2010 Şubat Anneleri

Esmacım Yarencim Esracım hepinize günaydın.

Kızlar ya az önce kahvaltımı bitirdim ve ardı ardına pıtır pıtır hareketler ve en sonunda da daha kuvvetli bir vuruş hissettim bu da gaz olamaz herhalde oğlumdur değil mi? 5 dakika falan sürdü böyle ay çok heyecanlandım yaaaopuyorumnanaktan

günaydın kızlar,hayırlı cumalar..

oooooo kocişin gelmiş o zaman gözün aydın şeker..

.

şekercim kocam dün gece geldi ama çok ağır grip geçirio kıyamadım hiçbirde hemen kaptığım için sarılamadık bileteşekkür ederim cnm şükürki sapasağlam geldi taksimde otelde kalıodu olayları biliosunuzdur malum.aklım hep ondaydı.
aryacım saol canım bende diyom bu kız nerde.

cnm walla arada baktım ama sizlere tam okuyamadım.sende çok dikkat et kendine cnm stres sakın yapma çok etkiler tansiyonu..

günaydın şeker.şöyle ucuz şeyler neden bana denk gelmezki ben para yolluyayım banada alın kızlar ya ptt ile yollarım.bursa kazık.bir hastane çıkışı aldım 69 ytl.sadece 6 parça.

herkese günaydın hepinizi kucaklıyoruz kızımlaopuyorumnanaktan

Günaydınnn...
ZEH - AKPAK gözünüz aydın kızlar...bebişler sağlıklı maşallah...
ARYAA gözün aydın kız kocan gelmiş...geçmiş olsun hastaymış..
aaa siz buluşuyosunuzda biz buluşmuyomuyuz sankii...yaren,akpak ve ben de c.tesi buluşuyoruz inş ...
ayrıca bugn bebeğimi görme günüüü

srpp, Voles, yaren_h, essemayit, çakırgözlü Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Zeh maşallah canım bebeğine ne güzel büyümüş..
Fatoşcum çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede düzelir tansiyonun.:teselli:
Srpp canım inşallah sende bebeğini görüp güzel haberlerle gelirsin..:Saruboceq:

günaydın canım

bebişin tabi annesi yemek yiyince kıpır kıpır oluyolar benimki akşam çok güzeldi artık sert debikler atıyo maşallah ama çok hoş güzel yaaa
ama benimki kendini taş gibi yapıyo bazen batıyo canımı acıtıyo
bide nezaman gezmeye çıkcak olsam arıza yapıyo anlıyo anasının gezme gitçeni biyere salmıcak ayol bu sıpa beni heralde

günaydın şekerler zemuszemus geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.

srpp, Voles, yaren_h, essemayit, çakırgözlü Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
:
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın

günaydın
bebeğini görme günün kutlu olsun zemuszemus :sm_cool:
canım inş. hayırlı güzel haberlerle dönersin

Günaydın canlarım umarım herkes iyidir..
Esracım çok laışveriş yapmayalım nasıl taşıcaz ben size mekanları gösteririm sonra sizler ailelerinizle gidersiniz.

cnm o linki paylaşsana ben görmedim.merak ettim.

voles yaren arya serap sinem günaydın şekerlerrr opuyorumnanaktan

günaydın cnm.sana ve yakışıklı oğlunada.

saol cnm geldi şükür.ooo ne güzel bir gün bugün bebişini görücek çok kişi var galiba.resimlerini bekliyoruz:)

Kızlar kanal d izliomusunuz?doktorlarda normal doğum ve sezeryan hangisi dana iyi onu tartışıolar.

Kızlar ben dün gribe yakalandım çok kötüyüm şuan..:1no2:
Gece nefes alamadığım için uyuyamadım. Boğazımda acıyor çok.
Gribin etkisini azaltmak için ne yapmam lazım bilginiz varmı?

herkese günaydın hayırlı cumalar olun inşallah zeh ve akpakın gözü aydın gülşahcım sende güzel haberlerle gel inşallah

ya ben izleyemiyorum sen bakta bize anlat canım ya kaydirigubbakcemile5
aslından netten izlebilirmiyim acaba

Günaydın canım sağol inşalah:Saruboceq:

Esma sen yandın o zaman sonra çekeceğin var desenekaydirigubbakcemile3

Gülşahçım günaydın senin de görüş günün demekkaydirigubbakcemile5 bakalım napıyo bizim minişler

herkeze günaydına.s.
uzun zamandır yoktum topikte işlerim çok yoğundu
yorgunluktan sinirlerim bozulmuştusenağlama
yaklaşık 1 hafta kadar depresyondaydımkafamçokkarıştı yeni çıktım işte
sıkılıyorum çalışmaktan belki bu ay sonu bırakıcam işi
onun dışında iyiyim bebiş pıt pıt oynuyo içerde hareketleri bu hafta daha belirgin oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…