yok anacım benim işim bitmez merak etmişsinizdir hemen anlatayım
öncelikle Allahıma bin şükür bebişim gayet sağlıklıymış dr gelişimi çok iyi dedi 536 gr olmuş boyunu tam hesaplayamadı tahminen attı biraz 17 cm falan dedi suyumda iyiymiş bebeğin kalp atışlarıda gayet iyi fiziksel olarak problem yok dedi ve sıkı durun OĞLUŞUM oluyor hihoyyyt hihoyyyt dr amcamız 100de 100 dedi alışveriş yapabilirsiniz diyor babamızda gördü kesin yani
bana gelince 70 kilo olmuşum yani 1ayda 3.5 kilo almışım drum kızdı bu hızla gidersen 25 kilo falan alırsın diyor ekmek ,hamurişi,tatlı,pilav,makarna,şeker,çukulata,cips vs. hepsi yasak yemek ye ve sınırsız meyve ye karnın acıkınca dedi bir dahaki randevumuz 1 ay sonra ozamana geldiğinde 1kilo bile almamış ol dedi yasakkelime bu hafta içinde hastaneye gidip şeker yüklemesi ve kan uyuşmazlığı için tahlil yaptıracağım bizden haberler bu kadar :sm_cool: :sm_cool:
İnşallah hiçbir anne üzülmez canım çok zor bişey, Allah yardımcısı olsun Seldanın ve tüm onun durumunda olanların.
inşallah ya doktorum önceden 80 kiloyu bulmazsın demişti doğuma kadar ama dün böyle giderse işimiz zor olacak dedi
demekki kilo doğum için sakıncalı
ama çok dikkat edeceğim düzenli ve yaralı seyler yiyeceğim
Esracım ve pofidi masallah kızlarınıza yerim ben onları.Hadi geçmiş olsun bence hamileliğimizdeki en önemşi aşamalardan birini iyi haberlerle atlattınız. Saglıkla kucagımıza alırız insallah bebisleri..
Tugba64 sana da hayırlı olsun oglusun. Masallah ona
Doremi senin kızına da masallah. Agrılar için de geçmiş olsun.Herhangi bir spor onerdi mi drun??
Kızlar buarada ben de 21 haftalıktım kontrole gittiğimde 6,5 kilo almsıtım dr gayet iyi normalde 6 kilo demisti 1 ayda 2 kilo almısım boyle gidersen ayda 2 kilo diye 11-14 arası tamamlarsın dedi. Bu arada ben de yuruyuse basladım dun yurumedim yagmur var diye ama bu hafat genelde gunde 2km yurumeye calısıyorum. Haftasonu da yuzmeye baslıycam insallah. Bence yemekten cok hareket onemli kızlar hem agrılarımızı
GÜnaydın kızlar volescİm ve pofİdİcİm gÖzÜnÜz aydın Çok sevİndİn atlattınız hayırlısıyla darısı hepİmİzİn baŞına İnŞallah valla kİlolarla baŞımız dertte olucak sanırımm
Esracım ve pofidi masallah kızlarınıza yerim ben onları.Hadi geçmiş olsun bence hamileliğimizdeki en önemşi aşamalardan birini iyi haberlerle atlattınız. Saglıkla kucagımıza alırız insallah bebisleri..
Tugba64 sana da hayırlı olsun oglusun. Masallah ona
Doremi senin kızına da masallah. Agrılar için de geçmiş olsun.Herhangi bir spor onerdi mi drun??
Kızlar buarada ben de 21 haftalıktım kontrole gittiğimde 6,5 kilo almsıtım dr gayet iyi normalde 6 kilo demisti 1 ayda 2 kilo almısım boyle gidersen ayda 2 kilo diye 11-14 arası tamamlarsın dedi. Bu arada ben de yuruyuse basladım dun yurumedim yagmur var diye ama bu hafat genelde gunde 2km yurumeye calısıyorum. Haftasonu da yuzmeye baslıycam insallah. Bence yemekten cok hareket onemli kızlar hem agrılarımızı
öncelikle Allahıma bin şükür bebişim gayet sağlıklıymış dr gelişimi çok iyi dedi 536 gr olmuş boyunu tam hesaplayamadı tahminen attı biraz 17 cm falan dedi suyumda iyiymiş bebeğin kalp atışlarıda gayet iyi fiziksel olarak problem yok dedi ve sıkı durun OĞLUŞUM oluyor hihoyyyt hihoyyyt dr amcamız 100de 100 dedi alışveriş yapabilirsiniz diyor babamızda gördü kesin yani
bana gelince 70 kilo olmuşum yani 1ayda 3.5 kilo almışım drum kızdı bu hızla gidersen 25 kilo falan alırsın diyor ekmek ,hamurişi,tatlı,pilav,makarna,şeker,çukulata,cips vs. hepsi yasak yemek ye ve sınırsız meyve ye karnın acıkınca dedi bir dahaki randevumuz 1 ay sonra ozamana geldiğinde 1kilo bile almamış ol dedi yasakkelime bu hafta içinde hastaneye gidip şeker yüklemesi ve kan uyuşmazlığı için tahlil yaptıracağım bizden haberler bu kadar :sm_cool: :sm_cool:
günaydın canlarım ... geçmişi okumadan yazmiyim dedim beklettim kusura bakmayın...
