2010 Şubat Anneleri

ELBETTE BİR SORUN OLDUGUNDA SEZERYAN OLMALI AMA ÇOGU DOKTOR GEREK OLMADIGI HALDE SEZERYAN YAPIYOR BU ARADA SEZERYAN YASAKLANDIMI:1shok:

bıldıgım kadarıyla artık yasak cok zor durumda olmadıkca anne yada bbek normal dogurtuncaya kadar gıdıyorlar ve normal dogum yaptıran doktorlar daha cok para alıyormus ole dıye duymustum haberlerde canım benımde cok bılgım yok bu konuda ama artık eskısı gıbı doktorlar kafasına gore sezeryan yapamayacak

Bence işin kolayına kaçıyorlar normal yapabilecek insanları bile sezeryana alıyorlar bende ekim annelerini takip ediyorum 1-2 kişi normal oldu ve normal isteyen çok kişi sezeryanla dogum yaptı. Bu işte bir gariplik var ama elimizden bişey gelmiyor. Eskiden sezeryan mı vardı benim annem sekiz dogum yapmış ve hepsini evde yapmış hiçte birşey olmamış, hepimiz çok saglıklıyız maşallah.

haberlerı ızlıyorum su an ankarada ılkogretım okulunda domuz grıbı vırusu gorulmus 4 cocukta :1shok:

evet ya bende gordum onu saglık bakanında cok kotu konusmustu gecen ası gelecekmıs cocuklara gebelere ve 64 yasından yaslı olanlara oncelık tanıyacaklarmıs 24 yas altı daha rısklı gruba gırıyomus rahatlatacagı yerde daha boyle strese soktu ınsanları :1shok:

bı yandan pek ınanasım gelmıyo bu hukumetın hıcbı dedıgıne de yaptıgına da... saglık bakanımız aldıgı o kadar ası elınde kaldıgı ıcın mı boyle yapıyor bu ne telas dıye dusunuyorum... zamanında sars cıktı,kus grıbı cıktı,cıktı da cıktı bu ınsanlar ne ıse yarıyolar orda dıye dusunup sınır oluyorum. bı yandan da korkuyorum ya senaryolar gercek olursa dıye... aslında kendımden daha cok bebegım ıcın,esım ıcın korkuyorum. asısı gelırse bende olurum benımkınıde kolundan ceke ceke ası olmaya gotururum. bu hamılelık ıyıce duygusallastırdı benı. esıme daha bı duskun oldum sımdı onun bı yerı agrısa ben dertlenıyorum oturup aglıyorum...
Allah sonumuzu hayır etsın arkadasım ne dıyım :Saruboceq:

ben bu aşı işini saglık ocagında sordum aşılar gelmemiş henüz oyüzden pek bilgimiz yok dediler ama riskli grubun listelerini istemişler gebelerde bu listenın içinde

Merhaba herkese şöyle bir geçmise bakdım kızlar bulusmadan rersımler eklenmış hepiniz cok hos cıkmıssınız göbişlerde HARıKA...

kızlar size bırsey sorucam ben benım oglum 2-3 gundur cok hareketsız gıbı gelıyor yanı bundaN 3- GUN önce acayıp hareketlıydı tekmelerı cok hıssedılıyortdu ama suan cok huzursuzum ne yapacagımı bılmıyorum bundan 1 hafta once doktordaydık bır problemde yoktu neden sımdı boyle hareketsız acaba cok huzursuzum ne yapacagımı bımıyorum kızlar....

Benimde dün çok hareketsizdi ama şimdi normal, sanıyorum pozisyonlarından dolayı hissedemiyoruz bazan, ayrıca uyuyorlardır hep hareket halinde olamazlarya değil mi, takma kafana iyidir bebeğin.

Özlemcim endişelenme hiç bu haftalarda hareketleri düz<ensiz olabiliyormuş. Bazen hiç hareket etmezler bazen de çok hareketli olabilirlermiş. Zamanla düzene girecekmiş hareketleri Kaan kocatepe nin sitesinde okumuştum

Benimde dün çok hareketsizdi ama şimdi normal, sanıyorum pozisyonlarından dolayı hissedemiyoruz bazan, ayrıca uyuyorlardır hep hareket halinde olamazlarya değil mi, takma kafana iyidir bebeğin.

Çok sagol canım ınsallah oyledır sankı boyle cok yavas bır hareket hısseder gıbı oluyorum ama oncekılerle kıyaslayınca ıcım kotu oluyor...

