2010 Şubat Anneleri

geçmiş olsun tatlım. anacım sen gecelikle mi yatıyosun?? ben pijamanın üstüne bi de şal sarıyorum belime öyle yatıyorum ama bel ağrısına fayda olduğu yok. yatarken giydiklerine de dikkat et bence. tekrar geçmiş olsun.

hadi ya,ben de yeni yeni yumurta yemeye başlamıştım ama yumurtanın beyazını yiyemem boşuna mı gitti şimiye kadar yediklerim

geçmiş olsun canım, inş kısa zamanda iyileşirsin..

geçmiş olsun canım dikkat et kendine sıcak ıhlamur falan iç iyi gelir

sağolun kızlar. içmediğim bişey kalmadı ama dediğin gibi ıhlamur rahatlatıyor.

neyse ben yatayım kızlar. oturamicam daha fazla. kendinize çok çok iyi bakın. allaha emanet olun.

teyzeleri biz mama yemeye gitcez acıktık vallacokacimcoook kızlar hiç hissetmiyorum demeyin bende daha yeni hissetmeye başladım sayılır şimdi acıktı ya bir tekmeliyorki bazen işe dalıyorum sıçratıyo beni yerimden yumurcak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben bu sabah aşı vuruldum vurulurken bişi yoktu ama şimdi kolumu bile kaldıramıom nezaman geçio bu ağrııı

inmanmıyorum sen sıgaramı içiyosun hala.. şaka yaptığını söyle bana burcu

inmanmıyorum sen sıgaramı içiyosun hala.. şaka yaptığını söyle bana burcu

ahh ahhh keşke şaka yapsam ama az içmeye çalışıyorum yaa bi bu mereti bırakamadım çay-kahve -kola-meyve suyu falan içmiyorum zaralı diye ama sıgara illetti bırakamadım içiyorum malesef canım

ya şu aşı olayını hatırlatmayın ya kötü oluyorum off nasıl vurdurucam ben iğneyi hiç sevmem
hem bunu hapı felan yokmuymuşş

ya şu aşı olayını hatırlatmayın ya kötü oluyorum off nasıl vurdurucam ben iğneyi hiç sevmem
hem bunu hapı felan yokmuymuşş

öyle aman aman bi ağrı değil korkmana gerek yok vurulunca anlamadım desem yeridir 2-3 saat geçtikten sonra ince bi sızı gibi ama öyle off çok ağrıyoo falan değil bakma nazımız geçiyor diye ağrıyo falan diyoruz.

Tetanoz aşısı bence gerekli neden mi? Biz yazın eşimle sitenin kenarından havuzun yanından geçerken terliğimin içinden ayağıma birşey battı havada hafif karanlıktı ve ayağım çok acıdı az yürüdük daha da kötü bir şekilde aniden battı meğer.. Terliğimin içine ince paslı bir tel girmiş o da terlik içinden yürüyüp ayağıma saplanmıştı.. AMa bizim fabrikada işe girmeden tetanoz aşısını şart koştuklarından (olmadıysan revirde de yapıyorlar) içim rahat paslı teli çıkardık ve korkusuz devam ettim hayatıma.Allaha şükür başka birşey de olmadı ama o gün anladım aşı yararllı!!zemuszemus

Teşekkürler fatoşcum.. ınşallah düşer tansiyonun, tansiyon düşürmek zor hakikaten, tuzsuz ayran, sarmısaklı cacık (tuzusz) vs. iyi geliyor sanırım.. Turşu, fıstık, fındık, tuzlu çekirdek falan da yemememk gerekiyormuş.. Tansiyona dikkat et canım, inşallah düşer hemen!!kaydirigubbakcemile5

camdankalp38 selamlar sana da

kız niye endişeleniyorsun, sakin ol..git, güzel haberler getir bize bebişinden..
heyecanlıyım işte yaa kendimi tutuyorum tam 1 ay bugünü bekliyorum ya ondan hayatımdaki en büyük sabır örneği!!kaydirigubbakcemile3
senin haberleri de yarın alalaım bakalım.. inşallah herşey yolundadır ben gitmişken yüzümdeki kuruma+sivilce tarzı oluşumları kırmızı noktaları,isilik gibi onları da soracağım bir de soyuma başladı.. Bakalım ne diyecek...

burcucum biz senle aynıyız tatlım aynı gündede aşı vurulmuşuz valla hergeçen dakika daha da ağrıo

galiba yaşımızda aynı 83 doğumluysan bide aynı günde doğum yaparsak olayyy bitmiştir.kaydirigubbakcemile5

sorma yaaa.. nerden giydim o geceliği.. heryerim açıkta kalmış...
bir daha gecelikmiiiii... aslaaaa... :1no2: kalın kalın giyinipte yatıcam bundan sonra...
senin yaptığın gbi belime bişeyelr sarıp yatmayı düşünüyorum artık, ders oldu bu bana, aklım gitti, belimi ağrı girince.. doğuruyom sandım
:bbo:

selda bize moral vermiş bak 2 gün uyuyamıyacakmışız da:1shok:

:) tamam kızlar korkmayın abarttım .. ayrıca kıl gibi iğneden bişey olmaz.. 3 vakte kadar doğum denen mucizevi olayla karşı karşıya geleceğiz.. o zaman napalım.

galiba yaşımızda aynı 83 doğumluysan bide aynı günde doğum yaparsak olayyy bitmiştir.kaydirigubbakcemile5

evet canım bende 83 lüyüm hatta 04.12.1983 aynı olabiliriz gerçekten tatlım ben kaçtım yemek yapayım şu kolumun ağrısı fazlalaşmadan öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…