buluşmayla ilgili yazmıştım da ondan özele yazdım canım.... yoksa aşkolsun sizden gizlimiz saklımız mı var...
kızlar yeni geldim sağlık ocağından yine aynı tansiyonum inmiyor ya yarın kadın doğumcuna git dedi yarın doktora gitçez ne olur dua edin
ben çıkıyorum canlarım iyi akşamlar herkese öpyorum koccaman sizleriiiiiiii Şeniz
Kızlar bayıldım yaaa baksanıza..şunlara bir çoğu sizi cumartesi günü götüreceğim havuzlu handan alınmış..
Kız çocuğu olanlara imrendim valla..
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/307323-ipek-kizim-icin-yaptigim-tum-hazirliklar.html
sağol canımbende burdayım geçmiş okuyorum fatoşum çokkkk geçmiş olsun canım yaaaa.s.
inşallah canım çok sağolfatoş inşallah önemli bişey çıkmaz yarın canım dualarım seninle
bakalım canım yarın ne diyecek ona göre napıyon görünmüyon pekfatoş gecmiş olsun kuşuma.s.
üzülerek dahada sıkma kendini
hamilelikte yüksek tansiyon olunca ilaç kullanılabiliyor
hamilelerin kullandığı tansiyonu dengeleyen ilaçlar var
sorma canım ya başım belada inşallah canımçakırgözlünün istanbulda olmadığını bildiğim için buluşma aklıma gelmemiş. çok fesatım yaf laelaelaelaelae
canım ya,tabi bugün de indi mi, inecek mi diye düşünmekten stres oldun heralde..Annenlere söyle geri dönsünler :asigim: akşam şöyle eşinle çık biraz, kafanı dağıt..Dualarımız seninle canım. İnş yarın güzel haberler verirsin bize..
fatoş üzme kendini canım düzelir inş.:Saruboceq: dr da bir danışta için rahat etsin benide karnım sertleşiyor biraz üzülünce eşim bile korkuyor çok yorulduğumdada oluyorgeriliyorum bende onu sorcam aksilik olmazsa salı günü dr günümüz
sağol canım güle güleFatoşcum geçmiş olsun canımm
bende çıkıyorum kızlar.
anneleri bebişinden hamişleri göbüşünden öpüyorum
FATOŞUUM neyin var canım geçmişi okumadım geçmiş olsun
selam kızlar ben geldiiim... sabah bi daha giremedim annemlere gittim doktora gittim kızlar bebişim çok iyi 700 gr olmuş valla bilmiyom nasıl doğurucam...
yeni bi hastaneye gittim heralde artık oraya gidicez doğum fiyatlarıda uygun ssk sız normal 500 sezeryan 1000 tl çok çok iyi buralara göre doktorda hoşuma gitti. inşallah hayır olur. ayın 17 sinde gidicez şeker taraması bide kan uyuşmazlığı için bi test yapıcaz heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?