2010 Şubat Anneleri

güzel haberlerle dönersin inşallah:1hug:
doktordan çabuk gel kız merakta bırakma bizi
bakalım ne kadar olmuş sıpakaydirigubbakcemile3
inşallah kuşum saol tatlım bakalım ne kadar olmuş sağlığı nasılmış bizim sıpanın

evet canım saol.bencede çok pahalıysa yaptırma

canım ya kıyamam içim bi kötü oldu şimdi ya hiç bırakamam yeğenimden biliyorum ablam işe gidio die ağlardı yatağından kalkıp gece yanına gelirdi bide ablamın üstünde yatardı gitmesin die 2 3 yaşlarındayken

valla kendi annem baksa hiç düşünmeden çalışırdım
eşimde yeni işe başladı asgari ücretle çok düşük yani kaynanam ben bakarım dio ama geçen hastalandı kendine bakamadı görümcem baktı bi basamaktan düşüp ayağını kırdı bu yüzden güvenemiyorum
ama çıkarsam tazminat alıcam işsizlik alıcam doğum parasıda olucak nasipse
bide senin mesleğin var okmuşşsun okadar benim meslek bile deil
oturup evde rahat etmek güzel geliyo şimdilik bakalım hayırlısı artık

Son düzenleme:
FatoŞcum gÜzel haberlerle gel ınŞallah ıyıce ızle bebıŞını emııı

dünürüm merak etme iyi çıkıcak sonuçlar... damadımın maşallahı var... bu arda bizim kızı valeybol yada basketbola yazdırmaya karar verdi babası... boyu uzun dedi ya dr. tamam artık...

Valla ne yapcaz bılmıyorum esmacım Şanslısın yıne bence ne gÜzel valla benım kayınvalıdemde annemde bakarım dıyo ama bılmıyorum ne yapcam ınanınkı

kızlar benimde annem yakın bana ona bırakıcam meleğimi 4 ay yanında kalabilicem bende anca...

selam kızlar, nasılsınız bakiiim? herşey yolunda mı?

volescim, ayrıntılı nasıl geçti canım? geçmişi okuyamadım da :kedi:

Valla ne yapcaz bılmıyorum esmacım Şanslısın yıne bence ne gÜzel valla benım kayınvalıdemde annemde bakarım dıyo ama bılmıyorum ne yapcam ınanınkı

valla canım ne zormuş yaa kadın olmak
hem anne ol hem çalış çocuk bak hem evi düzene sok
evlendiğimden beri evimde adam akıllı bi oturmadım çalışmaktan çalışmamaya olumlu bakıyorum artık zaman hayırlısını versin artık

ya kızlar yan komsum geldı bı fatma teyze bı kahve ıctık sohbet ettık gecmıs bırıkmıs 2 saatte benım cıkmamı mı beklıyodunuz kız yazmak ıcın :sm_confused:

soyle bı baktım gecmıse...
esma canım kolundakı uyusmayı bılıyodum soylemıstın ya hanı ılaca baslamıssınız ıns faydasını gorursun benımde sureklı sag elım uyusuyo ne ıs anlamadım gıttı :bbo: bu arada patronun ultra anlayıslıymıs helal olsun walla bu zamanda boyle patron :1hug:
fatoscum umarım ılac kullanmana gerek kalmaz tatlım ya kendı kendıne atlatırsın:sinifsinif:
burcu doktora gıtmıs guzel haberlerle gelır ıns bugun ayrıntılısı wardı dımı onun
bu arada bende dogumdan 1 sene sonra calısmaya baslıcam... annem vefat ettıgınden kayınvalıdem bakıcak cocuga... butun eltılerımın cocuklarını buyutmus gercı melek gıbı kayınvalıdem var o konuda ıcım rahat en azından :asigim:

fıkırewı 2.5 kıloya cok mu dedı doktorun hayretler ıcındeyım...
esra canım bu arada bende gecmısı okurken senın ayrıntılı sonucunu gormedım nasıl gectı?

canım sağol
sende doktoruna söle sinirler sıkışıyomuş damarları geriyomuş sinirleri gevşetici ilaç verdi bide 10 günlük ilaçmış geçicek geçmesse gelirsin dedi benimde sağ elimde çünkü
patronum öle valla sağolsun

selam kızlar, nasılsınız bakiiim? herşey yolunda mı?

volescim, ayrıntılı nasıl geçti canım? geçmişi okuyamadım da :kedi:

çok şükür canım... hiçbir sorunumuz yokmuş çok hareketli çok sağlıklı bebeğim... dr. amcamız kızımızı çok güzel buldu... çok güzel dudakları var falan dedi.. resim bile hediye etti... 32 cm 690 gr olmuş... tosuncuk... boyu haftasına göre uzun dedi...

kızlar ben çıkıcam birazdan hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan kendinize iyi bakın

esma optum canım :a015:
esra masallah yıgenıme kız
ay al ıste az once muhabbet gırla gıdıyodu ben geldım yıne sustu herkes... neyse...
benneyaptımki

çok sevindim güzelim. allah hep güzel haberlerini almayı nasib etsin inş. bebeğini nazarlardan saklasın!!!

ay al ıste az once muhabbet gırla gıdıyodu ben geldım yıne sustu herkes... neyse...
benneyaptımki

hep öyle oluyo anacım, kimse hoşgeldin bile demedi.
neyse, ipek hanımın hareketlerini hissediyormuşsun artık. gözün aydın. yakında daha sık ve şiddetli hissdersin:)

benneyaptımki

kaydirigubbakcemile3 sağol canım benim... çok şükür.bi işte şu kordon meselesi canımı sıkıyo... kendiliğinden çıkarmı dolanan kordon acaba... yoksa doğuma kadar öyle kalıyo mu?

hulen tatlım sorma bı pıtırtı gıdıyo ıcerde yakında sertlesır hareketlerı
esra ben o kısmı kacırmısım canım kordon da problem mı war? hanı dolanmıs falansa korkma bebegın rahım ıcı hareket edıyor o hareketler sonucu olabılıyormus. hareket ettıkce tekrar acılabılır neden duzelmesın kı... yakın zamanda dogum yapan bı tanıdıgımın doguma kadar oyle kalmıs mesela dogumdan 2-3 hafta once duzelmıs... korkma canım bıseycıkler olmaz kızına :1hug:

senin dr kafayı yemiş bu zaman kadar 2,5 kilo aldın onamı fazla diyor yuh yani

fikirevi kız 2,5 kilomu çokmuş saçmalamış doktorun ben 5 haftada 3,5 kilo aldım yaa

fıkırewı 2.5 kıloya cok mu dedı doktorun hayretler ıcındeyım...

canlarım tabi ben başaramadım anlatmayı ondan karıştı
ben şimdi ilk 3 ay hep kustum 6 kilo verdim
sonra geçen ay 2 kiloyu geri aldım
bu ayda 2.5 daha aldım
doktor ayda 2yi geçmeni istemiyorum 2.5 çok fazla dedi
yani onun hesabına göre benim bu ay 1.5 kilo alıp normal kiloma dönmem gerekiyor
kalan 3.5 ayda da 10 kilo alıp hamileliği tamamlamam gerekiyor-MUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…