2010 Şubat Anneleri

bu arada kasıklarında ağrı olan var mı yaa? çok fenayım ben bu konuda. bazen oturduğum yerden kalkamıyorum ağrının şiddetinden. sanki tuvaletimi saatlece tutmuşum da sıkışıyorum gibi bi ağrı. var mı benzer ağrıları olan??????????

inşallah canım 1 tur kordol dolanmış boynuna... dr. da dedi sakın korkma bu şekilde olan bebeklerin çoğu sağlıklı doğuyo 3 turdan fazla dolanmışsa o zaman riskli oluyomuş... hayılısı Allahtan canım Rabbim korusun onu...

benim arada oluyo canım... bazen oturduğum yerden kalkarken 3-4 sn bi saplanıyo ama geçiyo hemen... bazen bişey yok bazende yürürken bile sancım oluyo... belli olmuyo yani.. rahim büyümesinden kaynaklanıyo... ama dikkate almak lazım tabiki... dr. gittiğinde sor canım başka bi sebebide olabilir... üşütmemeye falan dikkat et.. ayaklarını sağlam tut canım...

fıkırewı sımdı anladım canım aman sankı arada ucurum war alt tarafı 1 kılo fazla almısın bosver sıkma canını bu doktorlar bı alemler
hulen walla o agrıyı bıde bana sor son 2 haftadır kasık agrılarım gerı geldı resmen bıldıgın adet sancısı cekıyorum gun ıcınde bazen sıddetlenıyor bazen kesılıyor sıddetı. catı kemıklerımız agrıyomus bız onu kasık agrısı olarak hıssedıyomusuz oyle yazıyodu nette...
esra korkma canım duzelır o normal bı durum senın kızın masallah hareketlı ıcerde hoplaya zıplaya duzeltır gene onu canım :teselli:

haklısın, ayrıntılı için bi tıp merkezine yönlendirmişlerdi ctesiye randevu aldım. önce muayene olacakmışım: sorarım doktora mutlaka.

kızlar bu arada nasıl unuttum
ben artık melegimin hareketlerini hissediyorum
fatoşcum darısı başına birtanem
çok sık değil ama artık daha net anlıyorum ben
br haftaya kalmaz sende başlarsın hissetmeye
için rahat olsun biliyorsun bende çok takıyordum

çatı kemiği mi? hiç duymamıştım. şiddetli olunca, korkuyor insan ister istemez. neyse doktora sorunca, size de yazarım.

hadı gozun aydın :CüvCüv:

çatı kemiği mi? hiç duymamıştım. şiddetli olunca, korkuyor insan ister istemez. neyse doktora sorunca, size de yazarım.

canım gebelık.org sıtesı hamılelıgın 21.haftası bolumunden alıntı yaptım...

Bu haftalardan itibaren yaşayabileceğiniz diğer bir durum da "kasık ağrısıdır". İki taraflı kasık ağrısı olarak hissettiğiniz bu ağrı aslında "apışarası" adı verilen bölgede yani bacağınızın iç yüzünün kemik çatınızla birleştiği yerde duyduğunuz bir gerginliktir. Bu gerginlik bölgedeki kaslarla kemikleri birbirine bağlayan ligaman adını verdiğimiz bağ dokusu elemanlarının gerilmesinden başka birşey değildir ve normaldışı bir duruma işaret etmez.

biz geldik yine sayfalar birikmiş yahu
esmacım ne kadar iyi bir patronun var valla bizimki özel sektör başımızda bir şef kaç defa kavga ettim beni delirtiyor bırakıp gitsin tazminatı hakları ölsün istiyor sekreter arkadaşa niye bırakmıyor işi biz kovalımda tazminatımı falan alayım diye mi düşünüyormuş diyor salak klava:sanki haktan hukuktan haberi var kanunlar benden yana haberi yok ona inat burda kalcam ne yapayım benimde çalışmam lazım kayınvalide yada annem bakar benimde çok zor biliyorum ama mecburluk ama sen şanslısın tabiki en doğru kararı yine sen verirsin :1hug:
özlem canım oğluşun sağlıkla uyusun içinde pek şeker bayıldım valla
fatoş tatlım senin tansiyonun hala düşmedi mi kıyamam ya ilaç mı kullancan :teselli:

selam kızlar nasılsınız doktora gidenlerde bi sorum yoktur umarım

bıde bende sormustum doktoruma gebelıgın her asamasında kasık agrısı gorulebılır normal ama cok asırı oluyosa beraberınde kanama lekelenme gıbı seyler warsa rısklı demıstı... aklında bulunsun canım sen yınede kendı doktoruna da sor tabıkı...

ben çıkıyorum canlarım iyi akşamlar herkese..... dikkat edin kendinize ve meleklerinize...

kızlar yoğurt mayalıycam ilk defa bebişim gelmeden öğreneyim :))

tugba,zehra hosgeldınız kızlarrr a.s.

opuyorumnanaktan hoşbulduk tatlım
fikirevi gözün aydın darısı tüm hissetmeyen arkadaşlarımızın başına en yakın zamanda:Saruboceq:
esra canım güle güle kendine ve bebişe iyi bak opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…