2010 Şubat Anneleri

yaaa bu konuda inanın çok savaş verdim 1,5 paket içiyordum normalde.hamile kaldıktan sonra ilk zamanlar bulantılarım çok fazlaydı ama o zaman bile bırakamadım şimdi 5 tane falan içiyorum ama oda yarım bile değil 3-4 fırt alıp söndürüyorum dr bırakıcam diye uğraşırsan daha çok içmeye yönlenirsin yak 1-2 fırt al söndür sakın yarımdan fazla içme dedi kocamın haberi bile yok.elbette bende bırakma taraftarıyım keşke tiksinseydim de bi daha elime bile almazdım planlı hamilelikti benimki keşke akapuntura falan gitseydim diyorum içtikten sonrada çok pişman oluyorum herseferinde kandilde bile dua ettim bırakayım şu laneti diye ama yook olmadı.Allah bi anda bi tiskinti versin diye dua ediyorum malesef irade denen birşey yok bende.

saol canım benim inş. bebişlerimiz mısıl mısıl uyur içinde

ayyy uyumak istiyordum.zeyno uyurken yatacaktım.cadı uyandı erkende.banada taaa akşama kaldı uykuuuuu..of of ikinci dogunca bu uykularımıda arayacagım.biri uyuyacak biri uyunacak..anaları ama hep uykusuz kalacak..valla allah yardımcımız olsun..evde olun kızlar şimriren bol bol dunlenin valla .yatın uyuyyun.gezin.ne bileyim işti keyfini çıkartın:sinifsinif:

sağol canım haklısın hiç ii bişi değil bende yuzu kestim bakalım koruyucam kendimi.inşallah düşer.
canım benim saol allah razı olsun
aynen canım ben içiyodum bende bıraktım burcucum kolay değil bende çok zorlandım ama herşey bebeklerimiz için.oh yanına bide kahve yarencim.
yarencim fatoşcum tesekkur ederım

ne demek canım oynuyomu yaramaz bende hala tık yok.

sağol güzelim. allah seni korusun: bol bol meyve ye. nar suyu iç koruyormuş: onu da yeni öğrendim. ee sen nasılsın bakalım? görüşemiyoruz ne zamandır seninle..!

kızlar bu beşik nasıl çok beğendin dün akşam yaprak dökümünde görmüştüm
Çilek Odası

süpermiş. hiç böyle ağırını görmemiştim ama cidden çok şıkmış. fiyatı ne peki?

papatyacım senin kızın şuan kaç yaşında.
2 bebek planlımı oldu canım.

burcucum inş. siğarayı tamamen bırakabilirsin.
tahmin ediyorum zor oluyordur.
inş. bebişinede zarar vermemiştir
.

sağolasın canım. iyiyim ben de. oğluşum da bu aralar tepikleyip duruyor. ne zaman bişey için endişelenecek olsam,hemen içerden sinyal gönderiyor bana, ben iyiyim diye. ben de rahatlıyorum o zaman. oğlum anneci olacak sanırım..
pazartesi kontrole gideceğiz, inş iyi haberlerle döneriz.şeker yüklemesi de yapılacak sanırım pazartesi.. böyle işte..

kızlar bu beşik nasıl çok beğendin dün akşam yaprak dökümünde görmüştüm
Çilek Odası

canım bence sadece beşik alacaksan,daha cıvıl cıvıl bişeylere baksana..

papatyacım senin kızın şuan kaç yaşında.
2 bebek planlımı oldu canım.

burcucum inş. siğarayı tamamen bırakabilirsin.
tahmin ediyorum zor oluyordur.
inş. bebişinede zarar vermemiştir
.

böyle söylendigime bakma canım evet planlıydı.benim herşeyim planlıdır.bunu istedim.30 olmadan çocuk işini bitirmek istedim.çocuk işini kısmetse bitirdik.artık büyütecegim inşallah..

evet ya günlük iyi olduklarını artık tekmelerle biliyoruz.haberimiz oluyo artık miniklerden.hadi bakalım haftaya gör oglunu.bize artık bir ay yok..

sadece beşiği düşünüyorum 368 tl miş

kızlar size tavsiyem bbek takımı almayın.bir yıl sonra çocuk takımlarına hevesiniz gidiyo....kaçak geliyo...ohoooo.
ben almamıştım bi beşim bide şifonyer aldım zeynoya..1,5 yaşına geldiginde genç odası takımı yaptırttım kafama göre.hem büyük .hem dayanıklı.koca kız olana kadar.hatta iyi kullanırsa evlenene kadar kullanır.valla bi odası var bizim odamızdan güzel..size tavsiyem bu....hihoyyyt

anladım canım.aslında negüzel 30 yaşından önce bitirmen bebek işini
çok iyi olmuş.
bu konuda şanslısın yani.

zeynoyu doyurayım ben .yemek zamanı geldi hepinizi öptüm kızlar.

benim görümcem aldı bebek odası belisten 1,5 milyara ama yatmıyor küçük hanım yanlarında yatırıyorlar boş bekliyor odada

anladım canım.aslında negüzel 30 yaşından önce bitirmen bebek işini
çok iyi olmuş.
bu konuda şanslısın yani.

iyi olacak inşallah.sen kaç yaşındaydın unuttum...

benim görümcem aldı bebek odası belisten 1,5 milyara ama yatmıyor küçük hanım yanlarında yatırıyorlar boş bekliyor odada

benim zeyno altı ydan sonra ayrı odada yattı.tek yatmayı seviyo.bu konuda çok şanslıyım.inşallah bu kızımda ablası gibi söz dnler

iyi olacak inşallah.sen kaç yaşındaydın unuttum...

benim zeyno altı ydan sonra ayrı odada yattı.tek yatmayı seviyo.bu konuda çok şanslıyım.inşallah bu kızımda ablası gibi söz dnler
ben 28 yaşındayım canım
hayırlısıyla bu olunca birkaç sene sonra ikincide olsun diyorum
tek bebiş istemiyorum ama
tabi kısmet hayırlısı olur inş.

sadece beşiği düşünüyorum 368 tl miş

kalitesi fotoğraftan anlaşılmıyor ama fiyatı da iyiymiş hani. biz de belis marka baktık,sadece karyola 475 tl dediler. 209 tl ve 350 civarı fiyatı olanlarda vardı ama farkı ortadaydı. 475 de biraz fazla geldi açıkcası çünkü ben de sonra genç odası alırım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…