2010 Şubat Anneleri

Günaydın canlarım umarım herkes iyidir..
Esracım çok laışveriş yapmayalım nasıl taşıcaz ben size mekanları gösteririm sonra sizler ailelerinizle gidersiniz.

canım çok iş düşüyo o zaman size... beni durdurmanız lazım... benim frenler patlak kaydirigubbakcemile3

cnm o linki paylaşsana ben görmedim.merak ettim.

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/307323-ipek-kizim-icin-yaptigim-tum-hazirliklar.html

günaydın selmacım.. nasılsın.. kızın napıyo... dr. hangi gün gidiyodunm canım sen... bakalım bebişlerimizin kilo ve boyları uyumlu çıkıcakmı.. gerçi 1 hafta geçti benim muayenenin üstünden ama...

Kızlar ben dün gribe yakalandım çok kötüyüm şuan..:1no2:
Gece nefes alamadığım için uyuyamadım. Boğazımda acıyor çok.
Gribin etkisini azaltmak için ne yapmam lazım bilginiz varmı?

canım ya geçmiş olsun en iyi şey şu anda ıhlamur içmen bol meyve tüketmenn
çok ağır giderse doktoruna danış mutlakaa
Esma sen yandın o zaman sonra çekeceğin var desenekaydirigubbakcemile3

valla babmızda öle dio oda anasına çarşıda pazarda az çektirmemiş oğlumda öle olur dio :)

günaydın canım hoşgeldinn
iş seni yorusa bırak tabi imkanınız varsa çalışma canım
ama ssk varsa doğum izninden sonra çıksaydın sabredipte doğum parası işsizlik maaşı hepsinden faydalanırdın

günaydın kızlar nasılsınız..
ben iyi değilim.. bel ağrısı çok fena yaptı beni...
durup durup ağrıyor. bundan sonra hep böyle olacakmış.

ssk lıyım canım bu ay sonu cıkıp sadece işsizlik maaşından faydalanmayı düşünüyorum

doremi canım geçmiş olsun artık bel ağrısı kasılmalar böle gidicek hep galiba hamileliğimiz benimde kolum bacağım uyuşuyo sağ taraf bolon gibi şişiyo normalmiş

Günaydın canım biz iyiyiz çok şükür ,yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim için çok heyecanlıyım, doktorum beni başka bir doktora yönlendirdi bakalım o neler söyleyecek ,inş herşey yolundadır.sen nasılsın kızın nasıl ismine karar verdinizmi kızçenin..

arya gel bak zaten 3 kişi yada 4 kişi olucaz yanlız bırakma serapla ikimiz kalırız valla

Gülşahçım günaydın senin de görüş günün demekkaydirigubbakcemile5 bakalım napıyo bizim minişler

evet teyzesi görüş günü...bakalım büyümüşmü..

günaydın kızlar nasılsınız..
ben iyi değilim.. bel ağrısı çok fena yaptı beni...
durup durup ağrıyor. bundan sonra hep böyle olacakmış.

ayy geçmiş olsun canım bundan sonra derken?
yatıcakmısın hep tehlikeli bi durum varmı

canım ya geçmiş olsun en iyi şey şu anda ıhlamur içmen bol meyve tüketmenn
çok ağır giderse doktoruna danış mutlakaa

Canım sağol nane limon yaptım bir fincan içtim az önce. Ihlamuru içebiliyormuyuz birazdan 1 fincan yapayım bari..
Dün gece başladı bugün ilk gün sayılır tabi biraz yoğun gribim doktorumu arayacağım birazdan..

günaydın kızlar,

tetenoz aşısı kaç doz oluyordu yanında aşı karnesi olan varmı ?dün aşı oldum ya ben hayatımda bu kadar kötü bir gece geçirdiğimi pek hatırlamıyorum ateş iöm çıktı 10 dk dahi uyuyamadım üşüyorum birde kolumun ağrısından ne yataktan inebiliyorum ne yatağa uzanabiliyorum.bu aşının ağrısı 2-
gün sürerse diğer dozlar için tereddütteyim mahvoldum ya berbattı bi geceydi.ateşim çıkınca kocamda korktu ne o uyudu ne ben sadece bende mi böyle oldu sizde pek ağrı sızı olmadı galiba.

doremi canım geçmiş olsun artık bel ağrısı kasılmalar böle gidicek hep galiba hamileliğimiz benimde kolum bacağım uyuşuyo sağ taraf bolon gibi şişiyo normalmiş

alla alla.. bak bende bunu yeni duydum... geçmişolsun canım..
kolaymı yaa vücut bir can daha taşıyo ve her geçen gün daha da büyüyor o can..
aman bebişler sağlıklı olsunlardaaa...

evet teyzesi görüş günü...bakalım büyümüşmü..

ayy geçmiş olsun canım bundan sonra derken?
yatıcakmısın hep tehlikeli bi durum varmı

öyle tehlikeli bir durum yok canım.. ama gebeliğin ilerleyen aylarında bel ağrısı kaçınılmazmış.. ve bende başladı iki gündür, gerçekten felaket bişey.. uykumdan bile uyandırıyo beni bu ağrı..

Günaydın esmacım nasılsın oğluşun nasıl..

iyiyim canım oğluşumda iyi çok şükür
kıpırdanıp duruyo maşallah
hadi senin ayrıntılıda iyi geçer inş. bende ayrıntılıya girmek istiyorum inş.

canım ıhlamur içiliyo tabi arkadaşlar hep içtiler bahsettiler burda
bende geçen akşam sanki girip olucam gibi geldi hemenıhlamur yaptım limonlu içine karabiberde ektim kayananam öle yaptırdı iyi geldi 2 fincen içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…