2010 Şubat Anneleri

FatoŞcum gÜzel haberlerle gel İnŞallah İyİce İzle bebİŞİnİ emİİİ
tamam teyzesi inşallah canım
dünürüm merak etme iyi çıkıcak sonuçlar... damadımın maşallahı var... bu arda bizim kızı valeybol yada basketbola yazdırmaya karar verdi babası... boyu uzun dedi ya dr. tamam artık...
yakışır gelinime inşallah ii çıkıcak canım bakalım
inşallah canım ama galiba bu gidişle kullanacam
hadi gözün aydın ahucum amin canım darısı başıma
galiba öle olacak tuğbacım
ben çıkıyorum canlarım iyi akşamlar herkese..... dikkat edin kendinize ve meleklerinize...
güle güle dünürcüm
kızlar yoğurt mayalıycam ilk defa bebişim gelmeden öğreneyim :))

öğren canım lazım olacak

anladım canım, sağol. doktora da soralım bakalım o ne diyecek :uhm:

MELEKSEN cim gel buyur canım ama yeterki tutsun hoşbulduk TUBA. he öle hamaratım birazönce turşu yapıcaktım normal tuzla anneme bişey sormak için aradım meğer normal tuz olmazmış :))) hamaratlıktan ölüyom

Arkadaşlar merhaba. umarım görüşmeyeli bebişlerinizde sizde iyisinizdir. Yeni gelenlere Merhaba hoş geldiniz. ağrısı ve rahatsızlığı olanlara çook geçmiş olsun. umarım kısa sürede düzelirsiniz... ben geçen gün 50 ml glikoz yükemesi yaptırdım 141 çıktı ve maalesef 2. aşamayıda bu haftasonu yaptıracağım. kızlar içinizde yaptıran oldumu sonuçları nasıldı? 2. yi olup diyabeti olan varsa doktorunun önerileri ne oldu? Bu arada da umarım diyabeti çikan yoktur. :a015:

Kızlar Bim de bu hafta bebek battaniyesi,bebek uyku tulumu ve uyku seti varmış. Kalitesi nasıl bakmak lazım fiyatları çok uygun çünkü.

Bi de bel yastığı sormuştu birisi şimdi hatırlamıyorum bu cuma o da var hem fiyatı uygun

Son düzenleme:
ben cuma günü gididcem bakalım ne çıkıcak tarama yapıcaklar :bbo:

canım bu arada yazmadan gecmıyım dedım. gecmıs olsun konu ıle ılgılı bı bılgım yok ama umarım sorunsuz atlatırsın bu gunlerını...

ayyy bel yastığı bende istiyom sağol canım iyki söledin a.s.

Canım takma kafana diyabet durumunda diyet veriyor doktorlar. Arkadaşımda vardı benim. Tabi çok ileri aşamaları da var onlar da iğne falan veriyorlar ama seninki sınırı çok az geçmiş galiba. Bebekte fazla kilolu doğuma neden olabildiği için bebek gelişimini dikkatli takip ediyorlarmış. Takma kafana çözümsüz bir şey değil Allahın izniyle bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın.

bakmak lazim bime kızlar da ya sabah herkez alla bilsin diye kuyruk oluyo ya sabh erkende kalkamam ama uyuku setleri guzele benziyo

bakmak lazim bime kızlar da ya sabah herkez alla bilsin diye kuyruk oluyo ya sabh erkende kalkamam ama uyuku setleri guzele benziyo

Evet canım ya çok kuyruk oluyor bazen işe gelirken görüyorum.
Battaniyeler resimde güzel görünüyor bakıcam bi beğenirsem 2 tane alayım diyorum. Üstüne sermesem yere falan sererim kullanırım yine. Uyku tulumları güzel görünüyor ama 9-24 ay diyo keşke daha küçüğü de olsaydı ama yine de alınabilir.

bayan pijamaları nasıldır acaba gündelik giymeye almak istiyorum bakmak lazım iyce

Zehçim bazı şeyleri çok kalitesiz oluyor. Nevresim takımlarını beğenmiyorum ben mesela. O yüzden görmek lazım.

Hadi ben kaçıyorum canlarım. Dün geç çıktım bugün bir an evvel eve atmak istiyorum kendimi.
Öptüm hepinizi..

Hadi ben kaçıyorum canlarım. Dün geç çıktım bugün bir an evvel eve atmak istiyorum kendimi.
Öptüm hepinizi..
hadi bay bay canım görüşürüz..Şeniz

kızlar bende kaçıyom kendinize bebişlerinize iyi bakın Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…