2010 Şubat Anneleri

teşekkürler aykız teyzesi ....çok duyarlı bi çocuk yaaa inanamazsınız ben sabah biraz olumsuz şeler konuştum onunla ayyy bi vurdu göbeğime sanki annecim sen neden beni karalıyosun der gibi çok acıdı yaaa ben bile şaşırdım ve onunla konuşunca kedi gibi hemne elimin altına gelyo teyzeleri

esracım ayrıntılıya gıdıyosun demıı hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inş.

ya benim kızım ben 20 hafta 2 günlüğü...17.4 mm ve 430 gram normalmi sizce detaylıda 330 gr çıktı boyu az gelyo bana yaaaa

Kızlar ben çıkıyorum artık. Görüşürüz yarın inşallah. Kendinize iyi bakın.

hoşbulduk canım iim cok sukur sende iisn inş. bebişin nasıl
Iyiyim canim saol kizimda iyi su an tekme atiyo cadi selam söylüyo teyzelerine

eee anliyolar artik bizi bende konusunca sevmeye baslayinca tepki veriyo bana
Hayirlisiyla bi dogursak ta kucagimizda sevsek meleklerimizi

ya benim kızım ben 20 hafta 2 günlüğü...17.4 mm ve 430 gram normalmi sizce detaylıda 330 gr çıktı boyu az gelyo bana yaaaa
Canim o cm olmasin boyu yoksa kilosu falan normal bence

Kızlar ben çıkıyorum artık. Görüşürüz yarın inşallah. Kendinize iyi bakın.

sende kendine iyi bak canim :gitme:

kızlar bende çıkayım, belim ağrıdı oturmaktan
azıcık uzamnayım. görüşürüz.

Bende kaçtim sekerler azcik çikip hava alayim evde kapali içim sikildi
aksam üstü görüsürüzopuyorumnanaktan

voles esra naber kızz iyimisin senle heç konuşmadık yaa

iyiyim canım sağolasın sen nasılsın... evet canım denk gelemiyoruz bu ara opuyorumnanaktan

yok sevgili dünürüm ananesi doğumdan önce gelecek kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi bari kıyamam kız damadıma...

esracım 1 saat kalmış ne zaman çıkıcan canım gelinime selam söle

şimdi çıkıyorum herkese acele cvp en hızlısından verip gidiyorum... feci trafik var çünkü...

esracım ayrıntılıya gıdıyosun demıı hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inş.

amin canımın içi sağolasın dua edin benim için ne olur...

çıktım ben canlarım dikkat edin kendinize arada banada dua edin ne olur... öpüyorum çok heyecanlıyım... korkuyorum da...

çıktım ben canlarım dikkat edin kendinize arada banada dua edin ne olur... öpüyorum çok heyecanlıyım... korkuyorum da...

güle güle iyi haberlerle gel inşallah.

plaj hoşgeldin aramıza.Hayırlı olsun bebişin sağlıkla al kucağına.

doktora giden arkadaşlar hayırlı haberle dönün işallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…