2010 Şubat Anneleri

bulbul canım, sen nerelerdesin bakimmm. ne zamandır bakınıyorum ama bi denk gelemedik. Adana'da ikamet eden bi sen varsın ya, merak ettim valla. ne var ne yok?

Hulencim buralardayım da bu ara okullar yeni başladı falan ya baya yoğunuz. Geçen hafta da internet problemimiz vardı pek giremiyordum. İşler yavaş yavaş hafiflemeye başladı. Şimdilerde daha sık uğrayabiliyorum son zamanlara göre. Kızım olacağını öğrendim, doktorumu değiştirdim. Olanlar bunlar görüşmeyeli Allah'a şükür. Sende ne var ne yok?

anladım canım. benim de kızım olacak allah izin verirse. haftaya ayrıntılıya gircem: sabırsızlıkla onu bekliyorum.

doktorundan memnundun sanki: niye değiştirdin? yeni doktorun kim?

benim biraz karışık canım ya. kursa başladım ağustosta iş için. haftaya bitiyor ve işle alakalı karar vermem gerekiyor. çok karışığım ve karar vermekte zorlanıyorum. aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık..! hayırlısı bakalım.

Ya doktorum Seyhan Uygulamaya geçti bölüm şefi olarak. Hasta kabul etmiyor. Ben de Ortadoğuda Ferat Beye gidiyorum şimdi. İnşallah işinle ilgili en doğru kararı vermiş olursun.

Çıkmalıyım ben şimdi. Öğle yemeği...

volescim çok hızlısın valla biz saldık ipleri aldık aldık almıyoz artık başlamak lasım galibaaa neler aldın kız anlat bakımm

tamam canım, afiyet olsun. ferhat bey çok iyi, biliyoum ben onu. iki kuzeniminde doktoru o. kib, görüşürüz.

Günaydın kızlar biz dün dr gittik kontrolümüze şükür herşeyimiz yolunda.Ama bizim cimcime iki eliyle yüzünü kapatmış göstermedi bize yüzünü dr dediki bu size küsmüş.sonra bir ara esnedi yine uykucu o zaman bir resim alabildik.sonrada arkasını döndü tamamenmirmirmirmir yani bize şimdiden cadılık yapıo evde de o kadar tembihledim güzel kızım anneye biraz hareket yap uyuma yine dedim ama sanki inat yapar gibi iki eliyle yüzünü kapatmış aman sağlıklı ya teyzeleri 305 gr olmuşuz boyumuzda 32 cm dr önden gittiğimizi söyledi Binlerce şükürki bu kontrolümüzde güzel geçti.tetenoz içinse bir doz vurul dedi.serapçım geçmiş olsun cnm acıdımı şu aşımı vurulsam bendebiran önce.

yarencim sağol güzelim. böylece kordonla alakalı korkulacak bişey olmadığını da öğrenmiş olduk sayende.

kızlar ya, bebişlere aldığınız cicileri profillerinize ekleyin de fikir alışverişi olsun. çok bişey yok ama ben ekledim: bakmak isterseniz tabiiii :kedi:

voles, sen neler aldın? buluşmada almışsın bişeyler, aldık haberlerini:)

maşşallah boyu uzun mu olacak ne senin kızın. canım sağlıklı olsun da gösternesin yüzünü, doğunca bol bol görürsün delikafadulden
hep böyle güzel haberler al inş.

hadi canım maşşalh kızına gözün aydın vay uykucu vay
hulen hoş geldin tatlım geçmiş olsun

uzun boylu olcak galiba
birazda nazlıymış baksana yüzünü göstermemişnaniknanik

Aryacım maşallah bebişine. Allah nazardan korusun..
Hulencim güle güle kullansın bebişin inşallah. Çıtçıtlı badi çok kullanılıyo diyolar.

saolun kızlar ama gr yanlış yazmışım 503 gr:))))babaya çekicek galiba aman uzun olsun bana çekmesin:))))

volescim çok hızlısın valla biz saldık ipleri aldık aldık almıyoz artık başlamak lasım galibaaa neler aldın kız anlat bakımm

kız ne hızlısı c.tesi buluşmasak çocuğum çıplak kalıcaktı... ben hiç bişey almamıştım aldıklarım ilk daha... resimlerini eklemeye çalışırım...

maşallah canım kızına bayağı uzun gidiyo boyu... Allah nazarlardan saklasın canım...

voles, sen neler aldın? buluşmada almışsın bişeyler, aldık haberlerini:)

evet canım ilk defa aldım bişeyler bende... ekleyebilirsem eklerim resimlerini...

arya maşallah kızına gözün aydın
ya boyunu sölemiş ben geçen hafta gidince 386 drm dedi ama boyu ölçülmüyo söleyemem dedi

çok sağol canım paylaşım için bu konu beni çok korkutuyordu

ahhh canım sorma bende bütün gün netteyim hangisini alsam şaşırıyorum
çok fena durumum :kedi:

KIZLAR BU ARADA BENİM GECELERİ BAZEN SAĞ BAZEN SOL BALDIRIMA SANCI GİRİYOR SANKİ KAS SIKIŞMASI GİBİ 15-20 SNYE SÜRÜYOR AMA SANCISINA DAYANAMIYORUM VARİSTEN ŞÜPHELENİYORUM AMA SİZDE VAR MI BÖYLE BİR DURUM????

yaren paylaşım içn sağol dün gece aklıma gelmişti deli yatıyorum ben gece uyanınca fark ediyorum ay kordon dolanısa die endişelenirdim hep demek sıvı eksik olunca oluyomuş sevindim

Selam arkadaşlar. arya maaşallah bebeğine. Kızlar ben tetanoz aşısını dr.uma sordum. Çok gerekli değil, sana bırakıyorum, istersen vurdur-ister vurdurma dedi. Ben de yaptırmadım.

canım benim bacaklar deilde kollarım uyuşuyo özellikte sağ taraf koca gün uyuşuk bakalım yarın doktora gidicem sağ elimle bazen peynir bile kesemiyorum o derece
seninki normal kramp olması çoğu arkadaş bacakları kasıyo die anlatıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…