ben de malesef sigara içiyordum ama hamile olduktan sonra bıraktım. Burcucum bence sen de şimdi bile bıraksan bebeğin için kar. İlerde bişey olursa (erken doğum, eksik kilo doğum,astım,zeka geriliği..) vicdan azabı çekersin..zararlarını illaki biliyorsundur, bebeğini düşünerek, her sigara yakmak istediğinde onları bir kere daha oku..İnş bırakırsın canım..
Bebişler doğsun, emzirme dönemleri bitsin, keyif sigaraları içeriz inş o zaman.Ama o zamana kadar sabır..
bilgencim oğlun güle güle kullansın beşiğini bende bebek odası istiyordum ama odamız yok onun için sadece beşik alıcam oğluma birde kızlar aranızda ferplexfol kullanan varmı benim dr yeni verdi bunu kan ilacıymış
sağol canım haklısın hiç ii bişi değil bende yuzu kestim bakalım koruyucam kendimi.inşallah düşer.kızlar nasılsınız.üstümde öyle bi yorgunluk varki uykumda geliyo zaten birazdan yatacagım amam hiç girmedim.bi size bakayım dedim.
fatoşgeçmiş olsun canım tansiyonun yüksek çıkmış.aman dikkat et.yüksek çıkması iyi bişey degil.yemene içmene dikkat et.dinlen.tuzu bırak...aman ha..
sizler nasılsını kızlar...
canım benim saol allah razı olsunHayırlı olsun canım. Bebişin sağlıcakla, mışıl mışıl uyusun inş içinde..
Dualarımız seninle canım, endişe etme. eğer yine yüksek çıkarsa, başka yerlerde de ölçüm yaptır. Benim artık sağlık ocaklarına hiç güvenim kalmadı da:smiley-cool: bizim sağlık ocağının tansiyon aleti ve baskülü yanlış mesela :icecream:
iyiyiz dünürüm, yakışmıyor sana böyle keyifsiz haller. neşelen biraz, zeynoyu anlat bize..parka falan gitmiyor musunuz?havalar güzeldir daha oralarda..
aynen canım ben içiyodum bende bıraktım burcucum kolay değil bende çok zorlandım ama herşey bebeklerimiz için.oh yanına bide kahve yarencim.ben de malesef sigara içiyordum ama hamile olduktan sonra bıraktım. Burcucum bence sen de şimdi bile bıraksan bebeğin için kar. İlerde bişey olursa (erken doğum, eksik kilo doğum,astım,zeka geriliği..) vicdan azabı çekersin..zararlarını illaki biliyorsundur, bebeğini düşünerek, her sigara yakmak istediğinde onları bir kere daha oku..İnş bırakırsın canım..
Bebişler doğsun, emzirme dönemleri bitsin, keyif sigaraları içeriz inş o zaman.Ama o zamana kadar sabır..
yarencim fatoşcum tesekkur ederım
benimde aşı yerim hiç acımamıştı.. sonradanda hiç hissetmedim....
fatoşcum dikkat et kendine canım sağlık ocağından bişey demediler mi nasıl düşürüleceği konusunda...
hulen canım sanada çok geçmiş olsun... dikkat et çok salgın var heryerde.... bizimde şirkette hasta olanlar var bulaştırıcaklar diye ödüm kopuyo ya...
Hulencim geçmiş olsun çok iyi bak kendine.
çok sağol tatlım. amman dikkat edin kendinize. hastalık havası valla.
Israrla bebeğini zehirlediğin için seni kınıyorum Burcucum. Bırakamıyorum falan gibi bahaneler de senin gibi anne olacak birine yakışmıyor. Bir şeylere sahip olmak için fedakarlık yapmak lazım. Özellikle de bu korumasız sana muhtaç bir canlıysa. Onun küçücük bedenini dumana boğma. Sanma ki ben içmiyordum da sana söylüyorum ben çocuk yapmaya karar verdiğimizde daha hamile olduğumu öğrenmeden bırakmıştım. Zararın neresinden dönülürse kardır unutma.
