2010 Şubat Anneleri

fatoşcum canım, geçmiş olsun, tansiyon problemin varmış. yeni gördüm geçmişten. dikkat et canım kendine, bişeyi dert etme güzelim. oğluşunu düşün.

bende kalitesini bilmiyorum dün akşam televizyonda gördüm hoşuma gitti bir bakayım dedim tam karar verince gidip bakıcam çileğe belis gerçekten pahalı ben bir tane gördüm herşeyi içinde uyku seti cibinliği 300 dediler ama pek hoşuma gitmedi kalite olarak

yok anacım benim dediğim çıplak karyola. ne uyku seti ne içinde yata, hiç bi şeyi yok. pahalı pahalı. iyi araştırmak lazım.!

yok anacım benim dediğim çıplak karyola. ne uyku seti ne içinde yata, hiç bi şeyi yok. pahalı pahalı. iyi araştırmak lazım.!

canım bende baktım beliste beğendim kocaman beşik nerdeyse 5 yaşa kdar yatıcak gibi
içinde yatağı uyku seti takımı hepsi dahil 590 dedi çekmeceli dolapla ikisine 850 dedi pazarlık etmedik bide sorduk sadece
resim koymuştum sabah buraya

hadi yaww, fiyata bak. benim dediğim de asansörlü, 5 yaşa kadar kullanılabiliyor.
ben görmedim eklediğin resmi. tekrar ekleyebilir misin?

vallahi, istanbul buluşmaları, özelden yazışmalar... aaaaaaaa. aşereriz haa kaydirigubbakcemile3

yok kız zaten hepi topu 4 kişiyiz... kimsecikler gelmiyo... ama havuzlu hana gitcez işin o kısmı çok güzel... selda altını üstüne getirtcek bize Eminönü'nün... kaydirigubbakcemile3

yok kız zaten hepi topu 4 kişiyiz... kimsecikler gelmiyo... ama havuzlu hana gitcez işin o kısmı çok güzel... selda altını üstüne getirtcek bize Eminönü'nün... kaydirigubbakcemile3

bebişlerede birşeyler alırsınız artık kızlar
gittiginiz yerlerden.

Kızlar ben çıkıyorum... Doktora gidiyourm dua edinnn!! Cinsiyet değişmiş olmasın...Gerçi kız erkek farketmez ama olsun... Bebişim büyümüş olsun .. Sağlıklı olsun kocaman olsun !!! aYYYY.. çıldırıcam şimdi!!!kaydirigubbakcemile2

kızlar yeni geldim sağlık ocağından yine aynı tansiyonum inmiyor ya yarın kadın doğumcuna git dedi yarın doktora gitçez ne olur dua edin

Hadi dualarımız seninle. Oğlunu gör haberlerini getir bize.

kızlar yeni geldim sağlık ocağından yine aynı tansiyonum inmiyor ya yarın kadın doğumcuna git dedi yarın doktora gitçez ne olur dua edin

Canım sıkma canını yaa. Doktorun ne dicek bakalım bi görüş. İnşallah düşer canım yaa:Saruboceq:

inş. çok güzel haberlerle gelirsin canım
ay negüzl bebişii göreceksinnnn.

yapmaya niye düşmemişki
birşey ddilermi canım saglık ocagında.
yarın bir git bakalım inş. düzelir tansiyonun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…