2010 Şubat Anneleri

fatoş gecmiş olsun kuşuma.s.
üzülerek dahada sıkma kendini
hamilelikte yüksek tansiyon olunca ilaç kullanılabiliyor
hamilelerin kullandığı tansiyonu dengeleyen ilaçlar var

buluşmayla ilgili yazmıştım da ondan özele yazdım canım.... yoksa aşkolsun sizden gizlimiz saklımız mı var...

çakırgözlünün istanbulda olmadığını bildiğim için buluşma aklıma gelmemiş. çok fesatım yaf laelaelaelaelae

kızlar yeni geldim sağlık ocağından yine aynı tansiyonum inmiyor ya yarın kadın doğumcuna git dedi yarın doktora gitçez ne olur dua edin

canım ya,tabi bugün de indi mi, inecek mi diye düşünmekten stres oldun heralde..Annenlere söyle geri dönsünler :asigim: akşam şöyle eşinle çık biraz, kafanı dağıt..Dualarımız seninle canım. İnş yarın güzel haberler verirsin bize..

bendede normalde tansiyon yükseliyordu
şu an için bişey yok ama ilerde doktor takibe alacak
korkulacak bişey değil ilaç veriyorlar düşmesi için

ben çıkıyorum canlarım iyi akşamlar herkese öpyorum koccaman sizleriiiiiiii Şeniz

fatoş üzme kendini canım düzelir inş.:Saruboceq: dr da bir danışta için rahat etsin benide karnım sertleşiyor biraz üzülünce eşim bile korkuyor çok yorulduğumdada oluyor geriliyorum bende onu sorcam aksilik olmazsa salı günü dr günümüz

bende burdayım geçmiş okuyorum fatoşum çokkkk geçmiş olsun canım yaaaa.s.
sağol canım
fatoş inşallah önemli bişey çıkmaz yarın canım dualarım seninle
inşallah canım çok sağol
fatoş gecmiş olsun kuşuma.s.
üzülerek dahada sıkma kendini
hamilelikte yüksek tansiyon olunca ilaç kullanılabiliyor
hamilelerin kullandığı tansiyonu dengeleyen ilaçlar var
bakalım canım yarın ne diyecek ona göre napıyon görünmüyon pek
sorma canım ya başım belada inşallah canım

sağol canım sende ii haberlerle gel inşallah.

benimde çıkmam lazım şimdi kendinize çok iyi bakın bebişlerinizede kocaman öptk opuyorumnanaktan

Fatoşcum geçmiş olsun canımm
bende çıkıyorum kızlar.
anneleri bebişinden hamişleri göbüşünden öpüyorum

selam kızlar ben geldiiim... sabah bi daha giremedim annemlere gittim doktora gittim kızlar bebişim çok iyi 700 gr olmuş valla bilmiyom nasıl doğurucam...
yeni bi hastaneye gittim heralde artık oraya gidicez doğum fiyatlarıda uygun ssk sız normal 500 sezeryan 1000 tl çok çok iyi buralara göre doktorda hoşuma gitti. inşallah hayır olur. ayın 17 sinde gidicez şeker taraması bide kan uyuşmazlığı için bi test yapıcaz heralde.

FATOŞUUM neyin var canım geçmişi okumadım geçmiş olsun

Fatoşcum geçmiş olsun canımm
bende çıkıyorum kızlar.
anneleri bebişinden hamişleri göbüşünden öpüyorum
sağol canım güle güle
FATOŞUUM neyin var canım geçmişi okumadım geçmiş olsun

sorma canım ya yüksek tansiyon inmiyo kadın doğumcuma sevk etti yarın gidicem.bebşinese maşalklah kuzum nasıl da büyümüş yavrum

:
canım masallah bebısıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…