2010 Şubat Anneleri

kızlar ben epidural sezeryan oldum.merak eden olursa yardımcı olurum.arlatırım yani....

kızlar ben doktora gittim sabah
kolumdaki uyuşma için magnezyum benexol gynoferon verdi sinir sıkışmasından oluyomuş bu kadar ağrı ve uyuşma.
gerçi dün doktora gidicem die sölemiştim ama soran olmadı topikte görünmez oldum sanırım kimse görmüyo beni

Kızlar bugÜn benİm doĞum gÜnÜm....

doğum günün kutlu olsun canım. sağlıklı mutlu nice senelere..a.s.

kızlar buluşmadan resimler...

kızlar resimler süper maşallah. esracım gayet güzel çıkmışsın,neden beğenmedin ki..burcu sen kaç kilo aldın, hala zayıf duruyorsun..

benım kız hareketlendı sanırım karnımın ıcı pıtır pıtır oldu :asigim:

ooh maşallah , keyfine diyecek yoktur şimdi senin..daha çok tepiklen emii..şakkıdı

tatlım endişelenme, normal bunlar..bende de olmuştu.. dinlenmene bak sen, sonra tepikler gelecek kendiliğinden..

benim zeynoda grip çok kötü olmasın.hemde bana bulaştırmasın diye hemen ilaç verdim..iki gündür iyi gibi toparlanıyo..

geçmiş olsun canım..

sağol canım teşekkür ederim herşey gönlünce olsunnn

aaaaa :1shok: dün hiç görmemişim canım kusura bakma..a.s. ilacı düzenli olarak kullan bari, baya çektin sen bu kolundan.inş hemen geçer canım..

esma geçmiş olsun canım...
kızlar ben böyle kısa süreyle girdim.haberlri aldım şimdi çıkayım ben hepinizi öptüm..Şeniz

aaaaa :1shok: dün hiç görmemişim canım kusura bakma..a.s. ilacı düzenli olarak kullan bari, baya çektin sen bu kolundan.inş hemen geçer canım..

sağol canım eksik olma
ilaç 10 gün lük geçiricek ama geçmesse gel gene dedi doktorum

sağol canım çok teşekkür ederim çok öptümm

ay olur mu hiç şeker valla ben bile sabahtan beri işi gücü bıraktım geçmiş okuyorum bazen unutuluyor affet artık bizi kaydirigubbakcemile5
bende dün dr sordum uykumdan uyanıyorum elim kolum ayağım uyuşuyor 1 saat ovuyorum geçsin diye dr banada magnezyum ilacı yazdı adını okuyamıyorum arapça gibi ya:bbo: birde elevit yazdı işte kan ilacımda bitiyor dedim yine santafer fort yazdı daha alamadım bile

sağol canım benim
hep kızlara soruyolar nasıl geçti doktor kontrolün nasıl oldun die merak ediyolar işte bana soran olmayınca bozuldum önemsemem sizleri sallamam bile.

demek seninde uyşma vardı benim sağ elimde çok fenaydı canım elim kavrama tutma özelliğini yitiricek sandım peynir keserken bile zorlandım düşün ama hamilelilktenmiş işte
serapçım arkadaşım senlekonuştuk tabi sana sözüm yok sağol canım benim

kızlar ben yine bankaya gidiyorum aman sıkıldım yine bu işten oğluşumla bir gün geçirdikten sonra iş baydı gelince görüşürüz opuyorumnanaktan

kızlar ben patronumla konuştum bugün iş izin konularını
sizede danışayım
patronum dediki ne şekilde izin alıp kullanmak istersen ne zaman başlamak istersen başla
şöle bişiyde yapabiliriz dedi eğer bebeğime bakmak isterim dersen bu nedenle işi bırakmak istersen senin tazminatını öderim işsizlikte bildirim işsizlik maaşınıda alırsın dedi bebek küçükken sürekli rahatsızlnıcak normal bişiy dedi hep aklın bebeğinde olucak bu sefer verimin düşücek dedi bebeğini büyütmek kimseye bırakmamak bence daha iyi dedi senin çalıştığın bu iş ortamını daha sonrada bulursun ama dedi bebeğini zamanında annesiyle büyümesi çok daha iyi dedi bebeği büyütürsün sonra ben çalışmak istiyorum dersin dedi sana iş ayarlamaya çalışırım dedi
ama sen özgürsün çalışıcam dersen gene yanımda çalış dedi eğer çıkıcam dersen tazminatını öderim dedi
banada çok mantıklı geldi kaynanam ben bakarım dio ama ne kadar eğitim vericek nekadar bakıcak hep kafamda soru işareti zaten yaşlı kendine hayrı yok eşim o bakar eski toprak dio ama

kızlar ya o kadar kısı gorunuyo yazan yok gecmis olsun cnm essemayıt insallah agrilarin gecen benimde ayagimdan kasigima bi agri giriyo bazen aci veriyo cok seni niye onemsemiyelim ama bazen bazi arkadaslar istediklerine cevap veriyo gormediklerine de ola bilir kusme bize

Slm kızlar nasılsınız? Bebişler nasıl ? Sizlere cok yazamıyorum.Fırsatım olmuyor malesef.Ama takip etmeye calısıyorum.Hemen hemen hergün topikteyim ama yazamıyorum .
VOLES , POFİDİ, TUĞBA canm hepinizin gözünüz aydın.Maşşallah bebişerinize de sizede.Allah sağlıklı şekilde kollarınıza almayı nasip etsin.
mydarling canm doğum günün kutlu olsun bebeğinle kutladıgın ilk dogum günün bu cok güzel bir duygu olsa gerek :) Allah beraber nice doğum günlerine erdirsin canım.

Selda arkadasım durumuna cok üzüldüm.Allahtan ümit kesilmez canm. Sen ümidini yitirme beraber üstesinden geleceksiniz inşallah. Dualarımız sizinle.Allahım bebeğini sana bağışlasın. Amin.

Kızlar buluşma fotolarınızı eklemişssiniz sanki ama ben göremedim. Kaçıncı sayfada ?

Hııı unutmadan bu domuz gribi aşısını ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar ? İlk öncelik hamilelerdeymiş. Sağlık ocaklarında bi bilgi veriyorlarmı acaba ? Yarın bi gidip sorayım.

Benim Kontrolüme 10 gün kadar var .Bebişimi cok özledim.Nasıl cok merak ediyorum.Artık içimi kemiriyor gibi kazıyor sanki . Annemde tırnakları cıkmıştır artık tırmıklıyordur diyor :)
Ya kızlar hani midem kaynıyor derlerya yediklerin agzına gelir miden ekşir işte benim bu aralar öyle .
Bazen cok kötü oluyor.
Kiloya gelince 49 oldum bile doktor hanm bakalım kızacakmı bize . 43 kilo ile hamile kaldım şuan 49 um. Çokk iştahım açıldı çokk. Gecenin bir yarısı yatagımdan kalkıp patates kızarttım ketceplı mayonezli yedim.Yanınada tabiki çay demledim. Eşim de uyandı bunlar da ne bu saatte üşenmeden patates kızartmıs birde cay demlemiş diyor. Beraber afiyetle yedik. :) Bu aralar gece yemekleride cıktı ekstradan.Kocişte benle berabar gidiyor bakalım allah sonumuzu hayır etsin :):)

Ayyy çenem düştü böyle yazamıyorum yazamıyorum yazdımmı destan yazıyorum.

Eeee sizler ne yapıyorsunuz bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…