2010 Şubat Anneleri

canım bende olmucam aklıma hiç yatmıyo zaten ama bayağı sansasyon yaptılar ya ondan sordum

maşallah ismide güzelmiş
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

teşekkür ederiz teyzesi senin oğlunun ismide çok güzelmiş benim oğlan olsaydı Nuri kaan koycaktık ......nuri rahmetli kayın babamın adı

Mydarling canim sakin domuz gribi asisi olmayin yan etkileri çok fazla
fransada çok fazla haber çikti bu konuda sadece el temizligine dikkat bol bol c vitanimi bagisiklik sistemini kuvvetlendirmek için.

Evet boşver o zaman. Sen de sıkma canını. Bu ihitmal çok düşük. Alnına yazılıysa zaten kaçış yok. Bence 155/154 ihtimal 155/1 ihtimalden çok çok çok daha büyük.

merhaba kızlar nasilsiniz bebisler nasil
mrb canım iyiyiz sen nasılsın

teşekkür ederiz teyzesi senin oğlunun ismide çok güzelmiş benim oğlan olsaydı Nuri kaan koycaktık ......nuri rahmetli kayın babamın adı
sağol canım babası beğendi ismini kayınpederim ismi için kaynanam baya ısrarsı ama ben istemiyorum emir kağan koyucaz diyorum her seferinde baba nın ismini dio

bende iyim saol kızlar cin maliarina karsiyiz kızlar asla bebislere almayalim 1 lira veren 5 lirada verip bir oyuncak alir dilmi cin mali seyleri evime sokmucam

Evet boşver o zaman. Sen de sıkma canını. Bu ihitmal çok düşük. Alnına yazılıysa zaten kaçış yok. Bence 155/154 ihtimal 155/1 ihtimalden çok çok çok daha büyük.

evet canım yaa ....herşey kader..ikili yeterliydi aslında iyiydide... üçlüyü yaptırıp aklımı kendi elimle karıştırdım.... hayırlısı işallah sapasağlam doğcak inci tanem....cumartesi ayrıntılı ultrasonda herşeyi gayet güzel çıktı maşallah ense kalınlığı kalbi bağısakları kemikleri biliyosun herşeye bakıyolar normal çıktı ....radyolog ben olsam bu sonuçlarla amniyo yaptırmam dedi eşime birazda o beni ferahlatıyo....

bende iyim saol kızlar cin maliarina karsiyiz kızlar asla bebislere almayalim 1 lira veren 5 lirada verip bir oyuncak alir dilmi cin mali seyleri evime sokmucam

Ben evime sokmadım. Mutfak eşyalarında çok zorlandım. Her yer Çin malı olmuş. Çin malı olmayan bir tavuk makası halen daha bulabilmiş değilim. Artık büyük alışveriş merkezleri bile bu tarz şeyler için çinlilerle anlaşıyor, bir de fransızca ingilizce gibi bir isim koyuyorlar ama didiklyince bir bakıyorsun çin malı.

E daha ne olsun o zaman. İçini ferah tut sen.

canım maşallah ayrıntılın iyi çıkmış hiç üzülme takma bilee içini ferah tut

mrb canım iyiyiz sen nasılsın

sağol canım babası beğendi ismini kayınpederim ismi için kaynanam baya ısrarsı ama ben istemiyorum emir kağan koyucaz diyorum her seferinde baba nın ismini dio

ya kızma bana olsun koysaydınız keşke kaanın yanına kayınpederinin ismini yazık sevinir yaşlılara zaafım varda...:kedi:

herkesın ılk bebeğimi yaaaaaaaaaaa
papatya selmanın değil canım papatyanın iki selmanın 3 olacak
Biz geldik kızlar nasılsınız?
iyiz canım sen nasılsın
canım doktor önemli değil deyince sormadım valla tekrar geçmiş olsun
kızlar son zamanda kimse göbiş resmi koymadı hadi bakalım görelim büyüdülermi zemuszemus ben başlatimm benim göbiş çokmu aşağıda duruyo herkes öle dio da
maşallah bence gayet ii aşağıdad değil ki
çok güzel canım
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim s a t 24 mayıs

hoş geldin tatlım.benimde 2 lim riskli çıktı 3 lü tesdtim temiz çıktı şükür amniosenteze gerek kalmadı korkma hiç bişi yoktr dediğin gibi yaşla ilgilidir.
merhaba kızlar nasilsiniz bebisler nasil

slm hoş geldimn iiyiz sen nasılsın canım.

ya kızma bana olsun koysaydınız keşke kaanın yanına kayınpederinin ismini yazık sevinir yaşlılara zaafım varda...:kedi:

yok canım nie kızayım sadece istediğim ismi koymakta özgürüm benimde ölmüş birilerinin ismini koymada zaaafım çok sinir oluyorum 4 kardeşiz hep babamın sülalesinde ölenlerin ismini koymuş lar gerçi isimimi seviyorum ama işte Kağan Riza hiç hoşuma gitmio

bencede essemiyetcim..bulbulcum valla takmıyorum artık bi çıkarmışlar yok amniyosentez yok bilmem ne hepsi para tuzağı gibi gelyo birazda eskiden annelerimiz doktor yüzümü görürmüş bak maşallah sapasağlamız annem en küçük kardeşimi 37 yaşında doğurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…