Kızlar bugÜn benİm doĞum gÜnÜm....
kızlar buluşmadan resimler...
benım kız hareketlendı sanırım karnımın ıcı pıtır pıtır oldu :asigim:
kızlar size bırsey sorucam ben benım oglum 2-3 gundur cok hareketsız gıbı gelıyor yanı bundaN 3- GUN önce acayıp hareketlıydı tekmelerı cok hıssedılıyortdu ama suan cok huzursuzum ne yapacagımı bılmıyorum bundan 1 hafta once doktordaydık bır problemde yoktu neden sımdı boyle hareketsız acaba cok huzursuzum ne yapacagımı bımıyorum kızlar....
benim zeynoda grip çok kötü olmasın.hemde bana bulaştırmasın diye hemen ilaç verdim..iki gündür iyi gibi toparlanıyo..
ay bittim valla 1gün girmedim 50 sayfa olmuş oku oku bitmedikafamçokkarıştı
neyse artık tüm arkadaşlara tekrardan merhaba diyorum opuyorumnanaktan hepinize çok teşekkür ederiz teyzeleri Şeniz bugün dr ve ayrıntılıya gidecek arkadaşlar hepinizin güzel haberlerini bekliyoruz.
voles canım maşallah kızınapofidi senin kızınada tatlım sende beni gibi yasaklısın demek kaydirigubbakcemile3 dikkat etmek lazım valla drda erken doğuma sebep oluyor dedi tırstım vallaakannehir
selda tatlım güçlü bir annesin sen yarın güzel haberlerini bekliyoruz seni çok seviyoruz dualarımız seninle ve bebişinle :Saruboceq: :Saruboceq:
plaj canım sende hoşgeldin aramıza kızında hayırlı olsun:1hug:
bulut inan çok üzüldüm canım Allah sabırlık versin en yakın zamanda sanada nasip etsin bende 2.5 aylıkken kaybettim çok acı seni anlıyorum oyüzden ama Rabbim tekrar nasip eder emin ol :teselli:
mydarling tatlım biraz geç oldu ama DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN sevdiklerinle nice sağlıklı güzel mutlu günler geçirmeni dilerim a.s. opuyorumnanaktan
ay kızlar resimleriniz pek güzel maşallah size ve bebişlere
inş. unuttuğum kimse yoktur ben yemek yemeye gidiorum birazdan gelirim şutarafagitti
kızlar ben doktora gittim sabah
kolumdaki uyuşma için magnezyum benexol gynoferon verdi sinir sıkışmasından oluyomuş bu kadar ağrı ve uyuşma.
gerçi dün doktora gidicem die sölemiştim ama soran olmadı topikte görünmez oldum sanırım kimse görmüyo beni
aaaaa :1shok: dün hiç görmemişim canım kusura bakma..a.s. ilacı düzenli olarak kullan bari, baya çektin sen bu kolundan.inş hemen geçer canım..
doğum günün kutlu olsun canım. sağlıklı mutlu nice senelere..a.s.
kızlar resimler süper maşallah.esracım gayet güzel çıkmışsın,neden beğenmedin ki..burcu sen kaç kilo aldın, hala zayıf duruyorsun..
ooh maşallah, keyfine diyecek yoktur şimdi senin..daha çok tepiklen emii..şakkıdı
tatlım endişelenme, normal bunlar..bende de olmuştu.. dinlenmene bak sen, sonra tepikler gelecek kendiliğinden..
geçmiş olsun canım..
kızlar ben doktora gittim sabah
kolumdaki uyuşma için magnezyum benexol gynoferon verdi sinir sıkışmasından oluyomuş bu kadar ağrı ve uyuşma.
gerçi dün doktora gidicem die sölemiştim ama soran olmadı topikte görünmez oldum sanırım kimse görmüyo beni
esma geçmiş olsun canım...
kızlar ben böyle kısa süreyle girdim.haberlri aldım şimdi çıkayım ben hepinizi öptüm..Şeniz
sağol canım eksik olma
ilaç 10 gün lük geçiricek ama geçmesse gel gene dedi doktorum
ay olur mu hiç şeker valla ben bile sabahtan beri işi gücü bıraktım geçmiş okuyorum bazen unutuluyor affet artık bizi kaydirigubbakcemile5
bende dün dr sordum uykumdan uyanıyorum elim kolum ayağım uyuşuyor 1 saat ovuyorum geçsin diye dr banada magnezyum ilacı yazdı adını okuyamıyorum arapça gibi ya:bbo: birde elevit yazdı işte kan ilacımda bitiyor dedim yine santafer fort yazdı daha alamadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?