2010 Şubat Anneleri

Özlemcim gelince resimlerini koy da biz de görelim. Güle güle kullansın meleğin inşallah:Saruboceq:

ay ne güzel Allah kullanmak nasip etsin inş.
bende almak istiyorum yaaa

Sağol canım teşekkür ederiz...

oh ozemzafer allah kulanmayi nasip etsin bebisin saglikla icinde uyusun tatlı tatlı bizde bakalim tasinalim oda falan ayarlayalim bebege oyle yatagini falan alicam

ya insan seçemiyor hepsi cok güzelll...

Dün alırken çektiğimiz resminide ekliyim size...

ay canım benim kusura bakma tatlım tekrar geçmiş olsun
fatoşşşşşşşşş

tansiyon kaç çıktı bugün?
yüksek canım akşam 15/10 du sabah 14/9 canım ya
evet fatoş tansiyon kaç bugün sölemedin hiç gelişme varmı
yüksek canım yüksek
canım bende çocuklara annenin bakması taraftarıyım patronunda ne güzel anlayışlı düşün derim
canım güle güle büyüt iiçinde
oh ozemzafer allah kulanmayi nasip etsin bebisin saglikla icinde uyusun tatlı tatlı bizde bakalim tasinalim oda falan ayarlayalim bebege oyle yatagini falan alicam

canım ninniler çok güzel

fatoşum sağol canım benim sanada geçmiş olsun ne olucak bu tansiyon ya senin Allah korusun sizi inş.
bebek bakma konusundada haklısın bakalım zaman ne göstericek

tatlım ben kimseye isini bırak veya baska bisi demedim ben gorusumu fıkrımı yazdım bende calismiyorum esimin 1200 masila yasicam kırada ve bebegime aldigim londradan aylik bebek masla bebegi yapmaya karar verdimse demeki ona baka bilicem ona allahin verdile buyutucem diye yaptım ben kendi adima konustum allah herkeze yardımcı olsun herkezin fıkrıne saygiliyim

Güle güle kullan canım çok güzelmiş, ama ben olsam mavi almazdım sonra da kullanabilmek açısından...

Biliyorum canım benim ben sana bir şey demedim zaten katılıyorum da sana. Ben şimdiden üzülüyorum nasıl bırakçam diye. Esmaya ne güzel kolaylık ta tanımış patronu onu diyorum. Benim için mümkün değil onu anlatmak istedim. Yani ben çalışmadan duramam zaten o ayrı ama keşke en azından 2 yaşına gelinceye kadar falan kendim bakabilsem diyorum.

fatoşum sağol canım benim sanada geçmiş olsun ne olucak bu tansiyon ya senin Allah korusun sizi inş.
bebek bakma konusundada haklısın bakalım zaman ne göstericek

bilmiyom canım ilaç kullanacaz galiba.
yarın bende ayrıntılıya girecem sabah saat 9 da

özlemcim beşik süpermiş, güle güle kullansın miniğin..

esmacım, patronun baba adammış,herkes tazminat vermekten kaçarken, helal olsun valla..en iyi kararı sen verirsin canım..

fatoş yarıın ayrıntılı iyi geçer inş canım..

inşallah yarencim sorunsuz geçer.

srpp anliyorum tatlım cok zor simdi karnımızdalar nasil hevesle bekliyoruz dogsunlar doguncada insan hayata ayrılamaz gibime geliyo ama senin gibi tabi isi cok zor vve bırakılamaz olunca cok kotu dur allah yardım etsin sana dilerim benim babam ben 7 yasinda ken moskovaya ic icabi gitmisti annemde calisip abilerimle bana bakmak icin cabaliyodu inan okuldan gelirdim yasli kadin anne annem doyurdu ders calisicam iste okul nasil gecti soran yok ayle toplantisi olurdu annecim is icabi bazen gelemezdi boynum bukuk kalirdim eve gelir aglardim 3 sinifta falan ben baba sefkatinden tam 12 yıl ayrı kaldim 11 yasında teyzemle yasamaya basladim annem de yurt disina cikmisti gecelerim hep aglamakla gecerdi onun icin annesizlik veya babasizlik ne cok iyi biliyorum elimden geldince cocugumun hep yanında arkasinda olum diyorum allah saglik verirse

kızlar benim bebeğime de annem bakacak, Allah kısmet ederse. Eğer annem değil de bakıcı olsaydı ya da kreş, yaşına girene kadar ben bakmak isterdim.. ama şimdi 3.aydan sonra hemen işe başlamayı düşünüyorum, bi aksilik çıkmazsa..

ooh fatos tatlım gelmis oglunla bulusucagin ayrintili gunun insallah cok guzel gecer bende pazartesi doktordayım sorucam ayrıntılı ne kadar diye benim sigorta isi yine uzicakmis yıne yurt disindan kat lazim mis vala 150 200 se tr de yaptirmicam :sinifsinif:24 gibi londraya gidicem orda doktora yap derim

çok güzelmiş canım güle güle kullanmak nasip olsun
sade beşikmi aldın şifonyer dolap felan almadınmı

Sağol canım yok ben onları almadım şimdilik benım yatak odama kurucaz karyolayı daha sonradan odasını yaparız diye düşündük oyüzden almadık canım ...

Güle güle kullan canım çok güzelmiş, ama ben olsam mavi almazdım sonra da kullanabilmek açısından...

Canım mavi bende istememişdim aslında ama eşim cok begendı sonra magazada mavi olan yerleri ileride istediğiniz renk yaptırabiliriz dedi oyüzdende tereddüt etmedim...

özlem gerçekten çok güzel canım maşallah

Cok sagol arkadasım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…