İnşallah canım güzel haberler alalım hepimiz. Bi de ben de pek hareket hissetmediğim için endişeleniyorum. Pıt pıt bir şeyler var ama emin olamıyorum göreyim de rahatlayım:Saruboceq:
kızlar bu beşik nasıl çok beğendin dün akşam yaprak dökümünde görmüştüm
Çilek Odası
Çilek Odası
ayyy uyumak istiyordum.zeyno uyurken yatacaktım.cadı uyandı erkende.banada taaa akşama kaldı uykuuuuu..of of ikinci dogunca bu uykularımıda arayacagım.biri uyuyacak biri uyunacak..anaları ama hep uykusuz kalacak..valla allah yardımcımız olsun..evde olun kızlar şimriren bol bol dunlenin valla .yatın uyuyyun.gezin.ne bileyim işti keyfini çıkartın:sinifsinif:
canım benim yaaaa...
iyim sagol.zeynomda iyi uyuyo.çıkmazmıyız dışarı geziyo parklarda.kız brda daha denize giriyorlar.ayy artık girmem ama...havalar çok güzel burda dogru.hala zeyno dondarma deyip duruyo..kızım artık bitti olmaz diyorum bikaç dakka küsüyo sonra bari çikolata al diye yalvarıyokaydirigubbakcemile3.....
sen nasılsın canım iyimisin.oglun nasıl...aslan damadımmmmm....
Çilek Odası
Çilek Odası
ben begendim canım.sadece beşigimi alacaksın.yoksa takımmı alacaksın..
papatyacım senin kızın şuan kaç yaşında.
2 bebek planlımı oldu canım.
burcucum inş. siğarayı tamamen bırakabilirsin.
tahmin ediyorum zor oluyordur.
inş. bebişinede zarar vermemiştir.
sağolasın canım. iyiyim ben de. oğluşum da bu aralar tepikleyip duruyor. ne zaman bişey için endişelenecek olsam,hemen içerden sinyal gönderiyor bana, ben iyiyim diye. ben de rahatlıyorum o zaman. oğlum anneci olacak sanırım..
pazartesi kontrole gideceğiz, inş iyi haberlerle döneriz.şeker yüklemesi de yapılacak sanırım pazartesi.. böyle işte..
canım bence sadece beşik alacaksan,daha cıvıl cıvıl bişeylere baksana..
sadece beşiği düşünüyorum 368 tl miş
böyle söylendigime bakma canım evet planlıydı.benim herşeyim planlıdır.bunu istedim.30 olmadan çocuk işini bitirmek istedim.çocuk işini kısmetse bitirdik.artık büyütecegim inşallah..
evet ya günlük iyi olduklarını artık tekmelerle biliyoruz.haberimiz oluyo artık miniklerden.hadi bakalım haftaya gör oglunu.bize artık bir ay yok..
kızlar size tavsiyem bbek takımı almayın.bir yıl sonra çocuk takımlarına hevesiniz gidiyo....kaçak geliyo...ohoooo.
ben almamıştım bi beşim bide şifonyer aldım zeynoya..1,5 yaşına geldiginde genç odası takımı yaptırttım kafama göre.hem büyük .hem dayanıklı.koca kız olana kadar.hatta iyi kullanırsa evlenene kadar kullanır.valla bi odası var bizim odamızdan güzel..size tavsiyem bu....hihoyyyt
anladım canım.aslında negüzel 30 yaşından önce bitirmen bebek işini
çok iyi olmuş.
bu konuda şanslısın yani.
benim görümcem aldı bebek odası belisten 1,5 milyara ama yatmıyor küçük hanım yanlarında yatırıyorlar boş bekliyor odada
ben 28 yaşındayım canımiyi olacak inşallah.sen kaç yaşındaydın unuttum...
benim zeyno altı ydan sonra ayrı odada yattı.tek yatmayı seviyo.bu konuda çok şanslıyım.inşallah bu kızımda ablası gibi söz dnler
sadece beşiği düşünüyorum 368 tl miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?