ay ne güzel Allah kullanmak nasip etsin inş.
bende almak istiyorum yaaa
oh ozemzafer allah kulanmayi nasip etsin bebisin saglikla icinde uyusun tatlı tatlı bizde bakalim tasinalim oda falan ayarlayalim bebege oyle yatagini falan alicam
ay canım benim kusura bakma tatlım tekrar geçmiş olsunkızlar ben doktora gittim sabah
kolumdaki uyuşma için magnezyum benexol gynoferon verdi sinir sıkışmasından oluyomuş bu kadar ağrı ve uyuşma.
gerçi dün doktora gidicem die sölemiştim ama soran olmadı topikte görünmez oldum sanırım kimse görmüyo beni
yüksek canım akşam 15/10 du sabah 14/9 canım yafatoşşşşşşşşş
tansiyon kaç çıktı bugün?
yüksek canım yüksekevet fatoş tansiyon kaç bugün sölemedin hiç gelişme varmı
canım bende çocuklara annenin bakması taraftarıyım patronunda ne güzel anlayışlı düşün derimkızlar ben patronumla konuştum bugün iş izin konularını
sizede danışayım
patronum dediki ne şekilde izin alıp kullanmak istersen ne zaman başlamak istersen başla
şöle bişiyde yapabiliriz dedi eğer bebeğime bakmak isterim dersen bu nedenle işi bırakmak istersen senin tazminatını öderim işsizlikte bildirim işsizlik maaşınıda alırsın dedi bebek küçükken sürekli rahatsızlnıcak normal bişiy dedi hep aklın bebeğinde olucak bu sefer verimin düşücek dedi bebeğini büyütmek kimseye bırakmamak bence daha iyi dedi senin çalıştığın bu iş ortamını daha sonrada bulursun ama dedi bebeğini zamanında annesiyle büyümesi çok daha iyi dedi bebeği büyütürsün sonra ben çalışmak istiyorum dersin dedi sana iş ayarlamaya çalışırım dedi
ama sen özgürsün çalışıcam dersen gene yanımda çalış dedi eğer çıkıcam dersen tazminatını öderim dedi
banada çok mantıklı geldi kaynanam ben bakarım dio ama ne kadar eğitim vericek nekadar bakıcak hep kafamda soru işareti zaten yaşlı kendine hayrı yok eşim o bakar eski toprak dio ama
canım güle güle büyüt iiçindeKızlar bende online ım ama işlerden fırsat bulupta yazamıyorum sizelere kusura bakmayın vakıt buldukca yazabiliyorum ancak...
Dün akşam oğluşuma karyolasını aldık uyku setini karyola yatagını hepsını aldık siparişini verdik 15 gün içinde getiririz dediler ,artık yavaş yavaş alalım da 7. aydan sonra çok zorlanmayalım dedik bakalım allahım inşallah kullandığı günleride gösterir bize...
oh ozemzafer allah kulanmayi nasip etsin bebisin saglikla icinde uyusun tatlı tatlı bizde bakalim tasinalim oda falan ayarlayalim bebege oyle yatagini falan alicam
Özlemcim gelince resimlerini koy da biz de görelim. Güle güle kullansın meleğin inşallah:Saruboceq:
sağol canım amin ,dün çektiğimiz resmi arkadaşlar ...
tatlım ben kimseye isini bırak veya baska bisi demedim ben gorusumu fıkrımı yazdım bende calismiyorum esimin 1200 masila yasicam kırada ve bebegime aldigim londradan aylik bebek masla bebegi yapmaya karar verdimse demeki ona baka bilicem ona allahin verdile buyutucem diye yaptım ben kendi adima konustum allah herkeze yardımcı olsun herkezin fıkrıne saygiliyim
fatoşum sağol canım benim sanada geçmiş olsun ne olucak bu tansiyon ya senin Allah korusun sizi inş.
bebek bakma konusundada haklısın bakalım zaman ne göstericek
bilmiyom canım ilaç kullanacaz galiba.
yarın bende ayrıntılıya girecem sabah saat 9 da
ay hadi ayrıntılın çok iyi çıkar inş. canım benim
özlemcim beşik süpermiş, güle güle kullansın miniğin..
esmacım, patronun baba adammış,herkes tazminat vermekten kaçarken, helal olsun valla..en iyi kararı sen verirsin canım..
fatoş yarıın ayrıntılı iyi geçer inş canım..
bilmiyom canım ilaç kullanacaz galiba.
yarın bende ayrıntılıya girecem sabah saat 9 da
çok güzelmiş canım güle güle kullanmak nasip olsun
sade beşikmi aldın şifonyer dolap felan almadınmı
Güle güle kullan canım çok güzelmiş, ama ben olsam mavi almazdım sonra da kullanabilmek açısından...
özlem gerçekten çok güzel canım maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?