Özlemcim endişelenme hiç bu haftalarda hareketleri düz<ensiz olabiliyormuş. Bazen hiç hareket etmezler bazen de çok hareketli olabilirlermiş. Zamanla düzene girecekmiş hareketleri Kaan kocatepe nin sitesinde okumuştum

Off canım inşallah öyledir çok sağolun vallahi böyle olunca insan kendini nasıl kötü hissediyor ama onun hareketlerini hissedince de bir rahatlıyorum of...

canım seni doktor yönlendiriyo zaten normal doğumdada sanıyomusunki her an ıkınıyosun doktorla kontak halindesin epidural normal doğumda sonuna kadar uyuşturmuyolarmış ağrıyı azaltıp ıkınmanı sağlıyolarmış yapanlar çok memnun geçenlerde arkadaş yeni doğum yaptı oda çok memnun

Doguma kadar sancı çekiceksem zaten gerisi kolay dogum anında agrı hissetmemiştim ben, epiduralde istemem açıkçası.

anladım canım arastırmak lazım a.s

meleksen nerden buluyosun kız boyle guzel sıtelerı sımdı actım dınlıyorum bende :asigim:

kızlar merhabalar...
voles,tuba64,pofidi hepinizin gözü aydın bebeklerinizi görmüşsünüz ne güzeel..tuba oglunda hayırlı olsun canım..ya gerçektende erkeklerde geç gösteriyormuş.benim kuzenimin eşide şubat annesi olacakbayy daha iki gün önce ögrendiler cinsiyetini.göstermiyordu herkes kız beklerken erkek demiş doktor..

maydarlıngdogum günün kutlu olsun canım.saglıklı uzun ömürlerin olsun evlatarınla ve eşinle beraber....

resimler bi harika hemen volesi tanıdım .digerlerinide yazmışsınız çıkarttım.ya digerlerininde resimlerini görseydik keşke....

ya kızlar acayip derecede iştahım açıldı.bir kilo aldım diye sevinirken.evdki tartıyo 15 gündar tartılmıyordum.bi bakayım dedim.ayy 15 günde iki kilo almışım çok üzüldüm.ama biliyorum neden.sürekli çikolata.cips yiyip duruyorum.bu aralar tatlıya karşı direnemiyorum..ne yapacaksam...
benim zeynoda grip çok kötü olmasın.hemde bana bulaştırmasın diye hemen ilaç verdim..iki gündür iyi gibi toparlanıyo....
grip aşısı kızlar ben oldum grip aşısını.doktorum tavsiye etti vurun dedi,hatta kendi doktorumada yetinmedim başka doktoroda danıştım vurunsan iyi olur bir sakıncası yok dedi.bend vurundum.artık bilmiyorum yani ..
kaçırdıgım başka bişey varsa kusura bakmayın...

ay bittim valla 1gün girmedim 50 sayfa olmuş oku oku bitmedikafamçokkarıştı
neyse artık tüm arkadaşlara tekrardan merhaba diyorum opuyorumnanaktan hepinize çok teşekkür ederiz teyzeleri Şeniz bugün dr ve ayrıntılıya gidecek arkadaşlar hepinizin güzel haberlerini bekliyoruz.
voles canım maşallah kızına pofidi senin kızınada tatlım sende beni gibi yasaklısın demek kaydirigubbakcemile3 dikkat etmek lazım valla drda erken doğuma sebep oluyor dedi tırstım vallaakannehir
selda tatlım güçlü bir annesin sen yarın güzel haberlerini bekliyoruz seni çok seviyoruz dualarımız seninle ve bebişinle :Saruboceq: :Saruboceq:
plaj canım sende hoşgeldin aramıza kızında hayırlı olsun:1hug:
bulut inan çok üzüldüm canım Allah sabırlık versin en yakın zamanda sanada nasip etsin bende 2.5 aylıkken kaybettim çok acı seni anlıyorum oyüzden ama Rabbim tekrar nasip eder emin ol :teselli:
mydarling tatlım biraz geç oldu ama DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN sevdiklerinle nice sağlıklı güzel mutlu günler geçirmeni dilerim a.s. opuyorumnanaktan
ay kızlar resimleriniz pek güzel maşallah size ve bebişlere
inş. unuttuğum kimse yoktur ben yemek yemeye gidiorum birazdan gelirim şutarafagitti

sağol canım çok teşekkür ederim hep beraber inşallah nice yıllaraa

canım hosgeldın...
gecmıs olsun zeynoya :sinifsinif:
bendede bu aralar abur cubura bı meyıl war ama sımdılık frenlemeye calısıyorum kendımı :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…