kızlar ben doktora gittim sabah
kolumdaki uyuşma için magnezyum benexol gynoferon verdi sinir sıkışmasından oluyomuş bu kadar ağrı ve uyuşma.
gerçi dün doktora gidicem die sölemiştim ama soran olmadı topikte görünmez oldum sanırım kimse görmüyo beni
evet ya bende gordum onu saglık bakanında cok kotu konusmustu gecen ası gelecekmıs cocuklara gebelere ve 64 yasından yaslı olanlara oncelık tanıyacaklarmıs 24 yas altı daha rısklı gruba gırıyomus rahatlatacagı yerde daha boyle strese soktu ınsanları :1shok:
ben bu aşı işini saglık ocagında sordum aşılar gelmemiş henüz oyüzden pek bilgimiz yok dediler ama riskli grubun listelerini istemişler gebelerde bu listenın içinde
esma geçmiş olsun canım...
kızlar ben böyle kısa süreyle girdim.haberlri aldım şimdi çıkayım ben hepinizi öptüm..Şeniz
kızlar ya o kadar kısı gorunuyo yazan yok gecmis olsun cnm essemayıt insallah agrilarin gecen benimde ayagimdan kasigima bi agri giriyo bazen aci veriyo cok seni niye onemsemiyelim ama bazen bazi arkadaslar istediklerine cevap veriyo gormediklerine de ola bilir kusme bize
kızlar ben patronumla konuştum bugün iş izin konularını
sizede danışayım
patronum dediki ne şekilde izin alıp kullanmak istersen ne zaman başlamak istersen başla
şöle bişiyde yapabiliriz dedi eğer bebeğime bakmak isterim dersen bu nedenle işi bırakmak istersen senin tazminatını öderim işsizlikte bildirim işsizlik maaşınıda alırsın dedi bebek küçükken sürekli rahatsızlnıcak normal bişiy dedi hep aklın bebeğinde olucak bu sefer verimin düşücek dedi bebeğini büyütmek kimseye bırakmamak bence daha iyi dedi senin çalıştığın bu iş ortamını daha sonrada bulursun ama dedi bebeğini zamanında annesiyle büyümesi çok daha iyi dedi bebeği büyütürsün sonra ben çalışmak istiyorum dersin dedi sana iş ayarlamaya çalışırım dedi
ama sen özgürsün çalışıcam dersen gene yanımda çalış dedi eğer çıkıcam dersen tazminatını öderim dedi
banada çok mantıklı geldi kaynanam ben bakarım dio ama ne kadar eğitim vericek nekadar bakıcak hep kafamda soru işareti zaten yaşlı kendine hayrı yok eşim o bakar eski toprak dio ama
canım ihmal etme emi doktoruna söle ilaç veriyo benim o uyuşma hiç geçmiyo işte sağ elimde damarlar ip ip çekiliyo gibi canım yanıyo damarlar kasıyomuş kendini çok şükür ALlah a şükür maşallah bebeğim sağlıklı ama benden fazla çalıyo kerata depoyu fulluyom 2 saate zor çıkıyoz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5esmacım geçmiş olsun canım...benimde sabaha karşı oluyo uyanıyorum sağ elim parmakları balon gibi şiş ama his var garip bişi
teşekkür ederim canım
az kalıyosun hemen çıkıyosun kızz hadi güle gülee :gitme:
Sıkma canını bazen çok hareketli bazen çok hareketsiz olabiliyorlar birgün ben hiç hissetmedim eşim elini koydu hadi oğlum at bi tekme dedi ve anında işaret geldi benimde gün içinde kafama taktığım yanıma kar kaldı...
kızlar size bırsey sorucam ben benım oglum 2-3 gundur cok hareketsız gıbı gelıyor yanı bundaN 3- GUN önce acayıp hareketlıydı tekmelerı cok hıssedılıyortdu ama suan cok huzursuzum ne yapacagımı bılmıyorum bundan 1 hafta once doktordaydık bır problemde yoktu neden sımdı boyle hareketsız acaba cok huzursuzum ne yapacagımı bımıyorum kızlar....
