Çok da güzel olur walla. Samimi ve hoş sohbetlerini dediğim gibi hamile kalmakla ilgili topiklerden hatırlıyorum. Hatta ben aşılama sonucumu sen adetini bekliyorduk aynı günde:) çok yakın bulmuştum seni de ondan iyi hatırlıyorumkaydirigubbakcemile5
Ayy biz eylülde 5. ayda mı olcaz:CüvCüv:
biricik mericik, xdaisyx herşeyde bir hayır vardır canlarım, çok şükür meleklerimiz geldi ya yetmez mi,
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ahh yetmez olur mu hiç yaa... yetmez mi hiç..
kurban olur annesi bu meleğe :) ağzım erse karnıma.. öpücük manyağı yapıcam göbüşü :)
yalel fifa sağolun canlar
şehir içi şuan oturduğum evime 45 dk mesafesi var ben
bi iş yapmoyorum merak etmeyin annem ablam kayınvalidem
pazar günü heptem yerleşirim inşallah
bebiş uğurlu geldi bize :ecrin_bebek:
biricik mericik, xdaisyx herşeyde bir hayır vardır canlarım, çok şükür meleklerimiz geldi ya yetmez mi,
ahh yetmez olur mu hiç yaa... yetmez mi hiç..
kurban olur annesi bu meleğe :) ağzım erse karnıma.. öpücük manyağı yapıcam göbüşü :)
ayy iyi sizinkiler yanındalar canım, neyse yardım ediyorlarmış bizim tayin durumu hala netleşmedi yaa ondan her taşınmayı il dışı sanıyıom :roflol:
hani derler ya doğacak çocuk kısmetiyle gelirmiş diye gerçekten de öyle, ben hamiş olduğumu öğrendiğimden beri o kadar güzel şeyler olmaya başladı ki üstelik hiç benim çaba göztermeme gerek bile kalmadan, çok şükür Rabbime bebişimin benimle olması bile bana yeterken o kadar güzellikler nasip etti ki
kaydirigubbakcemile5 kesinlikle. Zaten ben ne kadar dikine gittiysem sanki arkamda herşeyi sıraya koyan bi güç var o tüm işleri yoluna koydu. Çok şükür.
yalelcim esim Turkiye'ye tatile gelmisti onun kuzeni de benim arkadasimdi oyle tanisdik ve evlendik..agustosta 5 yillik evli olacagiz ins.
benim ailem Turkiye'de ama esimin ailesi burda.
gurbetteyim anlicaginiz
Fatolina benim de taşınma işi sırada bekliyo. Hem kendi aileme hem kayınvalideme yakına gideceğim. Okul bittiği için burda kalmaya gerek kalmadı. Üç kuruş maaş aldığım bi işim var. O üç kuruştan olmamak için de hemen taşınmıyorum. İşte yılbaşına doğru taşınırım heralde ben. Doğum iznine çıkınca:) Daha doğru taşırlar beni:)
seni taşımaya kim kim lazım olcak sence :) o vakitte son günlerinde.. top gibi olcan.. yuvarlarlar seni.. gidersin kendi kendine :))) :roflol:
biricik mericik seninle günümüz aynı bak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?