2010 Şubat Anneleri

Esracım güzel haberlerini bekliyoruz canımopuyorumnanaktan

Kızlar ya az önce hem aile hekimimi hem de kadın doğum doktorumu aradım şu grip aşısını sormak için ikisi de grip aşısı önermiyoruz dediler. Kadın doğumcum her sene içine farklı mikrop koydukları için riskli olabilir ben önermiyorum dedi. ıyi dedim ben de ne yapayım hasta olursam paşa paşa yatarım artık

Mydarling senin sorunun üstüne geldi aile hekimim domuz gribi aşısını söyledi. Sağlık bakanlığı dün mü bugün mü ne genelge yayınlamış sağlık ocaklarına domuz gribi aşısı için kişi sayısı belirtin diye. Ay sonunda gelecekmiş aşılar. Riskli grupları belirleyip sayı vereceklermiş bakanlıktan ona göre gelecekmiş. Hamilelerde bu riskli grupta dedi. Ben de şaşırdım yaa:uhm:

fikirevi sağol canımm

:)

saol cnm seninkine de maşallah benimde 19+3 ken 295 gr dı.maşallah yarımkilo olmuş şimdi hep yarım kilo kıymayı düşünüyorum elimde hafif geliokafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

yarım kiloda keseyle suyuna koy
1 kilo
amanın nasılda büyüyorlar

iyi olmana sevindim canım
moral herşeyden önemlisi
sakın bırakma kendini

bakalım doktora gitmeme de daha 1 ay var olmazsa tel edip soracagım
bakalım ne diyecek

geçmiş olsun canım saglıkla atlatacaksınız inşallah
ayrıntılıda bir sorun çıkmadı değil mi?

BU ARADA KIZLAR DAYISIYLA YENGESİ KIZIMIN ODASINA BAKIN NELER ALMIŞ???
Hepsiburada.com : DISNEY KAŞMİR PINK PRENSES HALI | Anne & Bebek & Çocuk
Hepsiburada.com : TAÇ LİSANSLI PERDELER (BARBİE DANCING PRINCESS) | Ev Tekstil

BENDE BUNLARI BİZİM UFAKLIĞA (KARDEŞİME) ALDIM
KÜÇÜK DAYI OLACAK AMA KISKANMASIN KIZIMI SONRA SEVMEZ FALAN
Hepsiburada.com : DISNEY KAŞMİR CARS HALI | Anne & Bebek & Çocuk
Hepsiburada.com : TAÇ LİSANSLI PERDELER (DISNEY THE CARS) | Ev Tekstil
Hepsiburada.com : TAÇ LİSANSLI RANFORCE TEK KİŞİLİK NEVRESİM TAKIMI (THE CARS MC QUEEN) | Ev Tekstil

ahucum güle güle kullansınlar çok güzeler.

bizim burdaki magazada genelde mallar turkiye fas hindistan espanya ve portekizde üretiliyo arasinda çin mali olanlar da var tabi buna dikkat etmek lazim bende çin malina karsiyim

ne kadar beğendiğim oyuncak varsa hepsi çin malı oluyor ve alamıyorum delikafadulden

ben de çıktım toplantı var... hoşçakalın yarın görüşürüz

canım 20. haftada boy ölçmek yanlıştır belki. normalde fl(uyruk kemiğinin boyu) ile 7 çarpılıp bulunuyor ama 24. haftadan sonra. sana doktor mu dedi 17 cm diye.yoksa sen bu yöntemle mi hesapladın?

canım ben şimdi doktoruma gidip geldim yakın burayada annemin sorunu vardı yanında arkadaş olarak sordum tekrar daha erken dedi bekleyin dedi yapılması çok şart değil ama yapılsada olur dedi bilmiyorum artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…