Bilgencim hosgeldin canim nasilsin
göbüşün aşağıda gibi gelmedi bana. ben de bi ara diyodum da, kasıklarımda tekmeliyo,bu çocuk çok aşağıda diye. ilerleyen haftalarda yukarı çıkıyorlar merak etme a.s
.
Iyiyim canim saol kizimda iyi su an tekme atiyo cadi selam söylüyo teyzelerinehoşbulduk canım iim cok sukur sende iisn inş. bebişin nasıl
teşekkürler aykız teyzesi ....çok duyarlı bi çocuk yaaa inanamazsınız ben sabah biraz olumsuz şeler konuştum onunla ayyy bi vurdu göbeğime sanki annecim sen neden beni karalıyosun der gibi çok acıdı yaaa ben bile şaşırdım ve onunla konuşunca kedi gibi hemne elimin altına gelyo teyzeleri
ya benim kızım ben 20 hafta 2 günlüğü...17.4 mm ve 430 gram normalmi sizce detaylıda 330 gr çıktı boyu az gelyo bana yaaaa
ya benim kızım ben 20 hafta 2 günlüğü...17.4 mm ve 430 gram normalmi sizce detaylıda 330 gr çıktı boyu az gelyo bana yaaaa
Canim o cm olmasin boyu yoksa kilosu falan normal benceya benim kızım ben 20 hafta 2 günlüğü...17.4 mm ve 430 gram normalmi sizce detaylıda 330 gr çıktı boyu az gelyo bana yaaaa
Kızlar ben çıkıyorum artık. Görüşürüz yarın inşallah. Kendinize iyi bakın.
voles esra naber kızz iyimisin senle heç konuşmadık yaa
yok sevgili dünürüm ananesi doğumdan önce gelecek kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
esracım 1 saat kalmış ne zaman çıkıcan canım gelinime selam söle
esracım ayrıntılıya gıdıyosun demıı hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inş.
çıktım ben canlarım dikkat edin kendinize arada banada dua edin ne olur... öpüyorum çok heyecanlıyım... korkuyorum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?