tamam teyzesi inşallah canımFatoŞcum gÜzel haberlerle gel İnŞallah İyİce İzle bebİŞİnİ emİİİ
yakışır gelinime inşallah ii çıkıcak canım bakalımdünürüm merak etme iyi çıkıcak sonuçlar... damadımın maşallahı var... bu arda bizim kızı valeybol yada basketbola yazdırmaya karar verdi babası... boyu uzun dedi ya dr. tamam artık...
inşallah canım ama galiba bu gidişle kullanacamya kızlar yan komsum geldı bı fatma teyze bı kahve ıctık sohbet ettık gecmıs bırıkmıs 2 saatte benım cıkmamı mı beklıyodunuz kız yazmak ıcın :sm_confused:
soyle bı baktım gecmıse...
esma canım kolundakı uyusmayı bılıyodum soylemıstın ya hanı ılaca baslamıssınız ıns faydasını gorursun benımde sureklı sag elım uyusuyo ne ıs anlamadım gıttı :bbo: bu arada patronun ultra anlayıslıymıs helal olsun walla bu zamanda boyle patron :1hug:
fatoscum umarım ılac kullanmana gerek kalmaz tatlım ya kendı kendıne atlatırsın:sinifsinif:
burcu doktora gıtmıs guzel haberlerle gelır ıns bugun ayrıntılısı wardı dımı onun
bu arada bende dogumdan 1 sene sonra calısmaya baslıcam... annem vefat ettıgınden kayınvalıdem bakıcak cocuga... butun eltılerımın cocuklarını buyutmus gercı melek gıbı kayınvalıdem var o konuda ıcım rahat en azından :asigim:
hadi gözün aydın ahucum amin canım darısı başımakızlar bu arada nasıl unuttum
ben artık melegimin hareketlerini hissediyorum
fatoşcum darısı başına birtanem
çok sık değil ama artık daha net anlıyorum ben
br haftaya kalmaz sende başlarsın hissetmeye
için rahat olsun biliyorsun bende çok takıyordum
galiba öle olacak tuğbacımbiz geldikyine sayfalar birikmiş yahu
esmacım ne kadar iyi bir patronun var vallabizimki özel sektör başımızda bir şef kaç defa kavga ettim beni delirtiyor bırakıp gitsin tazminatı hakları ölsün istiyor sekreter arkadaşa niye bırakmıyor işi biz kovalımda tazminatımı falan alayım diye mi düşünüyormuş diyor salak klava:sanki haktan hukuktan haberi var kanunlar benden yana haberi yok ona inat burda kalcam ne yapayım benimde çalışmam lazım kayınvalide yada annem bakar benimde çok zor biliyorum ama mecburluk ama sen şanslısın tabiki en doğru kararı yine sen verirsin :1hug:
özlem canım oğluşun sağlıkla uyusun içinde pek şeker bayıldım valla
fatoş tatlım senin tansiyonun hala düşmedi mi kıyamam ya ilaç mı kullancan :teselli:
güle güle dünürcümben çıkıyorum canlarım iyi akşamlar herkese..... dikkat edin kendinize ve meleklerinize...
kızlar yoğurt mayalıycam ilk defa bebişim gelmeden öğreneyim :))
bıde bende sormustum doktoruma gebelıgın her asamasında kasık agrısı gorulebılır normal ama cok asırı oluyosa beraberınde kanama lekelenme gıbı seyler warsa rısklı demıstı... aklında bulunsun canım sen yınede kendı doktoruna da sor tabıkı...
ben cuma günü gididcem bakalım ne çıkıcak tarama yapıcaklar :bbo:Arkadaşlar merhaba. umarım görüşmeyeli bebişlerinizde sizde iyisinizdir. Yeni gelenlere Merhaba hoş geldiniz. ağrısı ve rahatsızlığı olanlara çook geçmiş olsun. umarım kısa sürede düzelirsiniz... ben geçen gün 50 ml glikoz yükemesi yaptırdım 141 çıktıve maalesef 2. aşamayıda bu haftasonu yaptıracağım. kızlar içinizde yaptıran oldumu sonuçları nasıldı? 2. yi olup diyabeti olan varsa doktorunun önerileri ne oldu? Bu arada da umarım diyabeti çikan yoktur. :a015:
Arkadaşlar merhaba. umarım görüşmeyeli bebişlerinizde sizde iyisinizdir. Yeni gelenlere Merhaba hoş geldiniz. ağrısı ve rahatsızlığı olanlara çook geçmiş olsun. umarım kısa sürede düzelirsiniz... ben geçen gün 50 ml glikoz yükemesi yaptırdım 141 çıktıve maalesef 2. aşamayıda bu haftasonu yaptıracağım. kızlar içinizde yaptıran oldumu sonuçları nasıldı? 2. yi olup diyabeti olan varsa doktorunun önerileri ne oldu? Bu arada da umarım diyabeti çikan yoktur. :a015:
hadi canım güle güle.. ne yemeği yaptın kız cokacimcoookkızlar ben kacar kocıs gelcek
ayyy bel yastığı bende istiyom sağol canım iyki söledin a.s.Kızlar Bim de bu hafta bebek battaniyesi,bebek uyku tulumu ve uyku seti varmış. Kalitesi nasıl bakmak lazım fiyatları çok uygun çünkü.
Bi de bel yastığı sormuştu birisi şimdi hatırlamıyorum bu cuma o da var hem fiyatı uygun
Arkadaşlar merhaba. umarım görüşmeyeli bebişlerinizde sizde iyisinizdir. Yeni gelenlere Merhaba hoş geldiniz. ağrısı ve rahatsızlığı olanlara çook geçmiş olsun. umarım kısa sürede düzelirsiniz... ben geçen gün 50 ml glikoz yükemesi yaptırdım 141 çıktıve maalesef 2. aşamayıda bu haftasonu yaptıracağım. kızlar içinizde yaptıran oldumu sonuçları nasıldı? 2. yi olup diyabeti olan varsa doktorunun önerileri ne oldu? Bu arada da umarım diyabeti çikan yoktur. :a015:
bakmak lazim bime kızlar da ya sabah herkez alla bilsin diye kuyruk oluyo ya sabh erkende kalkamam ama uyuku setleri guzele benziyo
hadi bay bay canım görüşürüz..ŞenizHadi ben kaçıyorum canlarım. Dün geç çıktım bugün bir an evvel eve atmak istiyorum kendimi.
Öptüm hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?