2010 Şubat Anneleri

kızlar dün doktora gitmiştim ya doktor haftasıyla uyumlu dedi.
sizin yazdıklarınızı düşününce bebeğim 450 gram falandır diye düşünüyordum ama doktor 360 deyince aklımda şüphe kalmıştı. bugün biraz araştırdım şu linktekini görünce rahatladım :)
Anne Karnında Hafta Hafta Bebek Gelişimi
fatoş canım tansiyonun mu yükseliyor. inşallah birşey çıkmaz yediğine içtiğine dikkat et. tzdan uzak dur

Fatoşcum geçmiş olsun şekercim ya kıyamam sana ne zamandır giremiorum girsemde okuyamıyorum geçmişi henüz tam okumuş değilim.çok dikkat etmen lazım cnm yediklerine strese.Kızlar herkese selam uzun zamandır takip edemedim sizleri ben iyiyim çok şükür.eşimin kuzeni bende kalıodu o kullandı pc o yüzden pek bakamadım sizlere.umarım başka sağlık sorunları olan yoktur.

fatoş canım çok dikkat et olur mu
tuzlu hiçbirşey yeme
ben kaç doktora gittiysem hepsi tansiyon sordu. yüksek tansiyon ciddi bir sorun Allah korusun
sık sık sağlık ocağında da ölçtür bari çünkü gebe tansiyonu ölçmek farklı oluyormuş biz ölçemiyormuşuz.

yok ben beşinci boyut ve kurtlar vadisi izliyorum
aşkı memnuda ahlaksız insanları iyi gösteriyor ya sinir oluyorum, toplumun ahlakını bozacak herşey var o dizide..

yaa yine bomboş bu topic.
ben müsait olunca kimse olmuyor buralarda.
eşim iş yemeğine gitti, ben yine yanlızım.
iki sohbet ederim dedim ama herkes uyumuş galiba.
ben de yatıyım bari, sabah görüşürüz, iyigeceler...

günaydın biz buğün gene çok erkenciyiz
babamıza kahvaltı hazırlıyoruz onla birşeyler yiyoruz
sonrada uyku falan kalmıyor.
hemen sizin yanınıza geldim.

fatoşcum umarım bugün düzelmiştir tansiyonun.

zehcim maşalahh bebişine canım sen kaç kilo aldın

birde cumartesi buluşacak arkadaşlar negüze şanslıısnız
bir sürü şey alırsınız bebişlerinize.
aman kıskandım sizi
.

Çakırgözlü günaydın canım. Maşallah topiği sen açıyon her sabaha.s.

Herkese günaydın kızlaaar. Ne güzel bir gün bugün yaa.
Hem yarın çalışmayacakmışım hafta bitti bana hem de oğlumu görücem bu akşam opuyorumnanaktan

günaydın kızlar,hayırlı cumalar..

maşallah canım bebeğine

canım sen yine de bebeğe odaklan artık. kilo önemli değil tabi, sağlıklı olsun yeter ama az-çok kilolu bebek de elden çabuk çıkar kolay büyür..

oooooo kocişin gelmiş o zaman gözün aydın şeker..

akşam iyi haberlerini bekliyoruz canım..

günaydın canlarımmmmmmm bende geldimm ... serap canım seninde gözün aydın bakalım oğluşun napıyo ne kadar büyümüş:)) çakırgözlü canım walla bi hevesliyim ki selda bi link yollamış annelerin bizim gidiceğimiz yerden (havuzlu han) aldıklarının resimleri falan var... 8 tl ye hastane çıkışı almışlar 5 parça inanamıyorum... 15 tl ye chiccodan bebeğin kremi mendili ıvırı zıvırı koca çanta yapmışlar vs... ben kocişide çağıriyim kızlar buluşmaya taşıyamam aldıklarımı sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…