2010 Şubat Anneleri

iyi akşalar kızlar
benim eşim buğün gececi
evde tekim
yarın misaifrlerim gelecek

temizliğimi buğün yaptım
yarında pasta çörek yapacagım inş.

fatoşcum niye düşmüyor tansiyonun canım ya.

merhaba kızlar çakırgözlüm kolay gelsin canım fatoşum nasılsın iyimisin biraz daha? daha kimler var burada nasılsınız canlarım

Kızlaar ben artık evime gidiyorum hepinize iyi geceler.
Kocaman öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

Ben iki aydır kilo almıyorum kızlar ya.. İştahım da yerşnde halbuki

çokmu hareketlisin canım. birde bünye meselesi üst komşumuzun gelini var oda hamile
kadın hiç kilo almamış inanın yemende iyi ama diyor almıyorum diyor.bebekte sağlıklıymış.

Kızlar herrhalde bünye meselesi. Doktorum bebeğin sağlığı gayet iyi dedi.kilosu normaldi. Bu ayın 24ünde tekrar gideceğim bakalım o zaman ne diyecek. Hareketli falan da değilim canım

kizlar bende gecen gün gittim ozaman 21+4 tü kilosuna 500 grm dedi. ama boyu icin henüz birsey demedi! tam ölcüm cikmaz dedi! sizin doktorlar söylüyormu boyunu? neyse canolar ben kactim yarim okrum artik!

havvacım ne güzelya ben 12 kg almışım yani hamileliğimin başından beri ayda 2 kilo doktor çok dedi ama benim bebişde baya topluymuş
maşallah ozaman canım size.
diyet falan yap dedimi canım.

ben 53le hamile kaldım bu sabah 54 çıktım tartıda

maşallah canım sanada
sen hiç kilo almamışın miyon tiplimisin canım.
bende 53 le hamile kaldım 20 haftadayım 4 kilo almışım
banada benimki çok geliyor

kizlar bende gecen gün gittim ozaman 21+4 tü kilosuna 500 grm dedi. ama boyu icin henüz birsey demedi! tam ölcüm cikmaz dedi! sizin doktorlar söylüyormu boyunu? neyse canolar ben kactim yarim okrum artik!
evet banada boyunu söylemek mümkün değil dedi.. ama kağan kocatepeyi dinlemiştim ultrason kağıdında fl diye bi ölçü var onu 7 ile çarpın boyunu öğrenin diyodu belki tam doğru değildir ama ben yaptım 32cm çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…