fatoscum dıkkat et kendıne canım ya
ben bişi yapmıyomki ama.:kedi:
selam kızlar ben geldiiim... sabah bi daha giremedim annemlere gittim doktora gittim kızlar bebişim çok iyi 700 gr olmuş valla bilmiyom nasıl doğurucam...
yeni bi hastaneye gittim heralde artık oraya gidicez doğum fiyatlarıda uygun ssk sız normal 500 sezeryan 1000 tl çok çok iyi buralara göre doktorda hoşuma gitti. inşallah hayır olur. ayın 17 sinde gidicez şeker taraması bide kan uyuşmazlığı için bi test yapıcaz heralde.
kızlar dün doktora gitmiştim ya doktor haftasıyla uyumlu dedi.
sizin yazdıklarınızı düşününce bebeğim 450 gram falandır diye düşünüyordum ama doktor 360 deyince aklımda şüphe kalmıştı. bugün biraz araştırdım şu linktekini görünce rahatladım :)
Anne Karnında Hafta Hafta Bebek Gelişimi
fatoş canım tansiyonun mu yükseliyor. inşallah birşey çıkmaz yediğine içtiğine dikkat et. tzdan uzak dur
Fatoşcum geçmiş olsun şekercim ya kıyamam sana ne zamandır giremiorum girsemde okuyamıyorum geçmişi henüz tam okumuş değilim.çok dikkat etmen lazım cnm yediklerine strese.Kızlar herkese selam uzun zamandır takip edemedim sizleri ben iyiyim çok şükür.eşimin kuzeni bende kalıodu o kullandı pc o yüzden pek bakamadım sizlere.umarım başka sağlık sorunları olan yoktur.
Çakırgözlü günaydın canım. Maşallah topiği sen açıyon her sabaha.s.
Herkese günaydın kızlaaar. Ne güzel bir gün bugün yaa.
Hem yarın çalışmayacakmışım hafta bitti bana hem de oğlumu görücem bu akşam opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?