hulen tatlım sorma bı pıtırtı gıdıyo ıcerde yakında sertlesır hareketlerı
esra ben o kısmı kacırmısım canım kordon da problem mı war? hanı dolanmıs falansa korkma bebegın rahım ıcı hareket edıyor o hareketler sonucu olabılıyormus. hareket ettıkce tekrar acılabılır neden duzelmesın kı... yakın zamanda dogum yapan bı tanıdıgımın doguma kadar oyle kalmıs mesela dogumdan 2-3 hafta once duzelmıs... korkma canım bıseycıkler olmaz kızına :1hug:
bu arada kasıklarında ağrı olan var mı yaa? çok fenayım ben bu konuda. bazen oturduğum yerden kalkamıyorum ağrının şiddetinden. sanki tuvaletimi saatlece tutmuşum da sıkışıyorum gibi bi ağrı. var mı benzer ağrıları olan??????????
benim arada oluyo canım... bazen oturduğum yerden kalkarken 3-4 sn bi saplanıyo ama geçiyo hemen... bazen bişey yok bazende yürürken bile sancım oluyo... belli olmuyo yani.. rahim büyümesinden kaynaklanıyo... ama dikkate almak lazım tabiki... dr. gittiğinde sor canım başka bi sebebide olabilir... üşütmemeye falan dikkat et.. ayaklarını sağlam tut canım...
fıkırewı sımdı anladım canım aman sankı arada ucurum war alt tarafı 1 kılo fazla almısın bosver sıkma canını bu doktorlar bı alemler
hulen walla o agrıyı bıde bana sor son 2 haftadır kasık agrılarım gerı geldı resmen bıldıgın adet sancısı cekıyorum gun ıcınde bazen sıddetlenıyor bazen kesılıyor sıddetı. catı kemıklerımız agrıyomus bız onu kasık agrısı olarak hıssedıyomusuz oyle yazıyodu nette...
esra korkma canım duzelır o normal bı durum senın kızın masallah hareketlı ıcerde hoplaya zıplaya duzeltır gene onu canım :teselli:
kızlar bu arada nasıl unuttum
ben artık melegimin hareketlerini hissediyorum
fatoşcum darısı başına birtanem
çok sık değil ama artık daha net anlıyorum ben
br haftaya kalmaz sende başlarsın hissetmeye
için rahat olsun biliyorsun bende çok takıyordum
çatı kemiği mi? hiç duymamıştım. şiddetli olunca, korkuyor insan ister istemez. neyse doktora sorunca, size de yazarım.
tugba,zehra hosgeldınız kızlarrr a.s.
ben çıkıyorum canlarım iyi akşamlar herkese..... dikkat edin kendinize ve meleklerinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?