Akpakçım sağol.
Fatoşçum hoşgeldin.Stres yapma.Daha çok yükselir
fatoş neden düşmüyor ki canım?
Fatoşçum kafana takma ama sürekli onu düşünme hatta mümkünse oyalanacak bir şey bul kendine. Tabi çok ta yorulma dinlenmen de gerekli
merhaba kızlar çakırgözlüm kolay gelsin canım fatoşum nasılsın iyimisin biraz daha? daha kimler var burada nasılsınız canlarım
güle güle canım nerdeydinki bizde seni öpüyoruz Şeniz sırnaşık şeyKızlaar ben artık evime gidiyorum hepinize iyi geceler.
Kocaman öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
Ben iki aydır kilo almıyorum kızlar ya.. İştahım da yerşnde halbuki
havvacım ne güzelya ben 12 kg almışım yani hamileliğimin başından beri ayda 2 kilo doktor çok dedi ama benim bebişde baya topluymuşBen iki aydır kilo almıyorum kızlar ya.. İştahım da yerşnde halbuki
oh ne güzelyaaaaa ben neden böle oldum ben 51 le hamile kaldım 62 çıkıyorum :kedi:ben 53le hamile kaldım bu sabah 54 çıktım tartıda
maşallah ozaman canım size.havvacım ne güzelya ben 12 kg almışım yani hamileliğimin başından beri ayda 2 kilo doktor çok dedi ama benim bebişde baya topluymuş
ben 53le hamile kaldım bu sabah 54 çıktım tartıda
evet banada boyunu söylemek mümkün değil dedi.. ama kağan kocatepeyi dinlemiştim ultrason kağıdında fl diye bi ölçü var onu 7 ile çarpın boyunu öğrenin diyodu belki tam doğru değildir ama ben yaptım 32cm çıktıkizlar bende gecen gün gittim ozaman 21+4 tü kilosuna 500 grm dedi. ama boyu icin henüz birsey demedi! tam ölcüm cikmaz dedi!sizin doktorlar söylüyormu boyunu? neyse canolar ben kactim yarim okrum artik!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?