selam kızlar hepiniz iyisiniz snaırım
dün yoktum görümcem ameliyat oldu burnundan hastanede yanındaydım
şükür iyi geçti
onu beklerken çok üzücü bir olay oldu
çığlıklar geldi aşağıdan bir bagrış bir çagrış
bende su almaya iniyordum
baktım kadın doğum polikliniğinin kapısında yaşlı kadın aglıyor
neden yaptınız o igneyi o çocugun ölecegini biliyordunuz diye
indim dedim ne oluyor
dediler 3 aylık hamile karnında bebeği ölmüş
yaşlı kadın kayınvalidesiymiş
sonra diğer aile bireyleri geldi karıştı ortalık
içim yandı vallahi
aalh kimseye yaşatmasın
hemşire geldi yanıma sen git odaya dedi
dikkatli ol
:gitme:
dünden beri aklım orada
çok canım yandı çok
sağol canım bizde iyiyiz diycem ama kızım iyi, benim 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyo özellikle sol kasığımda... oturduğum yerden kalkarken tam bi saplanıyo doğrulamıyorum resmen 3-4 sn sonra hafifliyo ama tam olarak geçmiyo yürürken falan hep var... p.tesi dr. bi gidip soriyim diyorum... çok rahatsız ediyo beni...
150/90 canım 15 e 9 yani
Hadi bakalim iyi haberlerinizi bekliyoruz canimHerkese günaydın kızlaaar. Ne güzel bir gün bugün yaa.
Hem yarın çalışmayacakmışım hafta bitti bana hem de oğlumu görücem bu akşam opuyorumnanaktan
Karni doyduya sana belli ediyo oglusunKızlar ya az önce kahvaltımı bitirdim ve ardı ardına pıtır pıtır hareketler ve en sonunda da daha kuvvetli bir vuruş hissettim bu da gaz olamaz herhalde oğlumdur değil mi? 5 dakika falan sürdü böyle ay çok heyecanlandım yaaaopuyorumnanaktan
Günaydınnn...
ZEH - AKPAK gözünüz aydın kızlar...bebişler sağlıklı maşallah...
ARYAA gözün aydın kız kocan gelmiş...geçmiş olsun hastaymış..
aaa siz buluşuyosunuzda biz buluşmuyomuyuz sankii...yaren,akpak ve ben de c.tesi buluşuyoruz inş ...
ayrıca bugn bebeğimi görme günüüü
Geçmis olsun canim ya yakalanmiyan kalmadi galiba bol bol ihlamur iç ve bol meyve yeKızlar ben dün gribe yakalandım çok kötüyüm şuan..:1no2:
Gece nefes alamadığım için uyuyamadım. Boğazımda acıyor çok.
Gribin etkisini azaltmak için ne yapmam lazım bilginiz varmı?
Sanada hayirli cumalar canimgünaydın hayırlı cumalar,
geçmis olsun doremi sicak tut belinigünaydın kızlar nasılsınız..
ben iyi değilim.. bel ağrısı çok fena yaptı beni...
durup durup ağrıyor. bundan sonra hep böyle olacakmış.
ben izleyemiyorum içim fena oluyo valla:1no2:ay televizyonda sezeryanla doğumu izledim ay çok kötü oldum ben ya
o agrilar bendede oluyo ani hareket edince geneldesağol canım bizde iyiyiz diycem ama kızım iyi, benim 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyo özellikle sol kasığımda... oturduğum yerden kalkarken tam bi saplanıyo doğrulamıyorum resmen 3-4 sn sonra hafifliyo ama tam olarak geçmiyo yürürken falan hep var... p.tesi dr. bi gidip soriyim diyorum... çok rahatsız ediyo beni...