bebeğimizi gördük dün çok güzelleşmiş kızlar tam olarak yüzü çıkmış ortaya artık... boyu uzun olucak haftasına göre uzun gidiyo dedi dr. amcamız... 32 cm 690 gr olmuş... parmakları elleri çok zarif dedi... beyni çok iyi durumda kalbi çok iyi organları yerli yerinde çok şükür çok sağlıklı dedi... böbbeğindeki taşa kadar baktı adam temiz çıktı şükür... boyu uzun olduğu için değerleri hep üst sınırda çıkıyo bu iyi dedi... çok hareketliydi çok zor aldık ölçümleri sürekli tekmeleyip duruyo... artık dr. bile dayanamadı inanılır gibi değil ne kadar hareketli dedi.... iyiki çikolata yemeyi unutmuşum... yesem ne olucaktı acaba... ölçümleri alırken baş sağ başta falan diye anlatıyodu bebeğpin yerini... sonra dediki o kadar kareketliki başı solda şu anda dedi... yanlız dün konuştuğumuz konu başıma geldi... 1 tur kordon dolanması var boynunda dedi... ama sakın korkma bu korkulacak bişey değil 5 gebelikten birinde görüyoruz bunu dedi... yani %20 si gebeliklerin bu şekildeymiş... sağlıklı doğarlar hiç korkma dedi... biraz canım sıkıldı açıkçası ama sağolsun yarenin yazıyı bugün tekrar okudum içim rahatladı yine... ama o psikolojiyle bu şekilde normal doğum yapılabilirmi onu sormadım adama... bi araştırıcam internetten ama karşıma olumsuz bi yazı çıkar diye bakmayada korkuyorum... 180 tl ye muayene oldum +10 tl resim için +30 tl video için istiyorlardı ben istemedim ... muayeneden çıkarken dr. amcamız dediki çok güzel bi kızınız var bu resim benden hediye olsun ona dedi 1 tane resmimizi verdi bize... çok tatlı poz verdi kızım....
maşallah kızımıza esra annesini hiç üzmüyor.
ohh buda bitti bi aşamayı daha geçti ayrıntılıya girenler. benimkide bugün inşallah hepimiz iyi haberler alırız.
günaydın kızlara.s.
dün kızımı gördüm 29 cm 550 gr olmuş
sol elini olduğu gibi ağzına sokmuş bacaklarını caprazlamış oturuyodu
çok komikti sonra arkasını döndü tepiklere basladı
çok şükür herseyi normalmiş hersey yolundaymış
yüz hatları netleşmiş
fakat doktor kilomu fazla buldu 75 kilo olmuşum
1 aydan bu yana 4 kilo almışım azarı yedim:kedi:63 kiloyla hamile kalmıştım
hamur işi talılar abur cubur yok ekmeği olabildiğince azalt dedi
haftaya seker yüklemem var inşallah bi sorun çıkmaz bu günde tek doz tetanoz aşısı olacağım
POFİDİ,TUĞBA,DOREMİ
gözünüz aydın kızlar...
amin canım darısı sizlerin olsun inşallah... Sen ne zaman yaptırıcan canım??
Sağol canım benim... çok şükür atlattık ... Içim rahatladı işte şu kordon olayı biraz kafama takılıyo ama olağan bişeymiş şirkette arkadaşımda benim kuzeninde olmuştu hatta onun bebeğinin kolunadan dolanmıştı hiç korkma şimdi çok sağlıklı bebeği var dedi... Bunlar biraz rahatlatıyo beni... Kilo benimde normal o zaman 24. Haftamı bitirdim 8 kilo almışım... Ben çok diyodum ama??
günaydın canım... çok şükür burcu ya çok korkarak gitmiştim ama adam ilaç gibi mübarek o kadar tatlı dille anlatıyo ki... o konuşsun sabaha kadar dinle... sende iyi haberlerle geliceksin inşallah canım... kaçta randevun...?
Kızlar bugÜn benİm doĞum gÜnÜm....
saat 2 de randevum 1 de çıkıcam işte bakalım inşallah güzel haberlerle gelirim size.
dün dr a gidip bize güzel haberlerle gelenler hepinizin gözü aydın maşallah bebişlerimize topiğin iyi haberler duymaya ihtiyacı vardı inşallah yarınsa selda dan iyi haberini alacağız.
nice mutlu yıllara a.s. Sevdiklerinle beraber huzurlu nice yıllar kızımla öpüyoruz seni.
mutlu yıllara.s.
aman da topiğimizin güzel, kibarcık kızına maşallah diyelim..resmi bize de göstersene esracım...Hadi darısı şeker yüklemesine ondan da iyi haberler alırsın inş.
listede yanlışlık yoksa , erkekler geçti kızları kaydirigubbakcemile3 ben şubatta kız patlaması olacak diye bekliyordum..
valla canım bilmiyorumki burda ayrıntılı usg 350 tl fakan diyolar ama araştırma yapmam şart 4 boyutluyla ayrıntılıyı karıştırmayın diyolar bidee
SAAT 2 de randevum 1 de çıkıcam işte bakalım inşallah güzel haberlerle gelirim size.
Dün Dr a gidip bize güzel haberlerle gelenler hepinizin gözü aydın maşallah bebişlerimize topiğin iyi haberler duymaya ihtiyacı vardı inşallah yarınsa SELDA DAN İYİ HABERİNİ ALACAĞIZ.AMİNNNNNNNNN inşallah canım ağzın bal yesin dualarım onunla hep aklımda inşallah güzel haberlerle gelicek...
ben istanbul buluşma resimlerini ekliyemiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?