2010 Şubat Anneleri

Fatoş şimdi bebeğin cicilerine baktım. Maşallah sen her şeyi bitirmişsin. Kıskandım walla.

tabikiii hayatım çocuk senin çocuğun gönlün neyi istiyosa onu koycan ismiyle yaşasın

kızlar malum domuz gribi alarmı var duymuşsunuzdur hamileler aşı olsun falan diyo bi fikri olan varmı ne yapıcaz

Ya haberlerde söyleyip duruyorlar insanın kafasına sokuyorlar. Ya ben yeni bir ilaç olduğu için bunu yaptırmaya çekinirim zaten. Rant sağlayanlar biraz da abartıyorlar diye düşünüyorum.

Korkunç bir şey ya. Ben ilk Aile hekimime gittiğimde hemşire sana kızamıkçık aşısı yapıldı mı diye sordu ben hamileyim deyince hamilelere yapmıyoruz dedi bundan 2-3 ay önce. Bir kısmı yapılmayacağını biliyor da bir kısmı bilmiyor mu anlamadım ki:uhm:

bizim burdaki magazada genelde mallar turkiye fas hindistan espanya ve portekizde üretiliyo arasinda çin mali olanlar da var tabi buna dikkat etmek lazim bende çin malina karsiyim

Ben de karşıyım canım. Hem kalitesiz ve sağlıksız oldukları her fırsatta vurgulanıyor. Ama nereye elimizi atsak çin malı çıkıyor. En bilinen büyük mağazalarda bile.
Ben bir mağazadan hastane çıkışı aldım "mini damla" markası Türk firmaymış. Gidip yine oradan o markadan alıcam, hem fiyatları uygun hem de kaliteli. Kaliteli olduktan sonra Türk malı tercihimdir.

Evet canım haklısın ismine kanmamak lazım. Mutlaka etiketine bakın

ben de 305 gr,32 cm şaşIRmıştım :) 503 gr çok iyi arya'cım, maşallah bebişine

kızlar son zamanda kimse göbiş resmi koymadı hadi bakalım görelim büyüdülermi zemuszemus ben başlatimm benim göbiş çokmu aşağıda duruyo herkes öle dio da

göbüşün aşağıda gibi gelmedi bana. ben de bi ara diyodum da, kasıklarımda tekmeliyo,bu çocuk çok aşağıda diye. ilerleyen haftalarda yukarı çıkıyorlar merak etme a.s

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim s a t 24 mayıs

hoşgeldin canım. rabbim sağlıcakla kızını kucağına almayı nasip etsin.

Fatoş şimdi bebeğin cicilerine baktım. Maşallah sen her şeyi bitirmişsin. Kıskandım walla.

ay canım benim saol daha güzelleri senin olsun inşallah yok canım daha dur ben bunlara aryı badiler patikli pijamalarda aldım şapka eldiven filan hastane çıkışını anneannesi alacakmış onu almadım bi

iyim aykızım saol tatlım sen nasılsın düğün çok güzeldi canım oynadım eşimle dans ettim eğlendik güzeldi sizinde vardı dimi

oh ne güzel bizimde vardi canim pazar günü bizde baya oynadik dans ettik koca göbisimle
görenler otur kiz dogurcan simdi deyip durdu kaydirigubbakcemile3 kizimda eglendi baya

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim s a t 24 mayıs

hoşgeldin canım... sağlıklı sıhatli kucaklamayı nasip etsin Rabbim kızını... Hayırlısıyla doğsun inşallah hepsi...

ay canım benim saol daha güzelleri senin olsun inşallah yok canım daha dur ben bunlara aryı badiler patikli pijamalarda aldım şapka eldiven filan hastane çıkışını anneannesi alacakmış onu almadım bi

kız damadımı çıplak bırkamayasınız sakın hastanede...

Hepsini güzel güzel giyer inşallah bebeğin. Ya öyle de bi ters zamana geliyorlar ki. Kış sonu bebekler doğuyor inşalah. Sonra bahar,yaz. İnsan ne alacağını da bilemiyor. Bi de ben Adana'dayım ya. Şubat sonu dedin mi havalar başlar ısınmaya.Mayısta artık yaz olur. 0-3 ay kışlık, 3-6 ay yazlık,6-9 ay hem yazlık hem kışlık....:uhm:

sağol volescim teşekkürler sende canım kızlar çoğunlukta galiba

PLAJ canim kizinin ismi çok güzelmis masallah
çok begendim adi gibi güzel olur insallah

oh ne güzel bizimde vardi canim pazar günü bizde baya oynadik dans ettik koca göbisimle
görenler otur kiz dogurcan simdi deyip durdu kaydirigubbakcemile3 kizimda eglendi baya
oh ne güzel ikimizde eğlenmişiz
hoşgeldin canım... sağlıklı sıhatli kucaklamayı nasip etsin Rabbim kızını... Hayırlısıyla doğsun inşallah hepsi...

kız damadımı çıplak bırkamayasınız sakın hastanede...
yok sevgili dünürüm ananesi doğumdan önce gelecek kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasılsınız kızlar

kızlar resımlerı yukledınız mı

iyiz canım hoş geldin evet bende sordum cvp veren olmadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…