2010 Şubat Anneleri

kaydirigubbakcemile5esmacım geçmiş olsun canım...benimde sabaha karşı oluyo uyanıyorum sağ elim parmakları balon gibi şiş ama his var garip bişi

ben bu aşı işini saglık ocagında sordum aşılar gelmemiş henüz oyüzden pek bilgimiz yok dediler ama riskli grubun listelerini istemişler gebelerde bu listenın içinde

Ya ben dün de yazmıştım canım. Sağlık ocağını aradım dün doktor dedi ki sağlık bakanlığından genelge yayınlanmış sağlık ocaklarına. Sağlık ocakları riskli grupların kişi sayısını bildirecekmiş sağlık bakanlığına ay sonunda aşılar gelecekmiş sağlık ocaklarına. Doktor hamileler riskli grupta dedi.

esma geçmiş olsun canım...
kızlar ben böyle kısa süreyle girdim.haberlri aldım şimdi çıkayım ben hepinizi öptüm..Şeniz

Hoş geldin güle güle papatyakaydirigubbakcemile3 Ben de sen gerip aşısı oldun diye doktoruma sordum olabilir miyim diye. Yok dedi bana eğer kalabalıktaysan çok gerekirsen maske tak koru kendini dedi:gitme: Burnum akıyor bugün benim de korkuyorum valla.

haklısın canım bugünlerde pek alınganım kimse beni sevmiyo gibi geliyoo
sağol canım :1hug:

essmayıt bence de insan kendi bakmali bebegine ben cok uzuluyorum 3 aylik 5 aylik bebekleri annesi nakmiyo gorunce bizim tanidik 3 aylik bebegini kaynanasina bırakıyomus baksin bebek meme sutunden 2 gun vaz gecmis hep agliyomus sanki icine doguyo annesi ona bakmiyo diye allah tum arkadaslara yardım etsin cok iyi dusun cnm bebekler bebeken anneye da cok ihtiyac duyar sevgisine sefkatine anne gibi bu dunyada kimse olamaz bakamaz

Canm ne kadar iyi bir patronun varmış .Her patron bunu söylemez .Bence dedikleri cok mantıklı .Hem tazminat ödeyecek hem işsizlik maaşı alacaksın bence iyi derim. Tabiki en dogru kararı sen verirsin. Eşin kayınvaliden bebeğine senin verdiğin sefkati ve ilgiyi veremez.Ve biz bebişlerimizi 9 ay karnımızda tasıdık azıcıkta sefalarını sürelim bol bol mıncıklayıp sevelim .Huylarını ögreneleim dimi.

kaydirigubbakcemile5esmacım geçmiş olsun canım...benimde sabaha karşı oluyo uyanıyorum sağ elim parmakları balon gibi şiş ama his var garip bişi
canım ihmal etme emi doktoruna söle ilaç veriyo benim o uyuşma hiç geçmiyo işte sağ elimde damarlar ip ip çekiliyo gibi canım yanıyo damarlar kasıyomuş kendini çok şükür ALlah a şükür maşallah bebeğim sağlıklı ama benden fazla çalıyo kerata depoyu fulluyom 2 saate zor çıkıyoz kaydirigubbakcemile3

Sıkma canını bazen çok hareketli bazen çok hareketsiz olabiliyorlar birgün ben hiç hissetmedim eşim elini koydu hadi oğlum at bi tekme dedi ve anında işaret geldi benimde gün içinde kafama taktığım yanıma kar kaldı
Canım 8-9 aylığa kadar bence kendin bakmalısın eğer bu kadar izin alabileceksen işini bırakma ama alamıycaksan tekrar iş bulma imkanında varmış bence o zman bırak eşinin dediği doğru eski topraklar bizden daha iyi bakıyor benim annem benden daha sabırlı daha iyi bakıyor. Bide bebeğin eğitime ihtiyacı yok 3 yaşa kadar sevgi temzilik ve karnının doyması canım. Ama her anne biliyorum bebeğinin yanında olmak ister ama bu bazen mümkün olmuyor

Elin içinde geçmiş olsun canım.

kıyamam alllah sabır versin canım
hayırlısıyla saglık bir evlada kavuşman dileğiyle....

