ya bunlar faydalı şeyler ama
ben şimdi yedim tahin pekmez oğlan nasıl kıpırdanıyo zıplıyo sanki içimdea.s
uzandım biraz iyi geldi..
eşime çok çok az viks sürdürdüm sırtıma.. o rahatlattı beni...
sanırım gece yatarken üşüttüm ben kızlar.. geceliğim açıldı galiba, bel bölgemi üşüttüm sabaha kadar.. sıcak tutmam lazım artık kendimi,,, bunu bi kez daha anladım..
bu seferde ağrı belimde oluncada korktum kızlar..
çokşükür iyiyim şuan, eser kalmadı ağrıdan..
saolun sizlerede...
hadi ya,ben de yeni yeni yumurta yemeye başlamıştım ama yumurtanın beyazını yiyememboşuna mı gitti şimiye kadar yediklerim
geçmiş olsun canım, inş kısa zamanda iyileşirsin..
geçmiş olsun canım dikkat et kendine sıcak ıhlamur falan iç iyi gelir
yaaa ben kaşık kaşık bal yiyordum sütle falan içemem ama günde 2-3 yemek kaşığı bal atıyordum ağzıma sıgara zıkkımını içiyorum diyo bebeği koruyorum aklımca bak buna iyi değilmiş.ne yiycem faydalı ya.
slm kızlar ben bu sabah aşı vuruldum vurulurken bişi yoktu ama şimdi kolumu bile kaldıramıom nezaman geçio bu ağrııı
slm kızlar ben bu sabah aşı vuruldum vurulurken bişi yoktu ama şimdi kolumu bile kaldıramıom nezaman geçio bu ağrııı
inmanmıyorum sen sıgaramı içiyosun hala.. şaka yaptığını söyle bana burcu
bende bu sabah oldum kaldıramıyacak gibi değilim ama ağrıyor kolum
burcucum biz senle aynıyız tatlım aynı gündede aşı vurulmuşuz valla hergeçen dakika daha da ağrıo
ya şu aşı olayını hatırlatmayın ya kötü oluyorum off nasıl vurdurucam ben iğneyi hiç sevmem
hem bunu hapı felan yokmuymuşş
Tetanoz aşısı bence gerekli neden mi? Biz yazın eşimle sitenin kenarından havuzun yanından geçerken terliğimin içinden ayağıma birşey battı havada hafif karanlıktı ve ayağım çok acıdı az yürüdük daha da kötü bir şekilde aniden battı meğer.. Terliğimin içine ince paslı bir tel girmiş o da terlik içinden yürüyüp ayağıma saplanmıştı.. AMa bizim fabrikada işe girmeden tetanoz aşısını şart koştuklarından (olmadıysan revirde de yapıyorlar) içim rahat paslı teli çıkardık ve korkusuz devam ettim hayatıma.Allaha şükür başka birşey de olmadı ama o gün anladım aşı yararllı!!zemuszemusgünaydın kızlar
şimdi kontrolden geldim. herşey yolunda bebeğimde iyi
yalnız doktorum tetenoz aşısı yaptırsanda olur yaptırmasanda diyor. çok gerekli değil diyor
bende kararsız kaldım
2 hafta sonrada ayrıntılıya gireceğim
sağol canım benim siz olmasınız ne yaparım bilmem tansiyonum düşmesi lazım yoksa allah korusun.bugün 3te gidecem tekrar bakalım
hadi az kalmış ii haberlerle gel
oo kocaman oldu annesi güzel haberlerler gel
günaydın canım
günaydın kızlar hepiciğinizi öpüyorum kızlar tansiyon problemi çıktı napçammmmmmmmmmmmmmmm
heyecanlıyım işte yaa kendimi tutuyorum tam 1 ay bugünü bekliyorum ya ondan hayatımdaki en büyük sabır örneği!!kaydirigubbakcemile3kız niye endişeleniyorsun, sakin ol..git, güzel haberler getir bize bebişinden..
senin haberleri de yarın alalaım bakalım.. inşallah herşey yolundadır ben gitmişken yüzümdeki kuruma+sivilce tarzı oluşumları kırmızı noktaları,isilik gibi onları da soracağım bir de soyuma başladı.. Bakalım ne diyecek...Günaydın kızlaar. Nasılsınız bugün bakalım?
Escoscum ne güzel bak oğlunu göreceksin içini ferah tut büyümüştür o annesi.
Ben de bugün gidecektim ama yarına kaldı ne yapalım bir gün daha sabretçez
burcucum biz senle aynıyız tatlım aynı gündede aşı vurulmuşuz valla hergeçen dakika daha da ağrıo
geçmiş olsun tatlım. anacım sen gecelikle mi yatıyosun?? ben pijamanın üstüne bi de şal sarıyorum belime öyle yatıyorum ama bel ağrısına fayda olduğu yok. yatarken giydiklerine de dikkat et bence. tekrar geçmiş olsun.
selda bize moral vermiş bak 2 gün uyuyamıyacakmışız da:1shok:
öyle aman aman bi ağrı değil korkmana gerek yok vurulunca anlamadım desem yeridir 2-3 saat geçtikten sonra ince bi sızı gibi ama öyle off çok ağrıyoo falan değil bakma nazımız geçiyor diye ağrıyo falan diyoruz.
galiba yaşımızda aynı 83 doğumluysan bide aynı günde doğum yaparsak olayyy bitmiştir.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?