- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
gülşahçım sen girdinmi ayrıntılıya
ay yarın bu saatlerde bende ayrıntılıya gircem allahım ne olur ii çıksın sorun olmasın dua edin canlarım
anladım canım ne güzelcanım benim doktorumun usgsi ayrıntılı zaten her ay giriyorum yani :)
canım ya aslında rahatım tuzu kes dedi kestim ekmeği kes dedi kestim aç geziyom ama yine düşmüyo anlamadımHerkese günaydınlar güzel günlera.s.
Canım günaydın sen de stres yapma da şu tansiyonun bir düşsün ama yaa.
günaydın tatlı anneler ve bebişleri opuyorumnanaktan dün dr günümüzdü işe gelmediğim için bir hayli iş birikmiş onları biraz hafifleteyim birazdan size haberleri vercem
günaydın kızlar.
fatoşcum yarın iyi haberlerle geleceksin merak etme, sonra da bu sevinçle tansiyonun düşecek..:Saruboceq: Allah yardımcın olsun güzelim..
gülşah mide bulantın geçti mi kız?
esra,tuğba,pofidi haberlerinizi bekliyoruz kızlar, hadi ama..
bu gece tuvalete kalktığımda grip gibiydim, acilen önlem almam lazım..senağlama
günaydın kızlar.
fatoşcum yarın iyi haberlerle geleceksin merak etme, sonra da bu sevinçle tansiyonun düşecek..:Saruboceq: Allah yardımcın olsun güzelim..
gülşah mide bulantın geçti mi kız?
esra,tuğba,pofidi haberlerinizi bekliyoruz kızlar, hadi ama..
bu gece tuvalete kalktığımda grip gibiydim, acilen önlem almam lazım..senağlama
Günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
Günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
volescim hadi yazsana kız
günaydın kızlar...
ne var ne yok haberler iyidir inş...VOLES????
volesssssssssss kız bırak geçmişi günümüze gel canım
günaydın canlarım ... geçmişi okumadan yazmiyim dedim beklettim kusura bakmayın...
bebeğimizi gördük dün çok güzelleşmiş kızlar tam olarak yüzü çıkmış ortaya artık... boyu uzun olucak haftasına göre uzun gidiyo dedi dr. amcamız... 32 cm 690 gr olmuş... parmakları elleri çok zarif dedi... beyni çok iyi durumda kalbi çok iyi organları yerli yerinde çok şükür çok sağlıklı dedi... böbbeğindeki taşa kadar baktı adam temiz çıktı şükür... boyu uzun olduğu için değerleri hep üst sınırda çıkıyo bu iyi dedi... çok hareketliydi çok zor aldık ölçümleri sürekli tekmeleyip duruyo... artık dr. bile dayanamadı inanılır gibi değil ne kadar hareketli dedi.... iyiki çikolata yemeyi unutmuşum... yesem ne olucaktı acaba... ölçümleri alırken baş sağ başta falan diye anlatıyodu bebeğpin yerini... sonra dediki o kadar kareketliki başı solda şu anda dedi... yanlız dün konuştuğumuz konu başıma geldi... 1 tur kordon dolanması var boynunda dedi... ama sakın korkma bu korkulacak bişey değil 5 gebelikten birinde görüyoruz bunu dedi... yani %20 si gebeliklerin bu şekildeymiş... sağlıklı doğarlar hiç korkma dedi... biraz canım sıkıldı açıkçası ama sağolsun yarenin yazıyı bugün tekrar okudum içim rahatladı yine... ama o psikolojiyle bu şekilde normal doğum yapılabilirmi onu sormadım adama... bi araştırıcam internetten ama karşıma olumsuz bi yazı çıkar diye bakmayada korkuyorum... 180 tl ye muayene oldum +10 tl resim için +30 tl video için istiyorlardı ben istemedim ... muayeneden çıkarken dr. amcamız dediki çok güzel bi kızınız var bu resim benden hediye olsun ona dedi 1 tane resmimizi verdi bize... çok tatlı poz verdi kızım....
iii canım çok sevindim gözün aydın maşallah kız benim oğlanın boyuda uzun olsa bari.kordon konusunda korkma canım doktor açıklama yapmış tehlikeli bişi olsa sölerdi canım allah korusun ay şimdi gidebilirim işte
günaydın canlarım ... geçmişi okumadan yazmiyim dedim beklettim kusura bakmayın...
bebeğimizi gördük dün çok güzelleşmiş kızlar tam olarak yüzü çıkmış ortaya artık... boyu uzun olucak haftasına göre uzun gidiyo dedi dr. amcamız... 32 cm 690 gr olmuş... parmakları elleri çok zarif dedi... beyni çok iyi durumda kalbi çok iyi organları yerli yerinde çok şükür çok sağlıklı dedi... böbbeğindeki taşa kadar baktı adam temiz çıktı şükür... boyu uzun olduğu için değerleri hep üst sınırda çıkıyo bu iyi dedi... çok hareketliydi çok zor aldık ölçümleri sürekli tekmeleyip duruyo... artık dr. bile dayanamadı inanılır gibi değil ne kadar hareketli dedi.... iyiki çikolata yemeyi unutmuşum... yesem ne olucaktı acaba... ölçümleri alırken baş sağ başta falan diye anlatıyodu bebeğpin yerini... sonra dediki o kadar kareketliki başı solda şu anda dedi... yanlız dün konuştuğumuz konu başıma geldi... 1 tur kordon dolanması var boynunda dedi... ama sakın korkma bu korkulacak bişey değil 5 gebelikten birinde görüyoruz bunu dedi... yani %20 si gebeliklerin bu şekildeymiş... sağlıklı doğarlar hiç korkma dedi... biraz canım sıkıldı açıkçası ama sağolsun yarenin yazıyı bugün tekrar okudum içim rahatladı yine... ama o psikolojiyle bu şekilde normal doğum yapılabilirmi onu sormadım adama... bi araştırıcam internetten ama karşıma olumsuz bi yazı çıkar diye bakmayada korkuyorum... 180 tl ye muayene oldum +10 tl resim için +30 tl video için istiyorlardı ben istemedim ... muayeneden çıkarken dr. amcamız dediki çok güzel bi kızınız var bu resim benden hediye olsun ona dedi 1 tane resmimizi verdi bize... çok tatlı poz verdi kızım....
Esracım hadi gözün aydın bakalım bunu da atlattın. Şu kordon olayını takma kafana bak doktor da normal demiş. Zaten bişey duyup onu bunu okumaktan araştırmaktan psikopata bağladık.
ayy çok sevindimmaşallahh kızımıza hihoyyythihoyyyt
kordon meselesini de çok takma kafana yarenin yazdığı yazıyı okumasam bende evham yapardım ama yazı rahatlatıyo allah korusun bebişlerimizi...
gözün aydın olsun canım
sağol canım çok şükür gülşahcım Allahın izniyle bunuda atlattım bi şeker kaldı önümde önuda hayırlısıyla bi atlatsam tam rahatlıycam.... darısı sizlere inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?