2010 Şubat Anneleri

Canım zyıf hamile kalanların daha fazla kilo aldığını okumuştum.
Bünye bebeği kıtlığa karşı korumak için tedbir alıyor diyodu Kaan Kocatepe

yok canım diyet felan vermedi sadece hamur işi bide kızartma yeme dedi. zaten yiyemiyom midemi ekşitiyo

ya kizlar bu arada bebeginin cinsiyeti kiz olupta yukari mide boslugunda agrisi olan varmi...benim bebis midenin o taraflarda ve cok fazla agri oluyor mide boslugumda gögsümün tam altinda.... sanki kramp giriyor! sizdede oluyormu ya...

Duuygucum bir gece benim de öyle oldu. Ters mi yattım acaba diye düşündüm. Ama değil.Bir daha da olmadı çok şükür. Rahim büyüyor hala belki onun etkisidir

bende olmadı canım ama bendede göbek deliği ağrısı çok oluyo doktor ayrılıyo geriliyo büyüdükçe normal dedi

bende buğün evde temzilik yaptım yoruldum
karnıma kraplar giriyor
yapmasanda olmuyor ki.
bebişte benle yoruldu galiba.

Duuygucum bir gece benim de öyle oldu. Ters mi yattım acaba diye düşündüm. Ama değil.Bir daha da olmadı çok şükür. Rahim büyüyor hala belki onun etkisidir

ay valla bilmiyorum canim. bak suan yine öyleyim.... sandalyenin basinda oturamiyorum! canlarim ben kaciyorum! yarin görüsürüzzz anacimmmm mucukk mucukkk :) yegenlerime iyi bakin! zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…