Canım 8-9 aylığa kadar bence kendin bakmalısın eğer bu kadar izin alabileceksen işini bırakma ama alamıycaksan tekrar iş bulma imkanında varmış bence o zman bırak eşinin dediği doğru eski topraklar bizden daha iyi bakıyor benim annem benden daha sabırlı daha iyi bakıyor. Bide bebeğin eğitime ihtiyacı yok 3 yaşa kadar sevgi temzilik ve karnının doyması canım. Ama her anne biliyorum bebeğinin yanında olmak ister ama bu bazen mümkün olmuyorkızlar ben patronumla konuştum bugün iş izin konularını
sizede danışayım
patronum dediki ne şekilde izin alıp kullanmak istersen ne zaman başlamak istersen başla
şöle bişiyde yapabiliriz dedi eğer bebeğime bakmak isterim dersen bu nedenle işi bırakmak istersen senin tazminatını öderim işsizlikte bildirim işsizlik maaşınıda alırsın dedi bebek küçükken sürekli rahatsızlnıcak normal bişiy dedi hep aklın bebeğinde olucak bu sefer verimin düşücek dedi bebeğini büyütmek kimseye bırakmamak bence daha iyi dedi senin çalıştığın bu iş ortamını daha sonrada bulursun ama dedi bebeğini zamanında annesiyle büyümesi çok daha iyi dedi bebeği büyütürsün sonra ben çalışmak istiyorum dersin dedi sana iş ayarlamaya çalışırım dedi
ama sen özgürsün çalışıcam dersen gene yanımda çalış dedi eğer çıkıcam dersen tazminatını öderim dedi
banada çok mantıklı geldi kaynanam ben bakarım dio ama ne kadar eğitim vericek nekadar bakıcak hep kafamda soru işareti zaten yaşlı kendine hayrı yok eşim o bakar eski toprak dio ama
kızlar sayfanıza her baktığımda içim sızlıyo
bu saatte bile gözümde yaş var
bende 18 şubatta bebeğime kavuşacaktım ama beni bıraktı ve 3 ay daha hamile kalmam yasak
umarım hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz
günaydın canlarım ... geçmişi okumadan yazmiyim dedim beklettim kusura bakmayın...
bebeğimizi gördük dün çok güzelleşmiş kızlar tam olarak yüzü çıkmış ortaya artık... boyu uzun olucak haftasına göre uzun gidiyo dedi dr. amcamız... 32 cm 690 gr olmuş... parmakları elleri çok zarif dedi... beyni çok iyi durumda kalbi çok iyi organları yerli yerinde çok şükür çok sağlıklı dedi... böbbeğindeki taşa kadar baktı adam temiz çıktı şükür... boyu uzun olduğu için değerleri hep üst sınırda çıkıyo bu iyi dedi... çok hareketliydi çok zor aldık ölçümleri sürekli tekmeleyip duruyo... artık dr. bile dayanamadı inanılır gibi değil ne kadar hareketli dedi.... iyiki çikolata yemeyi unutmuşum... yesem ne olucaktı acaba... ölçümleri alırken baş sağ başta falan diye anlatıyodu bebeğpin yerini... sonra dediki o kadar kareketliki başı solda şu anda dedi... yanlız dün konuştuğumuz konu başıma geldi... 1 tur kordon dolanması var boynunda dedi... ama sakın korkma bu korkulacak bişey değil 5 gebelikten birinde görüyoruz bunu dedi... yani %20 si gebeliklerin bu şekildeymiş... sağlıklı doğarlar hiç korkma dedi... biraz canım sıkıldı açıkçası ama sağolsun yarenin yazıyı bugün tekrar okudum içim rahatladı yine... ama o psikolojiyle bu şekilde normal doğum yapılabilirmi onu sormadım adama... bi araştırıcam internetten ama karşıma olumsuz bi yazı çıkar diye bakmayada korkuyorum... 180 tl ye muayene oldum +10 tl resim için +30 tl video için istiyorlardı ben istemedim ... muayeneden çıkarken dr. amcamız dediki çok güzel bi kızınız var bu resim benden hediye olsun ona dedi 1 tane resmimizi verdi bize... çok tatlı poz verdi kızım....