çok sevindim canım güzel haberlerine
hayırlısıyla benim randevumda yarın 4te
inşallah bunu da atlatacagız melegimle

Kızlar bugÜn benİm doĞum gÜnÜm....

mutlu yıllar canım güzel günlerde yaşlanman dileğiyle... zemuszemus

kızlar buluşmadan resimler...

süpersiniz valla
aman kzılar sizin göbişlere maşallah
beni görseni o kadra küçükki
gülersiniz göbegime
birde doktor
2.5 kilo aldım diye laf etti
yeme dedi ya fazla :sinifsinif:

ben karnımı doyurayım sonrada hastane yolları görünüyor bana öptük sizleri

inşallah güzel haberlerle geleceksin canım

evet canım haklısın kıyamıyorum bırakıp gidicem gelen giden hoşaf yapıcak die düşünüp durucam sonra işi bırakıp birazda sefa sürmek lazım bebekle arkasından 2 sene sonrada bi kardeş yaparım inş. :)

evet patronum çok iyidir Allah bin kere razı olsun o yüzden bırakmak istemiyorum ama söledikleri doğru bebek başkasıyla büyüyeceğine annesiyle büyüsün varsın biraz zorluk çekelim kirada da deiliz zaten

önemli bişey çıkmamış iyiki gecmiş olsuna.s.

sağol canım opuyorumnanaktan

sağol canım
6 ayına kadar izin almak istiyorum dedim ben aslında olur dedi benim için faketmez dedi ama birazda geçler lazım galiba sekreterlik işine daha verimli olması için benide tanıyo çok ince düşünüyom kafayı takıyom herşeye ondan böle konuştu yani bakalım önümüzde 3 ay var izine ayrılmama neye karar vericem bilmem

fikirevi kız 2,5 kilomu çokmuş saçmalamış doktorun ben 5 haftada 3,5 kilo aldım yaa

Kızlar bende online ım ama işlerden fırsat bulupta yazamıyorum sizelere kusura bakmayın vakıt buldukca yazabiliyorum ancak...

Dün akşam oğluşuma karyolasını aldık uyku setini karyola yatagını hepsını aldık siparişini verdik 15 gün içinde getiririz dediler ,artık yavaş yavaş alalım da 7. aydan sonra çok zorlanmayalım dedik bakalım allahım inşallah kullandığı günleride gösterir bize...

essemayıt tatlım kıra da dil diyosun ozaman niye bebegini kyananana bırakıpta kendine cocuguna iskence edicen bak biz kıradayız ama esimden kendi aklimdan bebegi bırakıp calismak gecirmiyorum allah bebeklerin de riskini verir her bebek rikila bereketile gelir derler bizim kiler insallah hepimiz bebeklerile saglikli mutlu yasariz arkadaslar

ay ne güzel Allah kullanmak nasip etsin inş.
bende almak istiyorum yaaa

oh ozemzafer allah kulanmayi nasip etsin bebisin saglikla icinde uyusun tatlı tatlı bizde bakalim tasinalim oda falan ayarlayalim bebege oyle yatagini falan alicam

Esmacım ben de Shine a katılıyorum çok iyi bir insanmış patronun. Böyle bir teklifle kolay kolay karşılaşamazsın herhalde. Senin için en uygun kararı kendin vereceksindir mutlaka.

Meleksencim güzel diyorsun kimse anne gibi bakamaz tabi ki . Ama bundan sonra da her şey onları geleceği için olacak. Ben burada bırakayım artık çocuğuma bakayım da o kadar kolay değil. Eğer 1 sene sonra bıraktığın yerden başlayabiliyorsan veya maddi olarak çalışmasan da zorluk çekmeyeceksen belki daha kolaydır. Benim işim bilişim olduğu için gideyim iki sene sonra tekrar dönerim gibi bir durum olamaz mesela. Ne bıraktığım yerde ne de aynı pozisyonda devam edemem. Ne bebeğim ne benim için hiç kolay olmayacak en fazla 4 ay yanında kalabilirim. Ben de istemem onu bırakmak. Tek tesellim annemin bakacak olması işte. Keşke herşeyi birden idare etmek elimizde olsa. Dertlendim bak şimdi:gitme:

doğru diosun canım valla
patrnum bile dedi sen 3 cü çocuğusun babanın o kadar düşünseydi baban sen olmazdın bu kadar hesaplama bence dedi artı evde eşinle ve bebeğinle ilgilenmek sana daha faydalı dedi babam gibidir Allah razı olsun ben zaten ara yı açmadan 2 yaşılarında nasipse ikinciyi almak istiyoum :kedi:

fikir verdiğin için mersi kuşum :teselli: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…