2010 Şubat Anneleri

kızlar aşımı bende dün aşı oldum ne vurulduğunu anladım ne de acı çektim sonradan ağrı filanda yapmadı üstüne bile yatım.kişiden kişye değişiyo demekki.
escos sağol canım bakalım 3te gidicem doktora.

slm kızlar nasılsınız aldık oğlumun bebişiğini kazasız belasız allahım inş. içinde yatırmayıda nasip eder

benimde aşı yerim hiç acımamıştı.. sonradanda hiç hissetmedim....

fatoşcum dikkat et kendine canım sağlık ocağından bişey demediler mi nasıl düşürüleceği konusunda...

hulen canım sanada çok geçmiş olsun... dikkat et çok salgın var heryerde.... bizimde şirkette hasta olanlar var bulaştırıcaklar diye ödüm kopuyo ya...

çok sağol canım paylaşım için a.s.ama burda faydalı sandığımız birçok şey aslında zararlıymış eşimde bana bal ye deyip duruyor gitmiş bal almış birde sabahları kaşık kaşık ye diyor klava:hiç sevmem halbuki ekmekle zor yiyorum ne kadar bilinçsiz besleniyoruz da haberimiz yok :1shok:

Hulencim geçmiş olsun çok iyi bak kendine.

Israrla bebeğini zehirlediğin için seni kınıyorum Burcucum. Bırakamıyorum falan gibi bahaneler de senin gibi anne olacak birine yakışmıyor. Bir şeylere sahip olmak için fedakarlık yapmak lazım. Özellikle de bu korumasız sana muhtaç bir canlıysa. Onun küçücük bedenini dumana boğma. Sanma ki ben içmiyordum da sana söylüyorum ben çocuk yapmaya karar verdiğimizde daha hamile olduğumu öğrenmeden bırakmıştım. Zararın neresinden dönülürse kardır unutma.

İnşallah canım güzel haberler alalım hepimiz. Bi de ben de pek hareket hissetmediğim için endişeleniyorum. Pıt pıt bir şeyler var ama emin olamıyorum göreyim de rahatlayım:Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız aldık oğlumun bebişiğini kazasız belasız allahım inş. içinde yatırmayıda nasip eder
amin canım güle güle kullansın inşallah.
fatoşcum geçmiş olsun neyın var
canım yüksek tansiyon

canım bişi demedi takibe alacaklarmış tuzu tamamen kestim 3te gidicem bakalım dua edin allah rızası için tansiyon bebek için tehlikeymiş

Aşıdan korkmayın o kadar ya herkeste aynı etkiyi göstermiyor. Vurulduğu andan sonra ben aşı olduğumu bile unutmuştum. Boşuna gözünüzü korkutmayın:icecream:

ıstanbulun gülleri bizim bulaşma topiğine bakarmısınız bi bişey sordum ala alaaaa

hayırlı olsun canım sağlıcakla yatsın içinde oğluşun mışıl mışıl uyusun:Saruboceq: biz yaptırmaya karar verdik eşimin hayalinde var bir tane bakalım yaptırsın bende ozaman görcem süpriz yani bizim ev çatı katı çok büyük değil oda almayı düşünmüyorum bizimle kalacak beşik alacağız oyüzden sadece

slm kızlar hasta olan arklar çok çok geçmiş olsun dikkat edın kendınıze özellıkle bu aralar
dün 2 senedır çocuk için ugraşan bir arkadaşımın hamıle oldugunu ögrendım okadar mutlu oldumkı paylaşmak istedim allahım tüm istiyenlere nasıp etsın bu duyguyu

seldacım msj yazamadım belli bi süre geçmesi lazımmış msj atmak için ama aldım canım sağol...

inşallah canım ya ben de küçücük pıt ğıt diye birşey duyuyorum ama kendim mi uyduruyorum çok dinlemekten diye kararsız kalıyorum...

sigara konusuna ben de katılıyorum ben de geçen yıl 1 sene içinde temizleneyim diye çocuklarım için bırakmıştım sigarayı.. yoksa bıraksam ben de içerdim ne var ki sadece kendimi zehirlerdim sonunda da ceza olarak ölürdüm vs.. ama bebek belki de hiç istemiyor rahatsız oluyor, ileride astım tehlikesi de var.. yazık annesine küfrede küfrede mi büyüsün.. ? yapma canım o kadar da önemli bişey değil sigara.. bırak gitsin..:umursamaz:

kızlar nasılsınız.üstümde öyle bi yorgunluk varki uykumda geliyo zaten birazdan yatacagım amam hiç girmedim.bi size bakayım dedim.
fatoşgeçmiş olsun canım tansiyonun yüksek çıkmış.aman dikkat et.yüksek çıkması iyi bişey degil.yemene içmene dikkat et.dinlen.tuzu bırak...aman ha..
sizler nasılsını kızlar...

Hayırlı olsun canım. Bebişin sağlıcakla, mışıl mışıl uyusun inş içinde..

canım bişi demedi takibe alacaklarmış tuzu tamamen kestim 3te gidicem bakalım dua edin allah rızası için tansiyon bebek için tehlikeymiş

Dualarımız seninle canım, endişe etme. eğer yine yüksek çıkarsa, başka yerlerde de ölçüm yaptır. Benim artık sağlık ocaklarına hiç güvenim kalmadı da:smiley-cool: bizim sağlık ocağının tansiyon aleti ve baskülü yanlış mesela :icecream:

iyiyiz dünürüm, yakışmıyor sana böyle keyifsiz haller. neşelen biraz, zeynoyu anlat bize..parka falan gitmiyor musunuz?havalar güzeldir daha oralarda..

ben de malesef sigara içiyordum ama hamile olduktan sonra bıraktım. Burcucum bence sen de şimdi bile bıraksan bebeğin için kar. ılerde bişey olursa (erken doğum, eksik kilo doğum,astım,zeka geriliği..) vicdan azabı çekersin..zararlarını illaki biliyorsundur, bebeğini düşünerek, her sigara yakmak istediğinde onları bir kere daha oku..ınş bırakırsın canım..

Bebişler doğsun, emzirme dönemleri bitsin, keyif sigaraları içeriz inş o zaman.Ama o zamana kadar sabır..

canım benim yaaaa...
iyim sagol.zeynomda iyi uyuyo.çıkmazmıyız dışarı geziyo parklarda.kız brda daha denize giriyorlar.ayy artık girmem ama...havalar çok güzel burda dogru.hala zeyno dondarma deyip duruyo..kızım artık bitti olmaz diyorum bikaç dakka küsüyo sonra bari çikolata al diye yalvarıyokaydirigubbakcemile3.....
sen nasılsın canım iyimisin.oglun nasıl...aslan damadımmmmm....

saol canım benım bende oda almayı dusunmedım hıç yanımda olsun istedım bakalım artık hayırlısı

bilgencim oğlun güle güle kullansın beşiğini bende bebek odası istiyordum ama odamız yok onun için sadece beşik alıcam oğluma birde kızlar aranızda ferplexfol kullanan varmı benim dr yeni verdi bunu kan ilacıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…