Insallah canim bisey yoktur50 gr. glikoz yükleme testimi yaptırdım bugün. açlık şekerim 65 çıktı düşükmüş. glikozu içtikten sonraki test sonucumu almadım daha. inşallah normal çıkar.
benim doktor 24. haftadan sonra yapildigini söylemisti seker yüklemesinincanım daha erken değilmi bu test için herhangi bir zamanı varmıymış yada
selam canimGünaydın herkese a.s.
afiyet olsun yarasin bebisegeri geldik bizz
açıkmışım ya biryandan birşeyler yiyip
size bakıyorum.
bende korkuyorum doğumdan
ama şimdi oğluşum nasıl kıprdıyo bi göbeğimin üstüne çakıyo bi en alta çakıyo rep yapıyo galibaaakaydirigubbakcemile3
ben çok iyi değilim.. sabah müdürümle tartıştık.. daha doğrusu geldi birsürü bağırdı çağırdı gitti..haklı olduğum ve kendimi ifade edmediğim zaman çok kötü oluyorum hiçbirşey söyleyemedim o an.. sonra gittim yanına bende ona bağırdım.. her ne olursa olsun sizin bu şekilde davranmaya hakkınız yok..hareketlerinize dikat edin dedim.patronlarım bile bu şekilde davranmazken siz nasıl bu tavırda yaklşırsınız dedim. çıktım sinirlerim bozuldu ağlama krizine girdim sonra .. ofisteki arkadaşlarım sakinleştirdi.. ben bu strese daha fazla dayanamayacağım galiba işten ayrılmaya karar verdim..
benim üzüldüğün ne biliyormusunuz ben hamile olmadan önce yolda bile hamile birini görsem yüzüne gülümserdim.. ayrı bir şevkatle yaklaşırdım hamile olan insanlara..şimdi bu insanların benim bu halimi bile bile göre göre ..nasıl bu kadar acımazsız olabiliyorlar anlamıyorum.. bebeğim de üzüldü ben üzülünce.. kaskatı kesildi.. kendimi çok kötü hissediyorum şu anda. hatta size yazarken ağlıyorum..
şükür iyi geçti
indim dedim ne oluyor
içim yandı vallahi
aalh kimseye yaşatmasın
dikkatli ol
dünden beri aklım orada
çok canım yandı çok
ben çok iyi değilim.. sabah müdürümle tartıştık.. daha doğrusu geldi birsürü bağırdı çağırdı gitti..haklı olduğum ve kendimi ifade edmediğim zaman çok kötü oluyorum hiçbirşey söyleyemedim o an.. sonra gittim yanına bende ona bağırdım.. her ne olursa olsun sizin bu şekilde davranmaya hakkınız yok..hareketlerinize dikat edin dedim.patronlarım bile bu şekilde davranmazken siz nasıl bu tavırda yaklşırsınız dedim. çıktım sinirlerim bozuldu ağlama krizine girdim sonra .. ofisteki arkadaşlarım sakinleştirdi.. ben bu strese daha fazla dayanamayacağım galiba işten ayrılmaya karar verdim..
benim üzüldüğün ne biliyormusunuz ben hamile olmadan önce yolda bile hamile birini görsem yüzüne gülümserdim.. ayrı bir şevkatle yaklaşırdım hamile olan insanlara..şimdi bu insanların benim bu halimi bile bile göre göre ..nasıl bu kadar acımazsız olabiliyorlar anlamıyorum.. bebeğim de üzüldü ben üzülünce.. kaskatı kesildi.. kendimi çok kötü hissediyorum şu anda. hatta size yazarken ağlıyorum..
şükür iyi geçti
indim dedim ne oluyor
içim yandı vallahi
aalh kimseye yaşatmasın
dikkatli ol
dünden beri aklım orada
çok canım yandı çok
teyzeleri bizde acıktık yemeğimizi yiyip gelelim tepik yemeden anlayamıyorum bebişimin acıktığını kaydirigubbakcemile3
sağol canımFatoşçum geçmiş olsun çok üzüldüm tatlım.
sağol canımfatoş geçmiş olsun canım, tansiyonun yüksekmiş.
sağol canımgünaydın biz buğün gene çok erkenciyiz
babamıza kahvaltı hazırlıyoruz onla birşeyler yiyoruz
sonrada uyku falan kalmıyor.
hemen sizin yanınıza geldim.
fatoşcum umarım bugün düzelmiştir tansiyonun.
zehcim maşalahh bebişine canım sen kaç kilo aldın
birde cumartesi buluşacak arkadaşlar negüze şanslıısnız
bir sürü şey alırsınız bebişlerinize.
aman kıskandım sizi .
inşallah canımsrpp, Voles, yaren_h, essemayit, çakırgözlü Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Zeh maşallah canım bebeğine ne güzel büyümüş..
