esmacım yüzünde göbüşün gibi çok tatlı
yok canım nie kızayım sadece istediğim ismi koymakta özgürüm benimde ölmüş birilerinin ismini koymada zaaafım çok sinir oluyorum 4 kardeşiz hep babamın sülalesinde ölenlerin ismini koymuş lar gerçi isimimi seviyorum ama işte Kağan Riza hiç hoşuma gitmio
kızlar malum domuz gribi alarmı var duymuşsunuzdur hamileler aşı olsun falan diyo bi fikri olan varmı ne yapıcaz
60 kadını kürtaja zorlayan skandal - Mynet Haber kızlar bu haberi okudunuzmu akannehir
bizim burdaki magazada genelde mallar turkiye fas hindistan espanya ve portekizde üretiliyo arasinda çin mali olanlar da var tabi buna dikkat etmek lazim bende çin malina karsiyim
Ben evime sokmadım. Mutfak eşyalarında çok zorlandım. Her yer Çin malı olmuş. Çin malı olmayan bir tavuk makası halen daha bulabilmiş değilim. Artık büyük alışveriş merkezleri bile bu tarz şeyler için çinlilerle anlaşıyor, bir de fransızca ingilizce gibi bir isim koyuyorlar ama didiklyince bir bakıyorsun çin malı.
Fatoscum nasilsin canim
dügün nasil geçti
Günaydın kızlar biz dün dr gittik kontrolümüze şükür herşeyimiz yolunda.Ama bizim cimcime iki eliyle yüzünü kapatmış göstermedi bize yüzünü dr dediki bu size küsmüş.sonra bir ara esnedi yine uykucu o zaman bir resim alabildik.sonrada arkasını döndü tamamenmirmirmirmir yani bize şimdiden cadılık yapıo evde de o kadar tembihledim güzel kızım anneye biraz hareket yap uyuma yine dedim ama sanki inat yapar gibi iki eliyle yüzünü kapatmış aman sağlıklı yateyzeleri 305 gr olmuşuz boyumuzda 32 cm dr önden gittiğimizi söyledi Binlerce şükürki bu kontrolümüzde güzel geçti.tetenoz içinse bir doz vurul dedi.serapçım geçmiş olsun cnm acıdımı şu aşımı vurulsam bendebiran önce.
kızlar son zamanda kimse göbiş resmi koymadı hadi bakalım görelim büyüdülermi zemuszemus ben başlatimm benim göbiş çokmu aşağıda duruyo herkes öle dio da
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim s a t 24 mayıs
Fatoş şimdi bebeğin cicilerine baktım. Maşallah sen her şeyi bitirmişsin. Kıskandım walla.
iyim aykızım saol tatlım sen nasılsın düğün çok güzeldi canım oynadım eşimle dans ettim eğlendik güzeldi sizinde vardı dimi
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim s a t 24 mayıs
ay canım benim saol daha güzelleri senin olsun inşallah yok canım daha dur ben bunlara aryı badiler patikli pijamalarda aldım şapka eldiven filan hastane çıkışını anneannesi alacakmış onu almadım bi
ay canım benim saol daha güzelleri senin olsun inşallah yok canım daha dur ben bunlara aryı badiler patikli pijamalarda aldım şapka eldiven filan hastane çıkışını anneannesi alacakmış onu almadım bi
oh ne güzel ikimizde eğlenmişizoh ne güzel bizimde vardi canim pazar günü bizde baya oynadik dans ettik koca göbisimle
görenler otur kiz dogurcan simdi deyip durdu kaydirigubbakcemile3 kizimda eglendi baya
yok sevgili dünürüm ananesi doğumdan önce gelecek kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşgeldin canım... sağlıklı sıhatli kucaklamayı nasip etsin Rabbim kızını... Hayırlısıyla doğsun inşallah hepsi...
kız damadımı çıplak bırkamayasınız sakın hastanede...
nasılsınız kızlar
kızlar resımlerı yukledınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?