kız pazar ancak giderim anneme. dur netten indirdiklerimi göndereyim sana. özelden msn gönder istersen. mail atayım.
anacım hikaye onlar yaa. kuş gribinde kaç insan öldü??? tavuklar öldü sadece. ilaç firmalarının ortaya attığı şeyler bence onlar. doktor akrabalarımız var. onlarla konuştuk bu konuyu: hepsi aynı fikirde benimle. ben olmam o aşıyı.
alışveriş için yardım istersen, yardımcı olabilirim canım. çok araştırdım ben.
isim konusu cidden çok zormuş yaa. o kadar araştırdık ama sadece eşimle aklımıza yatan Miray oldu. kesin değil ama bakıcaz artık.
maşallah ismide güzelmiş
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
canım valla ikilim normal çıkmıştı benimyani 56/1 olnalar bile var .....benim 155/1 ihtimal zaten amniyo zamanı geçmiş şimdi yaptırırsam erken doğumla sonuçlanırmış boşver Allah yardımcım olsun ....
mrb canım iyiyiz sen nasılsınmerhaba kızlar nasilsiniz bebisler nasil
sağol canım babası beğendi ismini kayınpederim ismi için kaynanam baya ısrarsı ama ben istemiyorum emir kağan koyucaz diyorum her seferinde baba nın ismini dioteşekkür ederiz teyzesi senin oğlunun ismide çok güzelmiş benim oğlan olsaydı Nuri kaan koycaktık ......nuri rahmetli kayın babamın adı
Evet boşver o zaman. Sen de sıkma canını. Bu ihitmal çok düşük. Alnına yazılıysa zaten kaçış yok. Bence 155/154 ihtimal 155/1 ihtimalden çok çok çok daha büyük.
Evet yardımlaşalım Hulen bu konuda. İyi olur.
bende iyim saol kızlar cin maliarina karsiyiz kızlar asla bebislere almayalim 1 lira veren 5 lirada verip bir oyuncak alir dilmi cin mali seyleri evime sokmucam
evet canım yaa ....herşey kader..ikili yeterliydi aslında iyiydide... üçlüyü yaptırıp aklımı kendi elimle karıştırdım.... hayırlısı işallah sapasağlam doğcak inci tanem....cumartesi ayrıntılı ultrasonda herşeyi gayet güzel çıktı maşallah ense kalınlığı kalbi bağısakları kemikleri biliyosun herşeye bakıyolar normal çıktı ....radyolog ben olsam bu sonuçlarla amniyo yaptırmam dedi eşime birazda o beni ferahlatıyo....
evet canım yaa ....herşey kader..ikili yeterliydi aslında iyiydide... üçlüyü yaptırıp aklımı kendi elimle karıştırdım.... hayırlısı işallah sapasağlam doğcak inci tanem....cumartesi ayrıntılı ultrasonda herşeyi gayet güzel çıktı maşallah ense kalınlığı kalbi bağısakları kemikleri biliyosun herşeye bakıyolar normal çıktı ....radyolog ben olsam bu sonuçlarla amniyo yaptırmam dedi eşime birazda o beni ferahlatıyo....
mrb canım iyiyiz sen nasılsın
sağol canım babası beğendi ismini kayınpederim ismi için kaynanam baya ısrarsı ama ben istemiyorum emir kağan koyucaz diyorum her seferinde baba nın ismini dio
papatya selmanın değil canım papatyanın iki selmanın 3 olacakherkesın ılk bebeğimi yaaaaaaaaaaa
iyiz canım sen nasılsınBiz geldik kızlar nasılsınız?
canım doktor önemli değil deyince sormadım valla tekrar geçmiş olsuncanım benimde oluyo benim biraz kötü sağ elim le bişiy kavrayamıyorum el ayak uyuşması normalmiş ama ben elimle bazen peynir bile zor kesiyorum zorluyo valla benim 2 haftadır böle bi kaç kez bahsettim ama nasıl oldun die soran bile olmadı
maşallah bence gayet ii aşağıdad değil kikızlar son zamanda kimse göbiş resmi koymadı hadi bakalım görelim büyüdülermi zemuszemus ben başlatimm benim göbiş çokmu aşağıda duruyo herkes öle dio da
çok güzel canımkızlar ben toygar ısıklının muzıklerıne ve sarkılarına bayılıyorum. bı tane sarkısı var ninni diye cok guzel kızıma dınletıyorum bende tavsıye ederım dınlerken gozlerım doluyo benım...
sözleri:
Yum usulca gözlerini
Uzat üşümüş ellerini
Sakla o masum yüregini
Zaman gibi sesiz uyu
Bu dünya dibsiz bir kuyu
Pamuktan kalbin solmadan
Hayat yüzüne vurmadan
Uyu yavrum uyu
Bu dünya dipsiz bir kuyu
Uyu melek yüzlüm uyu
Bu dünya dipsiz bir kuyu
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim s a t 24 mayıs
hoş geldin tatlım.benimde 2 lim riskli çıktı 3 lü tesdtim temiz çıktı şükür amniosenteze gerek kalmadı korkma hiç bişi yoktr dediğin gibi yaşla ilgilidir.ve dün tetanoz aşımı oldum sağlık ocağında.........benim ikili testim iyi çıktı .....aslında üçlüyü yaptırmak istemiyodum bazı arkadaşlarım yaptırmadı ikili iyi çıkınca... fakat doktorum prensibim deince yaptırdım ve riskli çıktı 155/1 ihtimal amniyosentez zamanını geçirdim zatende asla yaptırmam 2 hafta önce çok yakın arkadaşım amniyosentezden 4-5 gün sora erken doğumla bebeğini kaybetti...ve çocukta bişicik yokmuş çok üzüldük....ben bu işlemin korkunç olduğunu düşündüm ve ben bu bebeği çok istiyorum ...yaşım 33 belki risk ondandır diyorum ama herşeyede razıyım Allahıma güveniyorum:Saruboceq:
merhaba kızlar nasilsiniz bebisler nasil
ya kızma bana olsun koysaydınız keşke kaanın yanına kayınpederinin ismini yazık sevinir yaşlılara zaafım varda...:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?