2010 Şubat Anneleri

iyi geceler kızlar. ne var ne yok..
biz iyiyz çok şükür..
kızım 505 gr olmuş maaşallah :))
bel ağrılarımın hepsi normalmiş, ama doktorum yine böbrekler için tahlil istedi benden, kontrol amaçlı.. yarın onu yaptırıcam bakalım..

banada 28 şubat-1 mart verdi doktorum
ama ben 14 şubat yada 4 mart istiyorum
4 mart babamızın doğum günü :)
ona hediye verirdim ama bekleyemeyiz diye
14 şubat olsun sevgililer günü hediyesinde yırtayım diyorum
ama ben siparişimi verdim :)
benden kurtuluş yok
inci set istiyorum dogum hediyesi
bakalım kandırabilecek miyim????

kızlar sayfanıza her baktığımda içim sızlıyo
bu saatte bile gözümde yaş var
bende 18 şubatta bebeğime kavuşacaktım ama beni bıraktı ve 3 ay daha hamile kalmam yasak
umarım hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz

a.s.gunaydin guzel anneler ve melekleri esimi ise gonderdim size bi gunaydin diyeyim dedim yatmadan once insallah hersez cok iyidir

bilmiyorum canım ah bi bilsem
merhaba kızlar çakırgözlüm kolay gelsin canım fatoşum nasılsın iyimisin biraz daha? daha kimler var burada nasılsınız canlarım
canım aslında ben iyim yüksek tansiyon belirtisi olan hiç bişi yok ama yüksek anlamadım gitti
hadi gözün aydın canım maşallah bebişini
canım allah sabır versin hiç kolay değil rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah.
a.s.gunaydin guzel anneler ve melekleri esimi ise gonderdim size bi gunaydin diyeyim dedim yatmadan once insallah hersez cok iyidir

günaydın canım

ay yarın bu saatlerde bende ayrıntılıya gircem allahım ne olur ii çıksın sorun olmasın dua edin canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…