Fatoşcum çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede düzelir tansiyonun.:teselli:
Srpp canım inşallah sende bebeğini görüp güzel haberlerle gelirsin..:Saruboceq:
geçmiş olsun camnımKızlar ben dün gribe yakalandım çok kötüyüm şuan..:1no2:
Gece nefes alamadığım için uyuyamadım. Boğazımda acıyor çok.
Gribin etkisini azaltmak için ne yapmam lazım bilginiz varmı?
canım güzel haberlerle gelsaol canım inşş
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar nasılsınız..
ben iyi değilim.. bel ağrısı çok fena yaptı beni...
durup durup ağrıyor. bundan sonra hep böyle olacakmış.
geçmiş olsun canım yasağol canım bizde iyiyiz diycem ama kızım iyi, benim 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyo özellikle sol kasığımda... oturduğum yerden kalkarken tam bi saplanıyo doğrulamıyorum resmen 3-4 sn sonra hafifliyo ama tam olarak geçmiyo yürürken falan hep var... p.tesi dr. bi gidip soriyim diyorum... çok rahatsız ediyo beni...
hadi inşalla ii çıkar erken değilmi50 gr. glikoz yükleme testimi yaptırdım bugün. açlık şekerim 65 çıktı düşükmüş. glikozu içtikten sonraki test sonucumu almadım daha. inşallah normal çıkar.
geşmiş olsun canımiyidir canım ne olsun aynen devam benimde hafif karnımın altları ağrıyo ama ne yapalım dayancaz galibaaa :bbo:
üzme tatlım kendini sen kendini ve bebişini düşün boş ver gerisini salla gitsinben çok iyi değilim.. sabah müdürümle tartıştık.. daha doğrusu geldi birsürü bağırdı çağırdı gitti..haklı olduğum ve kendimi ifade edmediğim zaman çok kötü oluyorum hiçbirşey söyleyemedim o an.. sonra gittim yanına bende ona bağırdım.. her ne olursa olsun sizin bu şekilde davranmaya hakkınız yok..hareketlerinize dikat edin dedim.patronlarım bile bu şekilde davranmazken siz nasıl bu tavırda yaklşırsınız dedim. çıktım sinirlerim bozuldu ağlama krizine girdim sonra .. ofisteki arkadaşlarım sakinleştirdi.. ben bu strese daha fazla dayanamayacağım galiba işten ayrılmaya karar verdim..
Herkeze merhabalar sekerler geçmisi okuya okuya geldim hiziniza yetismek çok zor
Geçmis olsun fatoscum dikkat et kendine
:roflol:
slm kızlar hayırlı cumalar kızlar ben gittim doktora kardiyolojiye yolladı onlar ilaç yazacaklarmış oryada gittim doluydu pazartesi tekrar gidicem.ilaç veriyolarmış hamilelere göre.
gittim geldim canım pazartesi gitçem tekrar ilaç verceklermişfatoşcum bugün doktoruna gidecektin ne yaptın gittinmi, tansiyonun bugün nasıl canım....
canım çok geçmiş olsun ilaçla halledilicekse çok sevinidim canım
gittim geldim canım pazartesi gitçem tekrar ilaç verceklermiş
sağol canım bende
slm kızlar hayırlı cumalar kızlar ben gittim doktora kardiyolojiye yolladı onlar ilaç yazacaklarmış oryada gittim doluydu pazartesi tekrar gidicem.ilaç veriyolarmış hamilelere göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?