum tarihi 7 şubat çıktı benim. Seninde öyle mi. Son adet tarihi 2 mayıs. Bu çizelge ultrasona göre benim
işin komik yanı bu sene hatta hamiş olduğumu öğrenene kadar ben hep gitme taraftarıydım ama şimdi düşük riskimin olması beni düşündürüyor, üstelik tayin işi olursa önce eşim gidiyor ve benim tayinim çıkasıya kadar da 1,5 - 2 ay ben burada yalnız kalacağım ve burada yakınlarımız olmadığından bu halde tek başıma ne yapacağımı düşünüyorum, bir de tayin işinde sııntı çıkarsa 2 ayı da geçerse lojmanı da boşaltmak zorunda kalacağım falan işte bir sürü şey var aklıma takılan
camdankalp geçmiş olsun canım, sabret geçecek hepsi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?