Kızlar bugÜn benİm doĞum gÜnÜm....
ben karnımı doyurayım sonrada hastane yolları görünüyor bana öptük sizleri
essmayıt bence de insan kendi bakmali bebegine ben cok uzuluyorum 3 aylik 5 aylik bebekleri annesi nakmiyo gorunce bizim tanidik 3 aylik bebegini kaynanasina bırakıyomus baksin bebek meme sutunden 2 gun vaz gecmis hep agliyomus sanki icine doguyo annesi ona bakmiyo diye allah tum arkadaslara yardım etsin cok iyi dusun cnm bebekler bebeken anneye da cok ihtiyac duyar sevgisine sefkatine anne gibi bu dunyada kimse olamaz bakamaz
Canm ne kadar iyi bir patronun varmış .Her patron bunu söylemez .Bence dedikleri cok mantıklı .Hem tazminat ödeyecek hem işsizlik maaşı alacaksın bence iyi derim. Tabiki en dogru kararı sen verirsin. Eşin kayınvaliden bebeğine senin verdiğin sefkati ve ilgiyi veremez.Ve biz bebişlerimizi 9 ay karnımızda tasıdık azıcıkta sefalarını sürelim bol bol mıncıklayıp sevelim .Huylarını ögreneleim dimi.
k
süpersiniz valla
aman kzılar sizin göbişlere maşallah
beni görseni o kadra küçükki
gülersiniz göbegime
birde doktor
2.5 kilo aldım diye laf etti
yeme dedi ya fazla :sinifsinif:
senin dr kafayı yemiş bu zaman kadar 2,5 kilo aldın onamı fazla diyor yuh yani
önemli bişey çıkmamış iyiki gecmiş olsuna.s.
Canım 8-9 aylığa kadar bence kendin bakmalısın eğer bu kadar izin alabileceksen işini bırakma ama alamıycaksan tekrar iş bulma imkanında varmış bence o zman bırak eşinin dediği doğru eski topraklar bizden daha iyi bakıyor benim annem benden daha sabırlı daha iyi bakıyor. Bide bebeğin eğitime ihtiyacı yok 3 yaşa kadar sevgi temzilik ve karnının doyması canım. Ama her anne biliyorum bebeğinin yanında olmak ister ama bu bazen mümkün olmuyor
Elin içinde geçmiş olsun canım.
Kızlar bende online ım ama işlerden fırsat bulupta yazamıyorum sizelere kusura bakmayın vakıt buldukca yazabiliyorum ancak...
Dün akşam oğluşuma karyolasını aldık uyku setini karyola yatagını hepsını aldık siparişini verdik 15 gün içinde getiririz dediler ,artık yavaş yavaş alalım da 7. aydan sonra çok zorlanmayalım dedik bakalım allahım inşallah kullandığı günleride gösterir bize...
essmayıt bence de insan kendi bakmali bebegine ben cok uzuluyorum 3 aylik 5 aylik bebekleri annesi nakmiyo gorunce bizim tanidik 3 aylik bebegini kaynanasina bırakıyomus baksin bebek meme sutunden 2 gun vaz gecmis hep agliyomus sanki icine doguyo annesi ona bakmiyo diye allah tum arkadaslara yardım etsin cok iyi dusun cnm bebekler bebeken anneye da cok ihtiyac duyar sevgisine sefkatine anne gibi bu dunyada kimse olamaz bakamaz
essemayıt tatlım kıra da dil diyosun ozaman niye bebegini kyananana bırakıpta kendine cocuguna iskence edicen bak biz kıradayız ama esimden kendi aklimdan bebegi bırakıp calismak gecirmiyorum allah bebeklerin de riskini verir her bebek rikila bereketile gelir derler bizim kiler insallah hepimiz bebeklerile saglikli mutlu yasariz arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?