2010 Şubat Anneleri

maşallah kızımıza esra annesini hiç üzmüyor.

ohh buda bitti bi aşamayı daha geçti ayrıntılıya girenler. benimkide bugün inşallah hepimiz iyi haberler alırız.

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlara.s.
dün kızımı gördüm 29 cm 550 gr olmuş
sol elini olduğu gibi ağzına sokmuş bacaklarını caprazlamış oturuyodu
çok komikti sonra arkasını döndü tepiklere basladı
çok şükür herseyi normalmiş hersey yolundaymış
yüz hatları netleşmiş
fakat doktor kilomu fazla buldu 75 kilo olmuşum
1 aydan bu yana 4 kilo almışım azarı yedim:kedi:63 kiloyla hamile kalmıştım
hamur işi talılar abur cubur yok ekmeği olabildiğince azalt dedi
haftaya seker yüklemem var inşallah bi sorun çıkmaz bu günde tek doz tetanoz aşısı olacağım

maşallah kızımıza annesini hiç üzmüyor.

ohh buda bitti bi aşamayı daha geçti ayrıntılıya girenler. benimkide bugün inşallah hepimiz iyi haberler alırız.

günaydın canım... çok şükür burcu ya çok korkarak gitmiştim ama adam ilaç gibi mübarek o kadar tatlı dille anlatıyo ki... o konuşsun sabaha kadar dinle... sende iyi haberlerle geliceksin inşallah canım... kaçta randevun...?

hersey yolundaymış kuşum anlattıımopuyorumnanaktan
ve doktorum içebildiğin kadar öok su iç dedi
zaten günde 2 litre içiyordum 3 litreye çıkacak artık

Günaydın canım maşallah kızına
Şubat annelerinin bebekleri tombik olacak ama anneleri daha da tombik olacak galiba ben de 10 kilo almışım toplamdakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kocaman olmuş sıpakaydirigubbakcemile3
inşallah hepimiz herseyi yolunda tamamlarız

seninde gözün aydın canım maşallah büyütmüşsün sende epey... kiloaya benimde dikkat etmem lazım 8 kilo almışım... ve asıl kilolar bu aydan sonra alınmaya başlıyo... napıcam bilmiyorum... çokta yemiyorum aslında ama niye bu kadar yarıyo bi anlasam...

yok anacım benim işim bitmez merak etmişsinizdir hemen anlatayım
öncelikle Allahıma bin şükür bebişim gayet sağlıklıymış dr gelişimi çok iyi dedi 536 gr olmuş boyunu tam hesaplayamadı tahminen attı biraz 17 cm falan dedi suyumda iyiymiş bebeğin kalp atışlarıda gayet iyi fiziksel olarak problem yok dedi ve sıkı durun OĞLUŞUM oluyor hihoyyyt hihoyyyt dr amcamız 100de 100 dedi alışveriş yapabilirsiniz diyor babamızda gördü kesin yani
bana gelince 70 kilo olmuşum yani 1ayda 3.5 kilo almışım drum kızdı bu hızla gidersen 25 kilo falan alırsın diyor ekmek ,hamurişi,tatlı,pilav,makarna,şeker,çukulata,cips vs. hepsi yasak yemek ye ve sınırsız meyve ye karnın acıkınca dedi bir dahaki randevumuz 1 ay sonra ozamana geldiğinde 1kilo bile almamış ol dedi yasakkelime bu hafta içinde hastaneye gidip şeker yüklemesi ve kan uyuşmazlığı için tahlil yaptıracağım bizden haberler bu kadar :sm_cool: :sm_cool:

canım gerekirse diyetisyenden yardım alacakmışım
böyle gitmezmiş
ama bu ay gercekten abarttım biliyorum
tatlıyı çok fazla yedim
akşam 1 tabak çorba biraz yemek yedim ama ekmek hiç yemedim
1 kase yoğurt yedim 2 tanede ceviz yedim
fakat hepsini aralıklarla yedim
az öncede 1 bardak süt 1 yumurta 1dilim ekemek ve peynir yedim doydum
korkudan doyuyorum galiba:kedi:

Günaydın Esracım, hadi gözünaydın için rahat etmiştir şimdi. Seldacım ne yaptı acaba, inş, saglıklı bir şekilde bebeğini kucağına alır.

Günaydın tatlım, bebeğin iyiymiş maşallah ona bende fazla kilo alanlardanım sanırım 63-64 arası başladık şimdi 69-70 arası bir kilodayım bundan sonra daha dikkatli olmamız gerek, ekmeği kesip yürüyüşe devam ederek kilo alımına engel olucaz inş.

kocaman olmuş sıpakaydirigubbakcemile3
inşallah hepimiz herseyi yolunda tamamlarız

amin canım inşallah... hepimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kavuşalım yavrularımıza.. kucaklayalım koklayalım inşallah... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın Esracım, hadi gözünaydın için rahat etmiştir şimdi. Seldacım ne yaptı acaba, inş, saglıklı bir şekilde bebeğini kucağına alır.

sağol canım hemde ne rahatlamak... darısı tüm ayrıntılıya gircek arkadaşlarıma inşallah... seldanın yarın kurul toplanıyo.. karar verilicekmiş ama olumlu bi karar çıkacağından çok eminim... bizim topikte kimse üzülmiycek... herkes en sağlıklısından kavuşucak meleklerine Allahın izniyle...

herseyin yolunda olması ne güzel:teytey:
benimde kilom fazlaymış :1no2: aynı şeyleri banada yasakladı doktor

Tugbacım gözünaydın, bebiş kocaman olmuş maşallah bende cumartesiyi iple çekiyorum bakalım ne haberler getiricem sizlere.

İnşallah hiçbir anne üzülmez canım çok zor bişey, Allah yardımcısı olsun Seldanın ve tüm onun durumunda olanların.

GÜnaydın kızlar volescım ve pofıdıcım gÖzÜnÜz aydın Çok sevındın atlattınız hayırlısıyla darısı hepımızın baŞına ınŞallah valla kılolarla baŞımız dertte olucak sanırımm

inşallah ya doktorum önceden 80 kiloyu bulmazsın demişti doğuma kadar ama dün böyle giderse işimiz zor olacak dedi
demekki kilo doğum için sakıncalı
ama çok dikkat edeceğim düzenli ve yaralı seyler yiyeceğim

Esracım ve pofidi masallah kızlarınıza yerim ben onları. Hadi geçmiş olsun bence hamileliğimizdeki en önemşi aşamalardan birini iyi haberlerle atlattınız. Saglıkla kucagımıza alırız insallah bebisleri..

Tugba64
sana da hayırlı olsun oglusun. Masallah ona

Doremi senin kızına da masallah. Agrılar için de geçmiş olsun.Herhangi bir spor onerdi mi drun??

Kızlar buarada ben de 21 haftalıktım kontrole gittiğimde 6,5 kilo almsıtım dr gayet iyi normalde 6 kilo demisti 1 ayda 2 kilo almısım boyle gidersen ayda 2 kilo diye 11-14 arası tamamlarsın dedi. Bu arada ben de yuruyuse basladım dun yurumedim yagmur var diye ama bu hafat genelde gunde 2km yurumeye calısıyorum. Haftasonu da yuzmeye baslıycam insallah. Bence yemekten cok hareket onemli kızlar hem agrılarımızı

opuyorumnanaktan inşallah canım hepimiz hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimize kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…