ay havvacimm aramizda 1 gün oynuyor! hayirlisi bakalim canim yaa... ay valla bu arada ben bi cikamadimm vallaaa! biraz yatayim yaa bu mide krampi öldürüyo valla! öypüyorum herkesii byyyDuygucum beniimki de 15 Şubat
Laflıyoz işte Bilgencim. Sen nasılısn
bilmiyorum canım ah bi bilsemiyi akşalar kızlar
benim eşim buğün gececi
evde tekim
yarın misaifrlerim gelecek
temizliğimi buğün yaptım
yarında pasta çörek yapacagım inş.
fatoşcum niye düşmüyor tansiyonun canım ya.
canım aslında ben iyim yüksek tansiyon belirtisi olan hiç bişi yok ama yüksek anlamadım gittimerhaba kızlar çakırgözlüm kolay gelsin canım fatoşum nasılsın iyimisin biraz daha? daha kimler var burada nasılsınız canlarım
hadi gözün aydın canım maşallah bebişiniiyi geceler kızlar. ne var ne yok..
biz iyiyz çok şükür..
kızım 505 gr olmuş maaşallah :))
bel ağrılarımın hepsi normalmiş, ama doktorum yine böbrekler için tahlil istedi benden, kontrol amaçlı.. yarın onu yaptırıcam bakalım..
canım allah sabır versin hiç kolay değil rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah.kızlar sayfanıza her baktığımda içim sızlıyo
bu saatte bile gözümde yaş var
bende 18 şubatta bebeğime kavuşacaktım ama beni bıraktı ve 3 ay daha hamile kalmam yasak
umarım hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz
a.s.gunaydin guzel anneler ve melekleri esimi ise gonderdim size bi gunaydin diyeyim dedim yatmadan once insallah hersez cok iyidir
kızlar günaydın nasılsınız hepinizi öpüyorum
ay yarın bu saatlerde bende ayrıntılıya gircem allahım ne olur ii çıksın sorun olmasın dua edin canlarım
günaydın canım...
hadi hayırlısı dualarım seninle...kasma kendini fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?