inşallah kuşum saol tatlım bakalım ne kadar olmuş sağlığı nasılmış bizim sıpanıngüzel haberlerle dönersin inşallah:1hug:
doktordan çabuk gel kız merakta bırakma bizi
bakalım ne kadar olmuş sıpakaydirigubbakcemile3
ooh fatos tatlım gelmis oglunla bulusucagin ayrintili gunun insallah cok guzel gecer bende pazartesi doktordayım sorucam ayrıntılı ne kadar diye benim sigorta isi yine uzicakmis yıne yurt disindan kat lazim mis vala 150 200 se tr de yaptirmicam :sinifsinif:24 gibi londraya gidicem orda doktora yap derim
canım ya kıyamam içim bi kötü oldu şimdi ya hiç bırakamam yeğenimden biliyorum ablam işe gidio die ağlardı yatağından kalkıp gece yanına gelirdi bide ablamın üstünde yatardı gitmesin die 2 3 yaşlarındaykensrpp anliyorum tatlım cok zor simdi karnımızdalar nasil hevesle bekliyoruz dogsunlar doguncada insan hayata ayrılamaz gibime geliyo ama senin gibi tabi isi cok zor vve bırakılamaz olunca cok kotu dur allah yardım etsin sana dilerim benim babam ben 7 yasinda ken moskovaya ic icabi gitmisti annemde calisip abilerimle bana bakmak icin cabaliyodu inan okuldan gelirdim yasli kadin anne annem doyurdu ders calisicam iste okul nasil gecti soran yok ayle toplantisi olurdu annecim is icabi bazen gelemezdi boynum bukuk kalirdim eve gelir aglardim 3 sinifta falan ben baba sefkatinden tam 12 yıl ayrı kaldim 11 yasında teyzemle yasamaya basladim annem de yurt disina cikmisti gecelerim hep aglamakla gecerdi onun icin annesizlik veya babasizlik ne cok iyi biliyorum elimden geldince cocugumun hep yanında arkasinda olum diyorum allah saglik verirse
kızlar benim bebeğime de annem bakacak, Allah kısmet ederse. Eğer annem değil de bakıcı olsaydı ya da kreş, yaşına girene kadar ben bakmak isterdim.. ama şimdi 3.aydan sonra hemen işe başlamayı düşünüyorum, bi aksilik çıkmazsa..
Valla ne yapcaz bılmıyorum esmacım Şanslısın yıne bence ne gÜzel valla benım kayınvalıdemde annemde bakarım dıyo ama bılmıyorum ne yapcam ınanınkı
ysoyle bı baktım gecmıse...
esma canım kolundakı uyusmayı bılıyodum soylemıstın ya hanı ılaca baslamıssınız ıns faydasını gorursun benımde sureklı sag elım uyusuyo ne ıs anlamadım gıttı :bbo: bu arada patronun ultra anlayıslıymıs helal olsun walla bu zamanda boyle patron :1hug:
:
selam kızlar, nasılsınız bakiiim? herşey yolunda mı?
volescim, ayrıntılı nasıl geçti canım? geçmişi okuyamadım da :kedi:
kızlar ben çıkıcam birazdan hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan kendinize iyi bakın
çok şükür canım... hiçbir sorunumuz yokmuş çok hareketli çok sağlıklı bebeğim... dr. amcamız kızımızı çok güzel buldu... çok güzel dudakları var falan dedi.. resim bile hediye etti... 32 cm 690 gr olmuş... tosuncuk... boyu haftasına göre uzun dedi...
esma optum canım :a015:
esra masallah yıgenıme kız
ay al ıste az once muhabbet gırla gıdıyodu ben geldım yıne sustu herkes... neyse...
benneyaptımki
esma optum canım :a015:
esra masallah yıgenıme kız
ay al ıste az once muhabbet gırla gıdıyodu ben geldım yıne sustu herkes... neyse...
benneyaptımki
çok sevindim güzelim. allah hep güzel haberlerini almayı nasib etsin inş. bebeğini nazarlardan saklasın!!!
senin dr kafayı yemiş bu zaman kadar 2,5 kilo aldın onamı fazla diyor yuh yani
fikirevi kız 2,5 kilomu çokmuş saçmalamış doktorun ben 5 haftada 3,5 kilo aldım yaa
fıkırewı 2.5 kıloya cok mu dedı doktorun hayretler ıcındeyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?