ELBETTE BİR SORUN OLDUGUNDA SEZERYAN OLMALI AMA ÇOGU DOKTOR GEREK OLMADIGI HALDE SEZERYAN YAPIYOR BU ARADA SEZERYAN YASAKLANDIMI:1shok:
haberlerı ızlıyorum su an ankarada ılkogretım okulunda domuz grıbı vırusu gorulmus 4 cocukta :1shok:
evet ya bende gordum onu saglık bakanında cok kotu konusmustu gecen ası gelecekmıs cocuklara gebelere ve 64 yasından yaslı olanlara oncelık tanıyacaklarmıs 24 yas altı daha rısklı gruba gırıyomus rahatlatacagı yerde daha boyle strese soktu ınsanları :1shok:
evet ya bende gordum onu saglık bakanında cok kotu konusmustu gecen ası gelecekmıs cocuklara gebelere ve 64 yasından yaslı olanlara oncelık tanıyacaklarmıs 24 yas altı daha rısklı gruba gırıyomus rahatlatacagı yerde daha boyle strese soktu ınsanları :1shok:
Benimde dün çok hareketsizdi ama şimdi normal, sanıyorum pozisyonlarından dolayı hissedemiyoruz bazan, ayrıca uyuyorlardır hep hareket halinde olamazlarya değil mi, takma kafana iyidir bebeğin.
Özlemcim endişelenme hiç bu haftalarda hareketleri düz<ensiz olabiliyormuş. Bazen hiç hareket etmezler bazen de çok hareketli olabilirlermiş. Zamanla düzene girecekmiş hareketleri Kaan kocatepe nin sitesinde okumuştum
epıdural da acı hıssetmeden nasıl ıkınıyosun kı? hanı normal dogumda sancı gelıyor o an refleks olarak ıkınıyosun mesela. ama hıc bı acı sancı hıssetmezken nasıl ıkınabılırsın kı? garıp gelıyor bana CADIARZU
canım seni doktor yönlendiriyo zaten normal doğumdada sanıyomusunki her an ıkınıyosun doktorla kontak halindesin epidural normal doğumda sonuna kadar uyuşturmuyolarmış ağrıyı azaltıp ıkınmanı sağlıyolarmış yapanlar çok memnun geçenlerde arkadaş yeni doğum yaptı oda çok memnun
kızlar merhabalar...
voles,tuba64,pofidi hepinizin gözü aydın bebeklerinizi görmüşsünüz ne güzeel..tuba oglunda hayırlı olsun canım..ya gerçektende erkeklerde geç gösteriyormuş.benim kuzenimin eşide şubat annesi olacakbayy daha iki gün önce ögrendiler cinsiyetini.göstermiyordu herkes kız beklerken erkek demiş doktor..
maydarlıngdogum günün kutlu olsun canım.saglıklı uzun ömürlerin olsun evlatarınla ve eşinle beraber....
resimler bi harika hemen volesi tanıdım .digerlerinide yazmışsınız çıkarttım.ya digerlerininde resimlerini görseydik keşke....
ya kızlar acayip derecede iştahım açıldı.bir kilo aldım diye sevinirken.evdki tartıyo 15 gündar tartılmıyordum.bi bakayım dedim.ayy 15 günde iki kilo almışım çok üzüldüm.ama biliyorum neden.sürekli çikolata.cips yiyip duruyorum.bu aralar tatlıya karşı direnemiyorum..ne yapacaksam...
benim zeynoda grip çok kötü olmasın.hemde bana bulaştırmasın diye hemen ilaç verdim..iki gündür iyi gibi toparlanıyo....
grip aşısı kızlar ben oldum grip aşısını.doktorum tavsiye etti vurun dedi,hatta kendi doktorumada yetinmedim başka doktoroda danıştım vurunsan iyi olur bir sakıncası yok dedi.bend vurundum.artık bilmiyorum yani ..
kaçırdıgım başka bişey varsa kusura bakmayın...
kızlar merhabalar...
voles,tuba64,pofidi hepinizin gözü aydın bebeklerinizi görmüşsünüz ne güzeel..tuba oglunda hayırlı olsun canım..ya gerçektende erkeklerde geç gösteriyormuş.benim kuzenimin eşide şubat annesi olacakbayy daha iki gün önce ögrendiler cinsiyetini.göstermiyordu herkes kız beklerken erkek demiş doktor..
maydarlıngdogum günün kutlu olsun canım.saglıklı uzun ömürlerin olsun evlatarınla ve eşinle beraber....
resimler bi harika hemen volesi tanıdım .digerlerinide yazmışsınız çıkarttım.ya digerlerininde resimlerini görseydik keşke....
ya kızlar acayip derecede iştahım açıldı.bir kilo aldım diye sevinirken.evdki tartıyo 15 gündar tartılmıyordum.bi bakayım dedim.ayy 15 günde iki kilo almışım çok üzüldüm.ama biliyorum neden.sürekli çikolata.cips yiyip duruyorum.bu aralar tatlıya karşı direnemiyorum..ne yapacaksam...
benim zeynoda grip çok kötü olmasın.hemde bana bulaştırmasın diye hemen ilaç verdim..iki gündür iyi gibi toparlanıyo....
grip aşısı kızlar ben oldum grip aşısını.doktorum tavsiye etti vurun dedi,hatta kendi doktorumada yetinmedim başka doktoroda danıştım vurunsan iyi olur bir sakıncası yok dedi.bend vurundum.artık bilmiyorum yani ..
kaçırdıgım başka bişey varsa kusura bakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?