kalitesi fotoğraftan anlaşılmıyor ama fiyatı da iyiymiş hani. biz de belis marka baktık,sadece karyola 475 tl dediler. 209 tl ve 350 civarı fiyatı olanlarda vardı ama farkı ortadaydı. 475 de biraz fazla geldi açıkcası çünkü ben de sonra genç odası alırım diye düşünüyorum.
bende kalitesini bilmiyorum dün akşam televizyonda gördüm hoşuma gitti bir bakayım dedim tam karar verince gidip bakıcam çileğe belis gerçekten pahalı ben bir tane gördüm herşeyi içinde uyku seti cibinliği 300 dediler ama pek hoşuma gitmedi kalite olarak
çakırgözlü canım özelden bi msj attım sana...
yok anacım benim dediğim çıplak karyola. ne uyku seti ne içinde yata, hiç bi şeyi yok. pahalı pahalı. iyi araştırmak lazım.!
çakırgözlü canım özelden bi msj attım sana...
cevap yazdım canım.
canım bende baktım beliste beğendim kocaman beşik nerdeyse 5 yaşa kdar yatıcak gibi
içinde yatağı uyku seti takımı hepsi dahil 590 dedi çekmeceli dolapla ikisine 850 dedi pazarlık etmedik bide sorduk sadece
resim koymuştum sabah buraya
biz merak ettik şimdi? neler oluyor özelde bakiiimmmm CADIARZU
biz merak ettik şimdi? neler oluyor özelde bakiiimmmm CADIARZU
hadi yaww, fiyata bak. benim dediğim de asansörlü, 5 yaşa kadar kullanılabiliyor.
ben görmedim eklediğin resmi. tekrar ekleyebilir misin?
vallahi, istanbul buluşmaları, özelden yazışmalar... aaaaaaaa. aşereriz haa kaydirigubbakcemile3
yok kız zaten hepi topu 4 kişiyiz... kimsecikler gelmiyo... ama havuzlu hana gitcez işin o kısmı çok güzel... selda altını üstüne getirtcek bize Eminönü'nün... kaydirigubbakcemile3
sağol canımfatoşcum canım, geçmiş olsun, tansiyon problemin varmış. yeni gördüm geçmişten. dikkat et canım kendine, bişeyi dert etme güzelim. oğluşunu düşün.
Belis Denizci Bebek Odası
büyük dolabı hariç 850 dediler canım
Belis Sevimli Hippo Beşik Uyku Seti içinede bu uyku setini veriyoz dediler
Kızlar ben çıkıyorum... Doktora gidiyourm dua edinnn!! Cinsiyet değişmiş olmasın...Gerçi kız erkek farketmez ama olsun... Bebişim büyümüş olsun .. Sağlıklı olsun kocaman olsun !!! aYYYY.. çıldırıcam şimdi!!!kaydirigubbakcemile2
kızlar yeni geldim sağlık ocağından yine aynı tansiyonum inmiyor ya yarın kadın doğumcuna git dedi yarın doktora gitçez ne olur dua edin
inş. çok güzel haberlerle gelirsin canımKızlar ben çıkıyorum... Doktora gidiyourm dua edinnn!! Cinsiyet değişmiş olmasın...Gerçi kız erkek farketmez ama olsun... Bebişim büyümüş olsun .. Sağlıklı olsun kocaman olsun !!! aYYYY.. çıldırıcam şimdi!!!kaydirigubbakcemile2
kızlar yeni geldim sağlık ocağından yine aynı tansiyonum inmiyor ya yarın kadın doğumcuna git dedi yarın doktora gitçez ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?