günaydın kızlar,hayırlı cumalar..
oooooo kocişin gelmiş o zaman gözün aydın şeker..
.
aryacım saol canım bende diyom bu kız nerde.
günaydın canlarımmmmmmm bende geldimm ... serap canım seninde gözün aydın bakalım oğluşun napıyo ne kadar büyümüş:)) çakırgözlü canım walla bi hevesliyim ki selda bi link yollamış annelerin bizim gidiceğimiz yerden (havuzlu han) aldıklarının resimleri falan var... 8 tl ye hastane çıkışı almışlar 5 parça inanamıyorum... 15 tl ye chiccodan bebeğin kremi mendili ıvırı zıvırı koca çanta yapmışlar vs... ben kocişide çağıriyim kızlar buluşmaya taşıyamam aldıklarımı sonra...
Esmacım Yarencim Esracım hepinize günaydın.
Kızlar ya az önce kahvaltımı bitirdim ve ardı ardına pıtır pıtır hareketler ve en sonunda da daha kuvvetli bir vuruş hissettim bu da gaz olamaz herhalde oğlumdur değil mi? 5 dakika falan sürdü böyle ay çok heyecanlandım yaaaopuyorumnanaktan
günaydın canım iyiyiz sen nasılsınsrpp, Voles, yaren_h, essemayit, çakırgözlü Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
:
Günaydınnn...
ZEH - AKPAK gözünüz aydın kızlar...bebişler sağlıklı maşallah...
ARYAA gözün aydın kız kocan gelmiş...geçmiş olsun hastaymış..
aaa siz buluşuyosunuzda biz buluşmuyomuyuz sankii...yaren,akpak ve ben de c.tesi buluşuyoruz inş ...
ayrıca bugn bebeğimi görme günüüü
günaydın canlarımmmmmmm bende geldimm ... serap canım seninde gözün aydın bakalım oğluşun napıyo ne kadar büyümüş:)) çakırgözlü canım walla bi hevesliyim ki selda bi link yollamış annelerin bizim gidiceğimiz yerden (havuzlu han) aldıklarının resimleri falan var... 8 tl ye hastane çıkışı almışlar 5 parça inanamıyorum... 15 tl ye chiccodan bebeğin kremi mendili ıvırı zıvırı koca çanta yapmışlar vs... ben kocişide çağıriyim kızlar buluşmaya taşıyamam aldıklarımı sonra...
voles yaren arya serap sinem günaydın şekerlerrr opuyorumnanaktan
Günaydınnn...
aaa siz buluşuyosunuzda biz buluşmuyomuyuz sankii...yaren,akpak ve ben de c.tesi buluşuyoruz inş ...
günaydın
bebeğini görme günün kutlu olsun zemuszemus :sm_cool:
canım inş. hayırlı güzel haberlerle dönersin
saol cnm geldi şükür.ooo ne güzel bir gün bugün bebişini görücek çok kişi var galiba.resimlerini bekliyoruz:)
Kızlar kanal d izliomusunuz?doktorlarda normal doğum ve sezeryan hangisi dana iyi onu tartışıolar.
günaydın cnm.sana ve yakışıklı oğlunada.
QUOTE]
ay sağol teyzesii
bizde senin prenses kızını öptük babası duymasın :)
herkese günaydın hayırlı cumalar olun inşallah zeh ve akpakın gözü aydın gülşahcım sende güzel haberlerle gel inşallah
günaydın canımm
herkese günaydın hayırlı cumalar olun inşallah zeh ve akpakın gözü aydın gülşahcım sende güzel haberlerle gel inşallah
srpp, Voles, yaren_h, essemayit, çakırgözlü Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Zeh maşallah canım bebeğine ne güzel büyümüş..
Fatoşcum çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede düzelir tansiyonun.:teselli:
Srpp canım inşallah sende bebeğini görüp güzel haberlerle gelirsin..:Saruboceq:
günaydın canım
bebişin tabi annesi yemek yiyince kıpır kıpır oluyolar benimki akşam çok güzeldi artık sert debikler atıyo maşallah ama çok hoş güzel yaaa
ama benimki kendini taş gibi yapıyo bazen batıyo canımı acıtıyo
bide nezaman gezmeye çıkcak olsam arıza yapıyo anlıyo anasının gezme gitçeni biyere salmıcak ayol bu sıpa beni heralde
Günaydınnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?