eski doktorun kimdi sen şimdi nereye gidiyorsun
kızlar uye oldugunuz bir site vardı hafat hafta yazı geliyordu neresiydi orası ??
canım epiduralde anne ağrıyı tam hissetmediği için doğru olarak ıkınamıyormuş.. Buda doğum sürecini uzatabiliyormuş... çocuğun doğum kanalında allah korusun oksijensiz kalmasına neden olabilir bu uzama... O yüzden bazı dr. Lar tavsiye etmiyolar... Benim dr. Da tavsiye etmiyordu ben mecburi değiştirmek zorunda kaldım ama çok iyi dr. Du....
canım bakırköyde elif esra uyara gidiyodum Ethica incirli hastanesi... şimdi avcılar hospital tülay egeliye gidicem...
bende korkuyorum doğumdan
ama şimdi oğluşum nasıl kıprdıyo bi göbeğimin üstüne çakıyo bi en alta çakıyo rep yapıyo galibaaakaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun canım ya. Herkesin farklı tabi kimine yan etki yapıyormuş. Ateşin çok yükselmesin aman dikkat et canım. Bana vurulduğumda hemşire ağrırsa buz koy. Eğer dayanılmayacak gibi ağrırsa minoset iç demişti. Eğer çok kötüysen de doktorunu ara sor canım.
geçmiş olsun canıma.s. bende korkttum şimdi çalışmasam önemsemem ama ben daha aşı olmadım ağrırsa çalışmakta zor olur benim için benim dr. doğumdan önce 2 defa doğumdan sonra bir defa toplam 3kez aşı olman gerekiyor dedi gerçi bu aşı işi benim kafamı karıştırıyor herkes ayrı bişey diyor :uhm:
bende aynı durumdayımmm benim gece ateşimde çıktı kocana söylede teteikte uyusun ateş gebelikte tehlikeli ama çok kötü olmadım sadece ayaklarım yanıyordu bi arada üşüme aldı dikkat et.günaydın kızlarrrrrrrr:CüvCüv: şimdi saglık ocagından geldik ilk aşımızı olduk ikincisi kasım 8 de hıc bırsye hıssetmedım fakat sımdı sımdı agrımaya basladı hareket ettırırken hele cok agrıyor ... ınsallah aksama ates falan olmaz ...
ethicayı niye bıraktın bilmiyorum ama benim arkadaşımda oraya gidiyordu 6.5 aylıkken suyu geldi oradaki doktor hemen alalım demiş oda istememiş başka bir doktora gitmiş 8 aya kadar iğnelerle falan bebişi tuttular karnında 8aylıkken doğum yaptı maşallah şimdi iy
sen nerede oturuyorsun canım
canım merak etmeyin bu ayarlardan sonra artık hiç birimiz doğumdan korkmıycaz... o kadar zorlamaya başlıycak ki bebekler bizi karnımızın içinde çıkmak için en sonunda doğuralım artık diycez hepimiz...nasıl olduğu önemli değil ama doğuralım... bu olay bile insanı doğuma hazırlamak için sabrının bittiği anda zaten doğum zamanı gelmiş oluyo... yada şu an gece uykuları bölük pörçük olmaya başladı bile... bunlarda doğumdan sonraki hareketli zaman için... gecenin bi yarısı kalk emzir gazını çıkar altını değiş yatır... daha uyuyamadan tekrar kalk emzir .....
canım merak etmeyin bu ayarlardan sonra artık hiç birimiz doğumdan korkmıycaz... o kadar zorlamaya başlıycak ki bebekler bizi karnımızın içinde çıkmak için en sonunda doğuralım artık diycez hepimiz...nasıl olduğu önemli değil ama doğuralım... bu olay bile insanı doğuma hazırlamak için sabrının bittiği anda zaten doğum zamanı gelmiş oluyo... yada şu an gece uykuları bölük pörçük olmaya başladı bile... bunlarda doğumdan sonraki hareketli zaman için... gecenin bi yarısı kalk emzir gazını çıkar altını değiş yatır... daha uyuyamadan tekrar kalk emzir .....
ben çok iyi değilim.. sabah müdürümle tartıştık.. daha doğrusu geldi birsürü bağırdı çağırdı gitti..haklı olduğum ve kendimi ifade edmediğim zaman çok kötü oluyorum hiçbirşey söyleyemedim o an.. sonra gittim yanına bende ona bağırdım.. her ne olursa olsun sizin bu şekilde davranmaya hakkınız yok..hareketlerinize dikat edin dedim.patronlarım bile bu şekilde davranmazken siz nasıl bu tavırda yaklşırsınız dedim. çıktım sinirlerim bozuldu ağlama krizine girdim sonra .. ofisteki arkadaşlarım sakinleştirdi.. ben bu strese daha fazla dayanamayacağım galiba işten ayrılmaya karar verdim..
benim üzüldüğün ne biliyormusunuz ben hamile olmadan önce yolda bile hamile birini görsem yüzüne gülümserdim.. ayrı bir şevkatle yaklaşırdım hamile olan insanlara..şimdi bu insanların benim bu halimi bile bile göre göre ..nasıl bu kadar acımazsız olabiliyorlar anlamıyorum.. bebeğim de üzüldü ben üzülünce.. kaskatı kesildi.. kendimi çok kötü hissediyorum şu anda. hatta size yazarken ağlıyorum..
ben çok iyi değilim.. sabah müdürümle tartıştık.. daha doğrusu geldi birsürü bağırdı çağırdı gitti..haklı olduğum ve kendimi ifade edmediğim zaman çok kötü oluyorum hiçbirşey söyleyemedim o an.. sonra gittim yanına bende ona bağırdım.. her ne olursa olsun sizin bu şekilde davranmaya hakkınız yok..hareketlerinize dikat edin dedim.patronlarım bile bu şekilde davranmazken siz nasıl bu tavırda yaklşırsınız dedim. çıktım sinirlerim bozuldu ağlama krizine girdim sonra .. ofisteki arkadaşlarım sakinleştirdi.. ben bu strese daha fazla dayanamayacağım galiba işten ayrılmaya karar verdim..
benim üzüldüğün ne biliyormusunuz ben hamile olmadan önce yolda bile hamile birini görsem yüzüne gülümserdim.. ayrı bir şevkatle yaklaşırdım hamile olan insanlara..şimdi bu insanların benim bu halimi bile bile göre göre ..nasıl bu kadar acımazsız olabiliyorlar anlamıyorum.. bebeğim de üzüldü ben üzülünce.. kaskatı kesildi.. kendimi çok kötü hissediyorum şu anda. hatta size yazarken ağlıyorum..
canım suyu gelmemiştir rahim açılmaya başlamıştır arkadaşının... su geldikten sonra zaten en geç 24 saat içinde alınması lazım bebeğin... susuz içerde kalamaz... rahim açılmaya başlayınca iğnelerle geciktirilebiliyor onu biliyorum... ethicayı bırakmamın sebebi dr. dan çok memnundum ben ama doğum ücretleri pahalı geldi bana... o yüzden bıraktım... içim kan ağlayarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?