fikirevi sağol canımm
saol cnm seninkine de maşallahbenimde 19+3 ken 295 gr dı.maşallah yarımkilo olmuş şimdi hep yarım kilo kıymayı düşünüyorum elimde hafif geliokafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
Ben daha iyiyim.. daha pozitif düşünüyorum..ben iyi oldukca bebeğimde iyi oluyor.. Ha bire tekmeliyor .hasta olsa o kadar hareketli olmaz diyorum o zaman kendimi daha da iyi hissediyorum.
sizlerde iyi olun emi..öpüyorum hepinizi.. bide sizi çok seviyorum
canım hiç acımadı hiçte bişey olmadı yada şuan için yok yani bende tek doz vuruldum
aynen o durum bende de var o kadar acıyoki anlatamam ağlıyorum resmen acısından gece
valla bi uykum geldiki sorma esmacımmm
ve dün tetanoz aşımı oldum sağlık ocağında.........benim ikili testim iyi çıktı .....aslında üçlüyü yaptırmak istemiyodum bazı arkadaşlarım yaptırmadı ikili iyi çıkınca... fakat doktorum prensibim deince yaptırdım ve riskli çıktı 155/1 ihtimal amniyosentez zamanını geçirdim zatende asla yaptırmam 2 hafta önce çok yakın arkadaşım amniyosentezden 4-5 gün sora erken doğumla bebeğini kaybetti...ve çocukta bişicik yokmuş çok üzüldük....ben bu işlemin korkunç olduğunu düşündüm ve ben bu bebeği çok istiyorum ...yaşım 33 belki risk ondandır diyorum ama herşeyede razıyım Allahıma güveniyorum:Saruboceq:
:)
yarım kiloda keseyle suyuna koy
1 kilo
amanın nasılda büyüyorlar
iyi olmana sevindim canım
moral herşeyden önemlisi
sakın bırakma kendini
bakalım doktora gitmeme de daha 1 ay var olmazsa tel edip soracagım
bakalım ne diyecek
geçmiş olsun canım saglıkla atlatacaksınız inşallah
ayrıntılıda bir sorun çıkmadı değil mi?
BU ARADA KIZLAR DAYISIYLA YENGESİ KIZIMIN ODASINA BAKIN NELER ALMIŞ???
Hepsiburada.com : DISNEY KAŞMİR PINK PRENSES HALI | Anne & Bebek & Çocuk
Hepsiburada.com : TAÇ LİSANSLI PERDELER (BARBİE DANCING PRINCESS) | Ev Tekstil
BENDE BUNLARI BİZİM UFAKLIĞA (KARDEŞİME) ALDIM
KÜÇÜK DAYI OLACAK AMA KISKANMASIN KIZIMI SONRA SEVMEZ FALAN
Hepsiburada.com : DISNEY KAŞMİR CARS HALI | Anne & Bebek & Çocuk
Hepsiburada.com : TAÇ LİSANSLI PERDELER (DISNEY THE CARS) | Ev Tekstil
Hepsiburada.com : TAÇ LİSANSLI RANFORCE TEK KİŞİLİK NEVRESİM TAKIMI (THE CARS MC QUEEN) | Ev Tekstil
bizim burdaki magazada genelde mallar turkiye fas hindistan espanya ve portekizde üretiliyo arasinda çin mali olanlar da var tabi buna dikkat etmek lazim bende çin malina karsiyim
canım bence normal ama doktoruna sormadınmı boyu kilosu normal mi diye
Esracım güzel haberlerini bekliyoruz canımopuyorumnanaktan
Kızlar ya az önce hem aile hekimimi hem de kadın doğum doktorumu aradım şu grip aşısını sormak için ikisi de grip aşısı önermiyoruz dediler. Kadın doğumcum her sene içine farklı mikrop koydukları için riskli olabilir ben önermiyorum dedi. İyi dedim ben de ne yapayım hasta olursam paşa paşa yatarım artık
Mydarling senin sorunun üstüne geldi aile hekimim domuz gribi aşısını söyledi. Sağlık bakanlığı dün mü bugün mü ne genelge yayınlamış sağlık ocaklarına domuz gribi aşısı için kişi sayısı belirtin diye. Ay sonunda gelecekmiş aşılar. Riskli grupları belirleyip sayı vereceklermiş bakanlıktan ona göre gelecekmiş. Hamilelerde bu riskli grupta dedi. Ben de şaşırdım yaa:uhm:
ahucum güle güle kullansınlar çok güzeler.
ya benim kızın boyu normalmi kızlar 17.4 cm 20+2 iz
bn çıktım kızlar iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?